Yalnız şaka falan değil bu seneki şampiyonluğun en büyük mimarı Ali Koç oldu tartışmasız. Bize çalım ayağına Joao Pedro'yu transfer etti. Bir de saçma salak videoyla falan duyurdular Eğer Pedro'yu alsak İcardi gelmezdi ve her şey farklı olurdu. Ali Koç her zamanki gibi bizi bir kazıktan daha kurtardı. Yaşayan en büyük G.saray'lılardan. Keşke maçtan hemen sonra stattan ayrılmayıp kupa törenine o da katılsaydı |
Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! (4182. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Uğur Dündar ve Ali Koç zombi olmuşlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
dünkü maçta skor kadar hem futbolcuların hem tribünün özel bilenmesiydi sahtekarda ya
zaten kazımcan balonunu patır patır patlattı aslan parçası
no context galatwitter
“https://t.co/TYZm1gQDXY”https://twitter.com/galaconttext/status/1665495511648858114 -
Galatasaraylı olmak bir ayrıcalıktır, tadını çıkarıyoruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Açıkçası pek güven veren kaleci değil bence, pena'yi tercih ederdim. Uğurcan inanılmaz oynadığı maçlarda oluyor kötü oynadığı maçlarda oluyor.
Milli takımda ki performansi hiç iyi değil maalesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ÇOCUKLUK AŞKIMSIN
SEN İLK GÖZ AĞRIMSIN
-
KİMSEYİ
KİMSEYİ SEVMEDİM SENİN GİBİ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 5 Haziran 2023; 11:3:27 > -
hocam bizim ligde yabancı hoca büyük risk birde sizin td nini aklı milli takıma gitti ses kayıtları düştü.. bağınız koptu. birde teknik direktör dışında kadronuzda yeterli değil.. arda ve ferdi dışında yetenekli oyuncunuz yok. ismail kartal olsa jesusdan daha fazla başarılı olurdu.. birkaç takviye ile.. sizin yönetim falan değişip iyi bir kadro kurmanız şart
-
SEVDANIN UĞRUNA TERK ETTİM HER ŞEYİ
-
HAYATIN ANLAMI
GALATASARAY
-
-
Spor müzikleriyoutube
UEFA Şampiyonlar Ligi Müziğihttps://www.youtube.com/watch?v=u9oSVuf-0rc&feature=youtu.be
Aslında Pedro kötü oyuncu değil ama özellikle yabancı oyuncularda oyuncunun takımla kimyası tutarsa inanılmaz işler ortaya çıkıyor. Abubakar mesela BJK ile kimyası hep tutuyor, bize veya Fener'e gelse sakatlıktan forma yüzü göremezdi. İcardi de bizimle çok iyi kimya yakaladı, fenerde olsa bu kimya tutmayabilirdi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
gülüyoruz ama fenerlilerin en akıllı kitlesini bunlar oluşturuyor
-
Ellemeyin bunlar gibi adamlar ne kadar çok olursa biz o kadar şampiyonluk goruruz
-
Futbolcuların her birine 1'er milyon Euro Şampiyonluk primi i vermişler yoksa ben mi yanlış gördüm, helali hoş olsun da boşuna yaşıyoruz ...
Gece kulübünden tesise gelip otobüse bindiler, otobüste uyuyup uyanıp maça çıkabilecek kadar ayık olanlar sahaya çıktı ve yendik. Maçın taktik analizi bu.
-
1milyon TL verilecek adam başı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X