Şimdi Ara

Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! (4184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
83.837
Cevap
181
Favori
2.499.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41824183418441854186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni sezonun başlığını sürekli konu ile ilgilenecek, güncelleyecek birisi açsın.

• AHAHAHAHAHHAH

Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!!
    Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!!Optatwitter
    “ALAŞJDİWÖWMCŞQJXŞQJXİJWİXMQĞXJQPDJQPJDŞQJXŞQJDŞQ UĞUR DÜNDAR VE ALİ KOÇA BAKIN ”
    https://twitter.com/OptaTrol/status/1665489003712335873
  • Rashica'yı alamıyorsan...Zaniolo varken 4-3-3'ten başka taktik oynayamazsın zaten.

3'ncü Türk kim olacak belli değil...Sağ bek için mert müldür demişler çocuk tüm sezonu sakat geçirdi.

Kazımcan oynasa arkasına dubois yedekler belki...İcardi ve Rashica'nın durumu belli değil.

Gitmesi en muhtemel Nelsson ve Boey'in durumları netleşmedi.

Torreira - Tielemans - Blas orta sahası kurulursa okeyim ben...Hem flex bir kadro olur.

Oliviera ne kadar kontratı bize girsede oynaması çok zor...Nasıl olacak bilmiyorum.

Avrupa'da haşat ederler orta sahada mertens ve oliviera beraber oynarsa.

Cengiz Ünder veya Uğurcan Çakır dışında direkt ilk 11'e alacağımız...Transferi gerçekçi bir isimde yok.

• Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    Şu konumda olsam gs,bjk.fb umrumda olmazdı. Hem milyonlarca parası gidiyor hemde itibarını bitiriyor.
    Soyadını bu kadar kötü kullanan yoktur.Babasının durdurmaması enteresan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En buyuk eglence, iyiki varsin Fenerbahçe

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4 4 2 oynarsak:

Muslera
    Dubois Abdulkerim Transfer Transfer
    Kerem Oliviera Torreira Zaniolo
    Icardi Transfer

8+3'ü düşünmedim havuz problemi çözmüyorum onu da Okan Hoca düşünsün.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!!
    Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!!FutbolArenatwitter
    “Ali Yiğit Buruk, Beyaz TV mikrofonuyla röportaj yaptı. 😅 🗣 Ali Yiğit Buruk: "Şampiyonluk primi var mı? 🗣 Okan Buruk: "Sana var." 🗣 Ali Yiğit Buruk: "FIFA mı?" 🗣 Okan Buruk: "Evet."”
    https://twitter.com/futbolarena/status/1665480746121699330

scout şefimiz çok yoruldun hakkın fifaGalatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! 

• Bence Muslera 1 sene daha kalsın. 8 + 3 kalkınca yerli mi yabancı mı diye düşünmeden transfer yaparız. Şuan 2 yerlimiz garanti üçünü bir yerli daha uydurup idare ederiz illa. Kazımcan devam edebilir belki. 4 4 2 olursa şöyle:

Muslera
    Kazımcan Apo Transfer Transfer
    Kerem Transfer Torreira Zaniolo
    Icardi Firmino

• ama şöyle bir şey var şampiyonlar ligi için ne yapacaksın Kazımcan'a güvenip onunla şampiyonlar ligine girecek misin? Güvenmeyip yabancı iyi sol bek alsan lig maçında ne olacak bu sefer o adamı yedek mi yapacaksın?

İşte bizi Türk kaleciye iten bu berbat durum. Her mevkide oluyor Kerem'e iyi teklif gelirse asıl iş o zaman karışacak.

• Bu ne biçim kadro lan hem oyuncu lazım hem de alınan oyunculara kadro kuramıyorsun. Uzun yıllardır 4 4 2 oynadığımızı hatırlamıyorum. Bize pek uymuyor sanki. Bize kafayı kırmış bir önstoper lazım. Torreira ise o işi görüyor eğer gitmezse. Böylelikle öne yığılabiliyoruz. İsmen 4 4 2 fiilen 4 1 3 2 gibi oynayacaksak 4 4 2'nin ne manası var ki.

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Birileri Torreira'ya Devrim'i ayalarsa kalır Torreira. Çok talibi de yok zaten. Devrim de bişeye yarasa bari. Birader tamam hoş kız ama asla öyle aham şaham bir güzelliği yok. Yanında Devrim demeyin gibi bişeyler dönüyordu bir ara. O kadar futbolcu gördük Türk bir kıza aşık olanı ben şahsen ilk kez gördüm. Kız zaten zengin, zengin olmasa kesin hallolurdu da neyse...

• WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt
    Bu arada fenerli bir futbolcu bjk maçında Arda nın uçtuğu gibi yere uçup penaltı bekledi, birebir aynıydı ama çok güldüm. Rossi miydi kimdi unuttum onu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rai-gy -- 5 Haziran 2023; 13:57:58 >
  • Az önce maçın özetini de izledim. Siz de izleyin. Bir ara kafam karıştı maç tek kale oynanıyor zannettim. Özet tam 9.5 dakika olmuş. Galatasaray'ın pozisyonlarını sığdıramadılar herhalde.

• Okan hoca'nın jk maçına şu 11 ile çıksaydı kesinlikle yenilmezdik.

Fiziksel olarak ezmişlerdi o maçta bizi...Fb - Jk maçlarına özel plan yapmak lazım

Okan hoca pragmatist tarafıyla sezonu kazandı kendini geliştirmeye devam ediyor.

Dün Zaniolo'nun Peres'i...Barış'ın Szalai'yi yok etmesini kafasında 200 kere oynamıştır herhalde.

Hatta şurada bunu düşünüyordur Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! 

• firmino 10 imza parası 10da maaş istemiş vazgeçilmiş ondan.

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şampiyonluk gidince, üzerine bir de Galatasaray'a karşı sahada ezilince Jk bölümüne gidip oradakileri eylemeye başlamışlar Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! 

Galatasaray'a şut çekememiş, şampiyonluk jk'nin hakkıydı diyor. Yazık la bunlara.

• Zjaiaaldpss

• https://www.aykiri.com.tr/uzulen-fenerbahceli-oglunu-boyle-galatsarayli-yapti/41406/

Anne yüreği dayanamıyor 🙃

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 41824183418441854186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.