Şimdi Ara

X KONSOL BİLKONS ELEKTRONİK SIFIR PS3 XBOX 360 SLIM 4GB RGH Lİ SLIM 250 GB PAL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
692
Cevap
5
Favori
57.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün kendilerinden bir adet Xbox Elite aldım çok ilgililer teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkartal85 -- 15 Kasım 2009; 5:32:29 >
  • hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcanxx

Yakup Bey Benim Kafama Takılan bi Problem War Bu Tekken6 . Gta From Liberty City . Pes10 Fw1.60 Da çalışmıyomus Vave4 die bi hata veriyomus 1.61 Mi yuklu olmasımı gerekio bu hatayı almamak ıcın bi yardımcı olun tesekkurler.

wave 3 ile pacth le çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcanxx

Yakup Bey Benim Kafama Takılan bi Problem War Bu Tekken6 . Gta From Liberty City . Pes10 Fw1.60 Da çalışmıyomus Vave4 die bi hata veriyomus 1.61 Mi yuklu olmasımı gerekio bu hatayı almamak ıcın bi yardımcı olun tesekkurler.

wave 3 ile pacth le çalışır.

Samsung vede Benq dvd rom modellere 1.6.1 fw oluyor waw 4 oyunları patch olmadan açıyor layton dvd daha 1.6.1 fw çıkmadı waw 4 ile çalışmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X KoNSoLPoWeRed ByBİLKONS -- 16 Kasım 2009; 13:33:43 >
  • Active iso yöntemi ile Lite-On Dvd'lerde oynanabiliyor şu an Wave 4 oyunlar. Ama isteğe bağlı olarak Wave 4'ü Wave 3'e hatta Wave 2'ye çevirebilirsiniz fakat image'de oynama yapmak ban riskini yükseltir. Saygılar...
  • SÖZE GEREK YOK.

HEM SATIŞDA HEM EN ÖNEMLİSİ SATIŞTAN SONRA SATTIĞI ÜRÜNÜN ARKASINDA DURAN

HER TÜRLÜ SORUN İÇİNDEDE YARDIMCI OLAN BİLKONS Elektronik'ten başkasını tanımıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: iphone_

Active iso yöntemi ile Lite-On Dvd'lerde oynanabiliyor şu an Wave 4 oyunlar. Ama isteğe bağlı olarak Wave 4'ü Wave 3'e hatta Wave 2'ye çevirebilirsiniz fakat image'de oynama yapmak ban riskini yükseltir. Saygılar...

Arkadaslar, FW olayi Live icin bitti artik. FW attiriyorsaniz Xbox Live'i unutun. O yuzden bu saatten sonra xbox alacak olan arkadaslarin onunde iki secenek var:

1-) FW ile ucuz oyun ama Live yok!
    2-) Orjinal ancak pahali oyun ama Live var.

Baska secenek kalmadi.

Yakup abi hayirli isler.
  • fiyatlarıon az daha düşmesi lazım arcade 400 e inmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare Children

fiyatlarıon az daha düşmesi lazım arcade 400 e inmeli

umarım 400 tl bulursun bol şans
  • Bugün sipariş verecektim ama son anda vazgeçtim. Biraz daha bekleyip Lite-On için 1.61 FW çıkmasını bekliyeceğim. Birde extradan 25-30TL FW parası vermek istemiyorum.
    Lite-On için FW ne zaman çıkacaktır, bilginiz varmı, beklemeye değer mi?
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

Bugün sipariş verecektim ama son anda vazgeçtim. Biraz daha bekleyip Lite-On için 1.61 FW çıkmasını bekliyeceğim. Birde extradan 25-30TL FW parası vermek istemiyorum.
    Lite-On için FW ne zaman çıkacaktır, bilginiz varmı, beklemeye değer mi?

Hani sen Orjinal oynayacaktin ?
  • bu fiyatlar sayesinde yatalak olan akrabam yürümeye başladı. allah bin kere razı olsun.
  • maşallah
  • Yakup abi, dun soz verdigim gibi 4. makinayi da az sonra hallediyorum.
  • tamam kardeşim
  • Selamlar...Fwsiz arcade konsol mevcut mu?fiyatı ne kadar?banlı falconum var aynı adaptörü kullanabilirmiyim? :)
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: MC_

ben KKtc de okuyorum buraya kargo gondermek munkunmu yoksa bayramda arkadaslarım tr ye gelecek onlara parayı verım eldenmı alsalar bılgınız varmı acaba kktc ye kargo konusunda

arkadasım ayın 21 ınde tr ye gelecek ıstanbula kadıkoye baya uzakmıs ama evı..XBOX u arkadasıma ıstanbul ıcı kargolar ıle gonderme sansınız var sanırım bıldıgım kadarıyla bayada cabuk ulaşıyor onlar adrese.Ayrıca odeme ısı nasıl olacak oyle bır durumda kapıdamı odeme yapılacak yoksa hesabınıza havale ıle mi gonderılcek
  • pm
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.