Şimdi Ara

X KONSOL BİLKONS ELEKTRONİK SIFIR PS3 XBOX 360 SLIM 4GB RGH Lİ SLIM 250 GB PAL (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
692
Cevap
5
Favori
57.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SALI veya Çarsamba gunu bı tane ARcede MOdelı den almak ıstıyorum nasıl yapsak İstanbul içinden bır arkadaşım alacak sızden konsolu ama iş yerınız arkadasımın evıne çok uzakmıs istanbul ıcın kargo ıle gondersınız olmazsa urunu PM atıyorum suan ayrıntılı sekılde orda konusruzz ..
  • sanırım bayram dolayısıyla foruma gırmedınız ben bugun bır tane XBOX almacamda bı pm den bana ulaşırsanız acıl sevınırım
  • pm
  • Kendisinden 1 adet daha cihazı kuzenime satın almış bulunmaktayım.Kendisi ile güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
  • teşekürler hayırlı olsun akşam çıkarıyorum kargonu güle güle kullan
  • Bana bi' cevap vermedin hocam ?
  • pm
  • Kendilerinden Halo edition bir xbox 360 aldım. güzel bir alışveriş oldu. teşekkürler.
    bi ara getireceğim makineyi. dvd romunda küçük bir problem var, sanırım açma kapama tuşunda. basit ve halledilebilir bişey olduğunu tahmin ediyorum .
    bunun dışında müşteri memnuniyetini gözeten bir yer olduğunuz, 2. el alete garanti vermenizden ve bozuk çıkan makineyi sorgusuz değiştirmenizden anlaşılıyor. teşekkürler.
  • hayırlı olsun hayrını gör kardeşim gel hallederiz sorun degil dvd rom
  • en ucuz ve en güvenilir adres

forumda kulaktan dolma bir firma ismi var dönüp dolaşıyor.Aldırış etmeyin.

Bilkons hepsinden daha iyi
  • ilgi ve de alakanızdan dolayı çok teşkür ederim arkadaşlar
  • hocam elinizde ps3 var mı ? varsa ne kadar. şu ara çalışıyorum gelemiyorum dükkanınıza . inşallah en kısa sürede uğrıycam . muhabbetimizde devam ederiz
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@triXbox
    bi ara getireceğim makineyi. dvd romunda küçük bir problem var, sanırım açma kapama tuşunda. basit ve halledilebilir bişey olduğunu tahmin ediyorum .

FW attirdiysan faceplate'i geri yerlestirirken dvdrom'un tirnaginin acma kapama tusunun oraya gecirilmesinde sorun olmustur :) Aynisi benim de basima gelmisti (onceki makinama FW atarken) sonra tekrar acip duzeltmistim oradan biliyorum :) O bir sorun degil icin rahat olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bado6100 -- 3 Aralık 2009; 11:36:46 >
  • selam..

xbox 360'ima sizin dukkanda 5-6 ay once FW attirmistim, DVD-Rom keyini de kaydetmistiniz (ben gerek yok demistim de iyi ki kaydetmissiniz)

dvd-rom arizalandi, okumuyor artik, degisim ucreti nedir?

not: gittigimde cok ilgilenmisti arkadaslar, guvenle alisveris yapabilirsiniz...
  • pm
  • hayırlı işler ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RED LORD CHE -- 5 Aralık 2009; 16:37:18 >
  • quote:

RED LORD CHE
    10tl ucuza mal satan herkes bizim millet için on numara değil mi? kardeşim,
    başkalarını överken birilerine çamur atmayın ayıptır.....

Sen işin parasındasın.Bu konuda parayla ilgili hiçbişey geçmemiş sen para muabbeti etmişin . Ayrıca türkiyede tam olarak satışı olmayan bir ürünün
    fiyatı belii değilken böyle bir yorum yapman grçekten çok anlamsız.Ürünün ucz olması Ürünün bozuk olduğu anlamına zaten gelmiyor.
    İsteyen istedii yerden alır. İnsanların ekmek paralarına laf atmaya kimsenin hakkı yoktur. . Bir söz vardır. ZEVKLER ve RENKLER tartışılmaz.

• Allahü teâlâ, herkesin rızkını ezelde takdir etmiş ayırmıştır. Rızk değişmez azalıp çoğalmaz. Kimse kimsenin rızkını yiyemez. Allahü teâlânın 99 isminden biri Rezzak’tır her varlığın rızkını vericidir. Allahü teâlâ (Herkesin rızkı bana aittir) buyuruyor. Rızk için Allahü teâlânın verdiği söze güvenmelidir!
    kimse kimsenin rızkını kesemez herkese hayırlı satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X KoNSoLPoWeRed ByBİLKONS -- 5 Aralık 2009; 10:57:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilkons34

Allahü teâlâ, herkesin rızkını ezelde takdir etmiş ayırmıştır. Rızk değişmez azalıp çoğalmaz. Kimse kimsenin rızkını yiyemez. Allahü teâlânın 99 isminden biri Rezzak�tır her varlığın rızkını vericidir. Allahü teâlâ (Herkesin rızkı bana aittir) buyuruyor. Rızk için Allahü teâlânın verdiği söze güvenmelidir!
    kimse kimsenin rızkını kesemez herkese hayırlı satışlar

nokta
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.