Şimdi Ara

X KONSOL BİLKONS ELEKTRONİK SIFIR PS3 XBOX 360 SLIM 4GB RGH Lİ SLIM 250 GB PAL (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
692
Cevap
5
Favori
57.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kargo hafta sonuna denk geldi...artık p.tesi kaldı hayırlısıı....
  • pazartesi elinde olur hayırlı olsun güle güle kullan
  • 4 tane arcade alsam tanesi 400lira olabilir mi acaba??
  • malesef olmaz
  • Selam abi yaza doğru almayı planlıyorum (Elite) fiyatlarınız artarmı düşermi acaba ?
    ("PM) Yazma lütfen
  • forum fiyatlarını takip edeceksin
  • Hocam pm attım, bak bir sana zahmet.
  • yakup ben 2 ay önce elit aldım senden kardeş şu an sorun yok,ısınma sorunu gerçekden yok 8-9 saat oynadığım günler oldu.yakında beyaz xbox kolu almaya gelicem.hayırlı işler kardeş.
  • ok tamam beklerim kardeşim hayrını gör güle güle kullan
  • arkadaşlar kargo az önce elime ulaştı...istanbul dışında olan arkadaşlar bu konuda şüpheleri olmasın gayet güvenilir,sorunsuz bir alışveriş oldu.2. kol alacak olanlarda tavsiye ederim...tekrardan teşekkürler
  • hayırlı olsun güle güle kullan
  • Hocam çıkardın mı benim kargoyu?
  • çıkardım kardeşim yarın elinde olur güle güle kullan hayırlı olsun
  • Kargom demin elime ulaştı. Güvenilir bir satıcıdır, rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz.
  • teşekürler hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim
  • bilkons elektroniğe güvenin arkdaşlar. bende dün akşam bir xbox aldım gerçekten tüm ekip çok iyi niyetli. artık takılıp kalmayın şu diğer firmalara...

kardeşim tekrar dün akşam ki kolaylıkların ve çayın için teşekkür ederim hayırlı satışlar...
  • hayırlı ugurlu olsun kardeşim güle güle kullan tekrar bekleriz k.i.b
  • arkadaşlar bende dün kendilerinden psp 3000 aldım, sağolsun arkadaş bol hediyeli göndermiş, herkese tavsiye ederim
  • hayırlı olsun güle güle kullan
  • Biraz önce Arcade makine sipariş ettim. Müslüm Bey ve Yakup Bey gayet ilgili, yardımsever ve müşteri odaklı insanlar.
    Bilkons Elektronikten ilk defa alışveriş yapıyorum ve buradan alışveriş yapmamda ki en büyük neden 5 sayfalık olumlu yorumlar oldu.
    Yarın konsol bana ulaştığında ayrıca teşekkür yorumu yazacağım.

Tekrar ilginiz ve alakanız için teşekkür ederim.

Hayırlı işler.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.