Şimdi Ara

X KONSOL BİLKONS ELEKTRONİK SIFIR PS3 XBOX 360 SLIM 4GB RGH Lİ SLIM 250 GB PAL (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
692
Cevap
5
Favori
57.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kampanya fiyatı bitmiştir fiyatlar güncellenmiştir teşekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X KoNSoLPoWeRed ByBİLKONS -- 24 Aralık 2009; 16:15:59 >
  • Dürüst esnaf dürüst insanlar. Kendilerinden alışveriş yaptım oldukça memnunum. ilerde wii almayı düşünüyorum. valla cok değil 2 sene önce bu fiyatlarla türkiyede xbox 360 alınabileceğini düşünsem beklerdim. 2 makinem var, ikisi de bu nedenden ötürü amerikan ve sırf forza 3 yüzünden pişman olmak üzereyim.

Bu arada yeğene aldığım sıfır makine de sorunsuz çalışıyor. Süngerbob yazdırdım onu oynuyor bol bol :D.
    Tekrar teşekkür ediyorum. İşlerinizin artmasını diliyorum.
  • hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim tekrar beklerim en kısa zamanda
  • kacırdık mı simdi 430 liralik fiyatı tüh
  • pm
  • Satış sonrası hizmeti mükemmel. Kendi yazdığım oyunları çalıştıramayınca (sorun dvd yazıcımda olsa gerek, ona kanaat getirdim.) aldığım makinanın bozuk olduğunu düşünüp yakup abiyle iletişime geçtim, olayı açıkladım hemen bana bir oyun yolladı ücret bile talep etmeden. Müşteri memnuniyetine gerçekten önem veriyorlar. 10 numara satıcı.
  • işin görüldüyse ne mutlu bana kardeşim
  • beyaz kutu ile siyah kutu arasında ne fark var bu arada maximum karta elite modeli ıcın taksıt yapma imkanı varmıdır..
  • pm
  • Psp slim hediyeler yazmışsınız bu hediyelerin içeriklerini öğrenebilirmiyim birde garantilimidir?
  • Psp ile 6 7 tane ps3 oyunu takas olurmu toplayınca 350 ediyor üstüne de para verebilirim
  • Birde Psp de versiyonu 5.03 GEN C yüklü halde gelebilirmi yoksa ücrete tabimi?
  • psp 5.03 yüklü degildir version 5.01 istege göre 5.03 yapıyoruz ürün sıfırdır
  • Teşekkürler birde hediyeler içinde neler var onları öğrenebilirmiyim hayırlı satışlar.
  • kılıf kulaklık 4in 1 çanta ne istersen verebilirim sorun degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak34tr

Psp ile 6 7 tane ps3 oyunu takas olurmu toplayınca 350 ediyor üstüne de para verebilirim
  • quote:

quote:

Psp ile 6 7 tane ps3 oyunu takas olurmu toplayınca 350 ediyor üstüne de para verebilirim

takas malesef yok
  • Biraz fazla soru sordum biliyorum ama Psp yanında gelen memory card sony mi?
    Sony ise yan sanayimi yoksa orjinal sony mi?
    Hayırlı satışlar en kısa zamanda görüşmek üzere.
  • sıfır ürünün yanında sattıgımız karttır Sony Memory Stick Pro DUO 8GB orjinal degildir
  • Yakup abi pm attim :)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.