Gecen sene Amerikadan getirdigim elite, e74 hatasi verince once tamir ettirmeyi dusundum. Yaptigim arastirmalarda tamirin sadece sorunu erteledigine ilerde ayni hatayi bir sekilde tekrar verdigini okuyunca solugu Bilkos ta aldim. Kendilerinden yeni bir arcade makina aldim. Sagolsunlar elit in kapaklarini yeni makinama taktilar . Yeni makinami cok kisa bir zamanda hazirlayip (firmware) teslim ettiler. Gosterdikleri ilgi alaka ve cay icin tekrar tessekkur ederim. Gozleriniz kapali alisveris yapabilirsiniz. Iyi aksamlar..
hayırlı olsun güzel elite makina oldu güle güle kullan kardeşim
Yakup abi bende en kısa zamanda alıcam jarper boar arcade ama sormak istediğim bir kaç soru var da cevaplarsanız sevinirim xbox360 jasper arcade+soğutucu toplam fiyat ne kadar? makina içine soğutucu taktırmakmı daha mantıklı yoksa dışardan ek fan olarak kullanılan nyko intercooler fanlarmı daha mantıklı ? diğer bir sorumda makina içindeki soğutu kaç derce ısıyı düşürüyor nyko intercooler fan kaç derece ısı düşürüyor sizcede hangisi daha güvenilir?
cevaplarsan Yakup abi çok sevinirim
jasper bord makinalarda şu anda sogutma sorunu yok makinayı orjinal kullanmakta fayda var intercooler veya sogutma sistemine gerek yoktur
sana güveniyorum hocam o zaman bekle beni en kısa zamanda ordayım :D:D sendeki bu güven duygusu herkezde olsa keşke iyi satışlar dilerim sayın abicim ;)