Şimdi Ara

X KONSOL BİLKONS ELEKTRONİK SIFIR PS3 XBOX 360 SLIM 4GB RGH Lİ SLIM 250 GB PAL (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
692
Cevap
5
Favori
57.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnz79 -- 17 Ocak 2010; 2:47:48 >
  • ps3 slim ' de garanti varmı acaba?
  • pm
  • kolay kolay 3k vermeyecek , kopya oyunları sorunsuz oynayabileceğim bir xbox almak istiyorum .
    taksit,garanti,vs. şartlarınız nelerdir ?
    Hayırlı satışlar ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat_60 -- 19 Ocak 2010; 19:06:53 >
  • pm
  • xbox 360 ın 3k görme olasılığı nedir
  • kesin birşey söyleyemem 12 aydır benim sattıklarımdan 3K veren gelmedi
  • hocam birşey sorucaktım ben ps3 ile xbox 360 arasında kararsız kaldım tüplü tv de oynucam . bu ps3 slim 120 gb sıfır fiyatı mı 620 lira . eğer boyleyse ps3 mü almak mantıklı yoksa xbox 360 mı ???
  • x box 360 tv baglarsan güzel görüntü alırsın ps3 için lcd tv şart görüntü karınca oluyor hdmi baglamazsan
  • Yakup hocam bende yakın zamanda xbox 360 arcade jasper almayı düşünüyorum..bir kaç sorum olacak şuan ki fiyatı ne firmware li?sadece offline oyun oynayacağım her türlü kulaklık takabilecek miyim?bide garanti süreniz ne..pm atarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahchi -- 23 Ocak 2010; 19:44:03 >
  • ewt yakup abi garanti fiyata dağilmi pm atarsan seviniriz ;)
  • pm
  • Yakup hoca bi web site yaptırmadınız şöyle geniş geniş gezelim görelim ürünlerinizi :P
  • en kısa zamanda olacak çalışmalar devam ediyor
  • Bekliyoruz 4 gözle, Linux hostinginiz benden olsun
  • desteklerinizi bekliyoruz kardeşim teşekürler
  • pm :)
  • pm
  • Hocam PSP 3004'lerin güncel fiyatını öğrenebilir miyim. Şehir dışına kargoyla yolluyor musunuz ve PSP ler kırılmış olarak mı geliyo yoksa biz mi kırıcaz. Sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim 1 hafta içinde PSP almayı düşünüyorum.
  • pm
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.