Dün sipariş verdiğim PSP 'im bugün elime ulaştı herşeyiyle çok güzel. Gösterdikleri ilgi ve alaka için çok teşekkür ediyorum. Bilkons elektronikten güvenle alışveriş yapabilirsiniz
BİLKONS ben hayatım boyunca böle ilgi, böle anlayış, böle hizmet görmedim arkadaşlar hele çalışanları birbiriyle uyumu ve ardı arkası gelmeyen müşteri akımına rağmet unutulduğunuzu zannedersiniz ama Orda bir Sorumlu Var kolay kolay o sizi unutmaz Yakup abi hizmetinden ve bilgilerinden çok yararlanırsınız BİLKONS a girdiğiniz anda doğru yerde olduğunuzu bir anada anlayı verirsiniz.En iyi seçim BİLKONS En doğru seçim BİLKONS. Kadıköyün hatta İstanbulun Hatta Dünyanın en çok güvence veren BİLKONS uğramadan görmeden bilmeden konuşmayın derim arkadaşlar.Rıhtım CAD.Başçavuş SOKAK.Emintaş İş Hanı Kat:1 No:311 UĞRAYIN PİŞMAN OLMAYIN
Yakup Abi ALLAH RAZI OLSUN ALLAH İŞİNİ RAST GETİRSİN xbox360 süper tıkırında helal olsun sana yakup başkan yakup başkan ooooooo
Beyaz kutulu Elit ile siyah kutulu Elit arasındaki farkı öğrenebilirmiyim acaba?Arada 50 TL fiyat farkı var çünkü.Şimdiden teşekkürler.Hayırlı satışlar dilerim.