Şimdi Ara

X KONSOL BİLKONS ELEKTRONİK SIFIR PS3 XBOX 360 SLIM 4GB RGH Lİ SLIM 250 GB PAL (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
692
Cevap
5
Favori
57.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakup Abi tlf da tanıştık inş. bugün psp 3004 siparişimiz olacak....
  • abi ben hesabına yatırdım inş. namaz çıkışı knşrz...
  • ok tamam kardeşim bugün çıkarıyorum kargonu güle güle kullan hayırlı olsun
  • bende birtane psp 3004 alacam param yetişmiyor üf yaa kanpanyanız nezamana kadar devam ediyor.
  • forumu takip ederseniz kampanyalar devam ediyor
  • saol Yakup Abi...
  • ÇUKUROVA/ADANAYA selamlar k.i.b
  • Bende yaza doğru Elite almayı düşünüyorum . İnşallah fiyat yükselmez ?
  • Bende dün yakup abi ile telefonda tanıştım sağolsun arayip yardımcı oldu..xbox arcade+2.kol sipariş kargomu bugün bekliyorum aksilik çıkmazsa..kendisine teşekkür ediyorum.Hataydan selamlar..
  • kargonu dün çıkardım HATAYA selamlar k.i.b bugün eline ulaşır
  • Yakup abi ve ordaki bütün yetkili abilere teşekkür ederim özellik ile müslüm abiye makinenin içini açtı birşeyler yaptı şaşırdım hayatımda ilk defa böyle birşey görüyorum dedim flashladı falan kutusundaydı herşeyi tamdı güzeldi uygundu fiyatı açıkcası çok ama çok memnun oldum teşekkürler bilkons elektonik iyiki varsınız ellerinize sağlık yakup abiye selamlar
  • PM
  • pm sagol yigit
  • ben birşey soracaktım
    bu arcade ile elite arasında ne fark var acaba bende bir tane almayı düşünüyorum ama arada fiyat farkı var hangisini almalıyım
  • pm
  • 120 GB ve 250 GB hddlerin fiyatlarını öğrenebilir miyim acaba? Buradan olur PM olur fark etmez İyi günler ve hayırlı işler dilerim
  • pm
  • Bir de PM attım ben de hocam
  • ok
  • YAKUP ABİ ŞU AN ALDIM PSP Yİ ABİ HİÇBİ SORUN YOK YANINDAKİLERİDE YOLLAMIŞSIN..ABİ ELİNE KOLUNA SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN HAYIRLI SATIŞLAR ABİ BEREKETLİ GÜNLER KİMSENİN AKLINA SORU İŞARETİ GELMESİN GÜVENEBİLECEĞİNİZ Bİ YER....
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.