Şimdi Ara

X KONSOL BİLKONS ELEKTRONİK SIFIR PS3 XBOX 360 SLIM 4GB RGH Lİ SLIM 250 GB PAL (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
692
Cevap
5
Favori
57.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pm attım birkaç merakım var
  • pm
  • selamlar yakup bey ve bilkons elektronik çalışanları
    istanbul dışında oldugum için. bu forumdaki arkadaşlarımızında yonlendirmeleriyle yakup beyle msnde ve telefonda görüşmelerimiz oldu. kendileri çok yakın bir ilgi ve alaka gösterdiler ve istanbul dışında oldugum için arcade konsol isteğimi görüşmem için yakup bey beni engin beye yönlendirdi.
    engin bey çok sağolsunlar burdan saygı ve sevgilerimi bilhassa belirtiyorum çok emek harcadılar. hatta 2. orjinal bir wireless koluda uygun bir fiyata bana onerdiler. buraya kadar herşey normal görünüyor

oysa bilkons tan once pek çok kişinin bu konuda bana yardımcı olamadığını istanbul dışında olmamdan dolayı herhangi bir şekilde yardımcı olamamışlardı ornek: gittigidiyordan bile satış açmadıklarını belirtmek isterim. bunu özellikle belirtiyorum.çünkü bazı satıcılara ggden alışverişi yapalım dediğimde ne hikmetse yanaşmadılar.
    Engin bey sağolsunlar daha ilk konuşmamızda ggden alabileceğimi hatta ayda bir olan peşin fiyatına 12 taksitle bile alabileceğimi söylerek olayın sadece paradan ibaret olmadıgını söyledi.olayda zaten burda benim için kopmuştur arkadaşlar.sadede geleyim ; anlaştıgımız fiyat hususunda kader ortagım Engin bey bana cok yardımcı oldular alışverişin ilk aşamasından kargoya verilişine kadar büyük yardımları oldu. jasper 10. ay 2. orjinal kollu bir makine sahibi oldum. artık xbox 360 ın kargodan gelişini buyuk bir sabırsızlıkla bekliyorum. burada paradan daha ziyade gösterilen ilgi alaka yardımseverlik ve emeğin hakkını ödeyemem. teşekkür eder ve hayrlı satışlar dilerim
    ÖZEL NOT: fazla telefonda konuşmamızdan dolayı kulaklarını kızarttıgım için engin bey:)iyiki varsınız :) kelimelerle anlatamıyorumki emeğinizin karşılığını..Allah ne muradınız varsa versin:)amin:)vesselam:)

• hayırlı olsun teşekür ederim güle güle kullan
  • selam bende (birmezun) arkadaşıma katılıyorum bende İSTANBUL dışındayım YAKUP beyle msn üzerinden ve sonrada tlf den konuştuk benim tüm meraklarımı gidermekle beraber bana çeşitli alternatifler sundu ve sonun da ptt den havale şeklinde bir karara vardık şu an bende xbox 360 arcade jasper'i sabırsızlıkla bekliyorum ve yakup beye ilgisinden dolayı çok teşekkürediyorum...
  • hayırlı olsun güle güle kullan teşekürler
  • Forumdaki en düzgün konsol dükkanı,herkese tavsiye ederim.
  • teşekürler saygılar
  • Evet Büyük An geldi hevesle beklediğim konsol sonunda elime geçti denemeye fırsatım olmadı ama bu duygularımı paylaşmak istedim allah bilkons çalışanlarından razı olsun Yakup bey e çok teşekkürediyor ve iş hayatında başarılar diliyorum Arkadaşlar hiç kaygı duymadan ve çekinmeden alışverişinizi bilkons'tan yapabilirsiniz artık ne ihtiyacım olursa direkt bilkons'tan talep edeceğim %100 Güvenirliği hiç şüphesiz gerçek Tekrar Teşekkürler Bilkons...
  • hayırlı olsun güle güle kullan teşekürler
  • hocam pspler ne kadardır acaba?
  • pm
  • İyi günler bende x360 almayı düşünüyorum fazla bilgim yok xbox hakkında x360 arcade alsam hdd takma gibi bi imkanınız var mı ? ayrıca benim tv Vestel ONYX 84 TXT 100 Hz PIP- 84 modelinden grafik olarak çok fark yaratabilir mi ? veya önerebileceğiniz 550 yi aşmayacak lcd monitör var mı?
  • pm
  • merhabalar
    öncelikle kredi kartıyla alabiliyormuyuz tek çekim ? yada taksitli tek çekimde herhangi bir komısyon eklemesi yapıyormusunuz

birde elite alsam sizden ama kolunu istemesem :D fiyatta ne gibi degişiklik olur yada olurmu :D

teşekkürler
  • pm
  • 1-2 aya xbox360 alma niyetindeyim world kartla nasıl ödeme yapabilirim
  • fiyatlar uygun.
    2 el ps3'ü 600 Tl ye verenler bu ilanı görmüyorlarmı acaba?
  • sagol teşekürler
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.