Şimdi Ara

X KONSOL BİLKONS ELEKTRONİK SIFIR PS3 XBOX 360 SLIM 4GB RGH Lİ SLIM 250 GB PAL (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
692
Cevap
5
Favori
57.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı işler komşu... bende ikinci katta Lanse Bilişim'deyim yakın bir zamanda bende Xbox Arcade almayı düşünüyorum gelip konuşup görüşmek isterim hem tanışmış oluruz bir çayınızı içerim..
    Hayırlı işler
  • teşekürler beklerim sagol
  • Spariş ettiğim RGB Kablosu Ve Oyun DVD'lerim en kısa zamanda elime ulaştı tekrar teşekkürediyorum sağolun Bilkons çalışanları
  • teşekürler hayırlı olsun güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamman115

merhabalar
    öncelikle kredi kartıyla alabiliyormuyuz tek çekim ? yada taksitli tek çekimde herhangi bir komısyon eklemesi yapıyormusunuz

birde elite alsam sizden ama kolunu istemesem :D fiyatta ne gibi degişiklik olur yada olurmu :D

teşekkürler

Aynı soruları ben de soruyorum. :)
  • pm
  • Dün sipariş ettiğim Arcade Xbox'ım bugün elime ulaştı. Yanında da ben söylemediğim halde hediye olarak PES 2010 vermeleri çok güzeldi. Yakup abi çok teşekkür ederim...
  • iyi günler,
    kredi kartı ile alışveriş yapabiliyor muyuz?
    Ben yeğenime alacağım. Onların televizyonu lcd değil. Tülü 55 ekran tv kullanıyorlar. buna takılır mı? boşa almayayım.

xbox ın çeşitleri olduğunu gördüm .arada da 100 tl fiyat farkı var. neden acaba?

teşekkürler.
  • kart ile satşımız vardır vade uygulanmaktadır normal tv baglayabilirsiniz sorun çıkmarmaz diger makinalarla arasındaki fark sadece hdd board olarak hiç bir fark yoktur hepsi jasper board makınadır teşekürler
  • Hocam ben bu dediğinde de birşey anlamadım. hdd board ne gibi bir avantaj sağlıyor?
  • elite makinada hard disk 120gb arcade modelde 512memory bulunmaktadır arasındaki fark elite kasa siyah arcade kasa beyazdır board olarak aynıdır
  • hocam peki harddisk olmadan oyunları çalıştırmak çok sorun yaratır mı forumdan ısınma vs.. ile ilgili duyumlar aldım. birde devamlı cd dönüyormu içinde oynarken. antalyada kullanılacak.
  • Benim de sorularım var.

PS3 Slim 120 GB ve PSP 3004'ün fiyatları ne kadar? Garantisi nasıl oluyor? Yanında oyun geliyor mu?

Kredi kartı ile alma imkanı var mı? Taksit seçenekleri nelerdir?

Uzun oldu ama yardımcı olursanız..
  • pm
  • bana pm falan gelmedi.
  • pm atıyorum ama üye profiliniz msn ekleyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X KoNSoLPoWeRed ByBİLKONS -- 20 Nisan 2010; 12:08:47 >
  • MSNde 5dk konuştuk bütün işlemleri hallettik,hatta yarın konsolumu alıyorum,ilgi alaka mükemmel,birde oyun hediye etti,Yakup Beye çok teşekkür ediyorum,burdan da herkese tavsiye ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 21 Nisan 2010; 14:09:11 >
  • hayırlı olsun güle güle kullan teşekürler
  • PM attım.
  • pm
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.