Evet Beyler Herkes ne düşürdüğünü ve neyden düşürdüğünü yazarsa sevirim bide sayısını
5- Abyss Gem:Warrior Full Plate ,Crimson (pouldren) ,Potion vs. 71-Lotto:Mirage ,Rouge Chitin(pouldren) ,Criomson(kolluk) , İron Crossbow , Rouge full plate (pouldren,kolluk)potion ,kardan adam,bezor vs. 21-X-mas:WArrior Full plate,potion,elmo kardan adamlar iste, Ben yazdım şimdi sıra sizZe düşüyor
bana lotto dan mirage,priest chitin ve birüsrü full plate ve upgrd scrool
bugün böyle konular moda oldu (2 tane fp çıktı başka bişi çıkmadı)
bu lotto mykoda yok galiba
Allah cezzamı verecek geçende 437 lotto atmıştım çöpe
ya ben 45 e yakın X-Mas kırdım 3 tane chitin bi sürü fp inanamayacağınız kadar kardan adam(elmo) çıktı arkadas 4 chitn rouge set 1 glave 2 tane warrior chitn çıktı oda 45 tane kırdırdı adam artık fplere önem vermiodu benle kardan adam karşılığında değişiodu
iron bow rogue chitin pauldron(2 tane)rogue chitin boots
aga 20 tanede warrior ve rogue chitn set düzdüm muhuhaha bankada 49 tane daa kaldı x-mas.. bu arada x-maslardan silah düşüyomu.?? ve geçen bütün lottoları kırdım yer kaplıyo die 96 tane vardı yuhhh!!zengin olmuştum şimdiye..!!!
x-mas cypherda 1 Harpoon 1 Bone Priest Hacker (sanirim bu high class) 1 Mage pads adini bilmiom high class ivir zivir.
27 tane kirdim toplam
agalar lotto hangi yaratıktan çikio
bana iki tane xmas dan i crystal pauldron(robe) bide crystal boots çıktı
11lotodan ıkı chıtın 3full plate1mırage bıde bırsuru pot cıktı
quote:
Orjinalden alıntı: CoMe_On
agalar lotto hangi yaratıktan çikio
lotto artık çıkmıyo
2 tane x-mas kırdırdım
1- potion 2- cake
159 tane kırdırdım sadece bir tane chitin çıktı 110 tane soul düştü ...
WALLA LOTTO DAN 1 PRİEST CHİTİN WE BİR SÜRÜ FP LER WE HEDİYE PAKETİNDEN DE Bİ WARRİOR CHİTİN WE BİR SÜRÜ FP OYUN FP DOLCAK HERSEY UCUZLİCAK YAW
bana X-mas den 15 ghıtın 30 fp 1 graham ıvır zıvır toplam 130 tane kırdırdım.......
bana ilk lottodan totamic spear çıktı
o kadar sevinmiştim zengin oldum diye ama DIES'de fiyatlar o kadar düşmüş ki 150'ye yalvara yalvara satabildim :)))