Şimdi Ara

X-Mas Festiveli,Lotter event ve Abyss Gem Den Neler Düşürdüklerimizi Yazalım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
3.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Agalar size söyle anlatıyım 163 lottodan 1 rogue chitin 2 warior chitin vs.

60 x mas 1 rogue chitin 1 warior chitin

Bide arka cıkanlar

30 lottodan 1 rogue chitin 1 ıron bow

10 x mas 1 totamic spear

bir insanda bukadar sans olabilirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ormigan

bir insanda bukadar sans olabilirmi

nite olmasın
  • biraz önce 20 x mas kırdırdım sadece bi warrior chitin çıktı
  •  X-Mas Festiveli,Lotter event ve Abyss Gem Den Neler Düşürdüklerimizi Yazalım

http://img336.imageshack.us/img336/1808/raptor6nd.jpg

ve toplamda 10 chitin civarı 3 rogue olması lazım

• Benim ezik charla 4 tane X_mas kırdırdım...

1 paulduron rogue chitin, 1 boots priest chitin, 2 tane kardan adam resimlerinden çıktı
    Gerçek charımla kırdırdım,, 30 tane 1 chitin çıktı gerisi ıvır zıvır...
  • lottolar nerden kırdırılyo ark. bende 80 en kadar var.bide bu x-mas lar nasıl cıkıyo.neden dusuruluyo.cevap verriseniz sevinirim.(x-mas in nerden kırıldıgını solerseniz sevinirim)
  • ben 198 tane lotto kırdırdım 70 küsür potion of soul 4 bezoar 6 yumurta yaklaşık 40-50 tane fp 18 tane chitin kalanları hatırlamıom
  • quote:

Orjinalden alıntı: lituAENT

lottolar nerden kırdırılyo ark. bende 80 en kadar var.bide bu x-mas lar nasıl cıkıyo.neden dusuruluyo.cevap verriseniz sevinirim.(x-mas in nerden kırıldıgını solerseniz sevinirim)

x-mas hediya paketleri varya onlar çık kapının önüne orda snow man diye yaratıklar var onları YUMRUKLA keseceksin onlardan çıkıo boş yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaRK__
    x-mas hediya paketleri varya onlar çık kapının önüne orda snow man diye yaratıklar var onları YUMRUKLA keseceksin onlardan çıkıo boş yok

• oha be kardeşım bala bak raptor cıkmış bıde bana x-mas dan cıktı dersenz yuhh derım artık.....[resıme bakın..]
    quote:

Orjinalden alıntı: cLk

X-Mas Festiveli,Lotter event ve Abyss Gem Den Neler Düşürdüklerimizi Yazalım

• quote:

Orjinalden alıntı: wild_knight_78

oha be kardeşım bala bak raptor cıkmış bıde bana x-mas dan cıktı dersenz yuhh derım artık.....[resıme bakın..]
    quote:

Orjinalden alıntı: cLk

X-Mas Festiveli,Lotter event ve Abyss Gem Den Neler Düşürdüklerimizi Yazalım

• Ve bugünde 5 tane kırdırdım 1 crimson KASK düştü
  • beyler x-mas denilen festival çok iyi birşey önceden aldığımız 8m ib ler çıkıyo yani çok iyi birşey ben lwl 42 ve xmas festivalibitenekadar snowman kescem bu fırsat kaçmaz bugüne kadar 100 kırdım ve çıkanlar rı görceksiniz 10 tana full plate attım inhostes doldu neyese bu fırsat kaçmaz şimdi full plateleri 50 c satıyolar bu festival bitince bu fiyatlar yine 800 c bulurbu oyunu çok seviyorum
  • arakadaşlar bu lotto nerde kırılıyo ve nasıl nerde niçin neden çıkıyo:D:D:D:D
  • 18 lotto kırdırdım bunlar çıktı ;
    1-warrior pauldron çitin
    2-mana, fp, v.b. (ç.ö.p.)

yaklaşık 87 tane kardan adamdan çıkan kutualrdan kırdırdım içinden bunlar ;
    1-warrior çitin gaunlet 2 tane
    2-priest çitn pauldron
    3-rogue [pauldron,geaunlet]
    4-geri kalanı birsürü (ç.ö.p.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mihander

arakadaşlar bu lotto nerde kırılıyo ve nasıl nerde niçin neden çıkıyo:D:D:D:D

Abyss kırdırılan yerde
  • çok sağılın beyler
  • man kurt görüntü resmindekinleri hiç bir şeye değişmem
  • beyler şu x-mas hiç okapının önündeki büyük boss kesenler varmı bide şuana kadar kırdırdığım kutulardan şunlarçık prest chit kolluk 7 prest fp 10 rouge fb 5 war fb bide +1ib
  • 40 tane lotto kırdırdım 1 tane glave cıktı 3 bezoar 10küsür fullplate 20 tane pot aq bi pok cıkmadı ya 40 tane lotto ne hayaller kurarak kırdırmaya başlamıştım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.