Şimdi Ara

X-Men Days Of Future Past final sahnesini anlayamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
2
Favori
2.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    -Yazı spoiler içermektedir-
    -Yazı spoiler içermektedir-

Arkadaşlar demin izledim filmi ve son sahnede logan'ı denizin altından çıkarıyorlar ve gözlerini açıyor işte ölü olmadığını anlıyorlar. Sonra bu x-men originsteki Adamantium maddesiyle uğraşan Stryker orada ben buradan sonrasını hallederim diyor ve GÖZLERİ PARLIYOR. Neden Mystique Stryker'ın bedenini alsın?
    http://i.hizliresim.com/X277b7.png

Düşüncemin doğruluğunu sorgulamak için açıyorum konuyu.

O gözlerinin parladığı sahnenin arkasında aynen şunları anlatıyordu: (akan nehirde) Yeteri kadar dalga oluşturursanız asla kesinliği olmayan geleceği etkileyecek akıntıyı değiştirebilirsiniz.
    Profesör Xavier, Cerebro sahnesinde Logan'ın zihnine girip yaşadığı acıları görmüştü ve acı çektiği sahnelerden biri de Adamantium'un enjekte edildiği sahne. Xavier bunu düşünerek mystique'e gidip Stryker'ın bedenine girmesini söylemiş ve ileride bunu yapmasını engellemesini sağlamıştır diye düşünüyorum.

• Logan eskiden mutantlardan olusan bi takımdayken Strider denen bi herif var Weapon X diye bi proje yürütüyor bu adam, en son Deadpool denen karakter orada doguyordu ( X-Men origins wolverine filminde görebilirsin) Loganı weapon X olma konusunda ikna etmek için kardeşi Victor'dan Logan'ın sevgilisini öldürüyormus gibi yapmasını istiyorlar sonra Logan kardeşini öldürebilmek için güçlü bi iskelete sahip olması gerektigini düşünüp Weapon X projesinde denek olmayı kabul ediyor sonra Logan'ın iskeletne eritilmiş adamantium metali enjekte ediliyor sonra aşama olarak hafızasını silip onu evcil hayvan gibi kullanmak istediklerinde Logan kacıyor işte böyle Wolverine oluyor.

Gelelim son filme... Son sahnede Mystic denen kılık değiştiren hatun Strider'ın kılığına girip Logan'ı yine Weapon X projesine götürmelerini emrediyor. Bunu "Wolverine her halükarda doguyor yani iskeleti nereye kayboldu?" diye seyirciler sorgulamasın diye yapılmış bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hesher 2

Logan eskiden mutantlardan olusan bi takımdayken Strider denen bi herif var Weapon X diye bi proje yürütüyor bu adam, en son Deadpool denen karakter orada doguyordu ( X-Men origins wolverine filminde görebilirsin) Loganı weapon X olma konusunda ikna etmek için kardeşi Victor'dan Logan'ın sevgilisini öldürüyormus gibi yapmasını istiyorlar sonra Logan kardeşini öldürebilmek için güçlü bi iskelete sahip olması gerektigini düşünüp Weapon X projesinde denek olmayı kabul ediyor sonra Logan'ın iskeletne eritilmiş adamantium metali enjekte ediliyor sonra aşama olarak hafızasını silip onu evcil hayvan gibi kullanmak istediklerinde Logan kacıyor işte böyle Wolverine oluyor.

Gelelim son filme... Son sahnede Mystic denen kılık değiştiren hatun Strider'ın kılığına girip Logan'ı yine Weapon X projesine götürmelerini emrediyor. Bunu "Wolverine her halükarda doguyor yani iskeleti nereye kayboldu?" diye seyirciler sorgulamasın diye yapılmış bence.

Aslında mantıklı evet.Bir de anlamadığım kısım zaten adamantium'la daha iyi değil mi? Yani wolverine olsam adamantium'lu olmaya hayır demezdim.Diğer türlü iskeleti daha kolay yok ederler.

• Butun x men filmlerini izledim izliycem de, yani o adamantium metalini her türlü enjekte ettiricekler mi? @Hesher 2

Ve katılıyorum daha güçlü oluyor adamantium ile. Origins filminde adamantiumden dolayı yanlışlıkla lavaboyu falan kesiyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F7B056BC -- 21 Eylül 2014; 19:04:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • logana deney yapınlmadan öncede o bıçakları varmıydı yani deney ile iskeleti adamantium mu yapılmış oldu sadace
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurr84

logana deney yapınlmadan öncede o bıçakları varmıydı yani deney ile iskeleti adamantium mu yapılmış oldu sadace

Logan'ın pençeleri doğuştan ama adamantium iskeleti sonradan ameliyatla oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurr84

logana deney yapınlmadan öncede o bıçakları varmıydı yani deney ile iskeleti adamantium mu yapılmış oldu sadace

Logan'ın pençeleri doğuştan ama adamantium iskeleti sonradan ameliyatla oluyor.

şimdi oldu bende bu nasıl mutant amaliyat ile güç kazanmış diyordum
  • beyler şimdi bu filmin sonu diğer filmleri iptal mi etti yani jean felan geldi last standing felan iptal mi şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: merhaba_slm

beyler şimdi bu filmin sonu diğer filmleri iptal mi etti yani jean felan geldi last standing felan iptal mi şimdi

Evet.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.