Şimdi Ara

X-MEN Fanatikleri dikkat!!!!(Spoiler içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
4.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili X-Men fanatiği olan DH kardeşlerim.Öncelikle size selam eder ve ardından yüksek müsadenizle soruma geçmek isterim....

1.Prof. Xavier bildiğimiz kadarıyla tekerlikli sandelyeyi mahkum olmuş bir mutant.Son filmdede öldürdüler dağ gibi Xavier'i...Neyse sorum şu Prof. Xavier neden tekerlekli sandelyeyi mahkum oldu?Yani başına ne iş geldi de profersör tekerlekli sandalyeye mahkum kaldı???

2.Jean Grey'de son filmde ölenler arasında....Jean'in içindeki süper güçlü Phoenix adıyla anılan 5. seviye olan 2.mutant kişiliğinin,aklına gelen herşeyi yapabildiğini son filmde öğrendik.Peki bu kadın nasıl ölebilir????Takip ettim kadarıyla X-Men'in çizgi romanlarında da Jean Grey hep Phonex diye anılıyor.....

3.X-Men'in 4. bir filmi çekilecek mi???X-men the last stand'dan sonra x karakterlerinin ayrı ayrı filmlerinin çekileceğini(Wolverine,Magneto)biliyorum.Eğer bir 4. film çekilcekse Gambit karakterini işleyecekler mi filmde???

4.Şu bizim keskin dişleri olan magneto'nun yaveri Sabretooth niye yok yaw???İlk filmde vardı ama öldürdüler.En sevdiğim karakter oydu(Tabi wolverine'den sonra).Bu kadar güçlü bir mutant o kadar tırt bir şekilde ölmez,ölemez.öldüremezler.İZİN VERMEM!!!

5.Ve son sorum Wolverine kaçıncı seviye bir mutant???

Bu 5 sorunuma yardımcı olursanız sevinirim....

Ha bide tespitim var Hugh Jackman wolverine karakteri için yaşlı değil mi artık!!!Herif ilk filmde nerdeyse filmin tamamı boyunca tam bir çakal gibi ilerliyodu.Şimdi ise yaşlı bir kurt kadar yavaş.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkei_Lee -- 6 Eylül 2007; 21:49:54 >

• Ben 4.soruya cvp vereyim çekilmeyecek haberlere göre..
  • quote:

Orjinalden alıntı: astarmh

Ben 4.soruya cvp vereyim çekilmeyecek haberlere göre..

3. soruya cevap verdin galiba...
    Neyse kaldı 4 soru!!!

Bu arada cevabın için çok teşekkürler...
  • Sopiler içerik vardır.
    Sorularına cevap vermek zor ama Prof. Xavier bir zamanlar yürüyebilirmiş, ikinci film de kitaplarda olduğu gibi kısa ve anlamsız bir özet vermişlerdi. Jean grey ise kişilik bozukluğu gösteriyordu phoneix tarafı baskına gelip cyclops un optik gücü ile inanılmaz bir güç oluşturuyordu. Buda cyclops için iyi olmuyordu onu seven diğer kişiliği sayesinde pırt olmayı seçti. Bir ara geri gelmişti bu seferde onu seven wolverine tarafından pırt edildi. Filmde kesinlikle Hugh Jackman Wolverine rolünün hakkını veriyor ve vermekte. Bundan 5 - 10 sene sonra dediğin doğru olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kryeck

Sopiler içerik vardır.
    Sorularına cevap vermek zor ama Prof. Xavier bir zamanlar yürüyebilirmiş, ikinci film de kitaplarda olduğu gibi kısa ve anlamsız bir özet vermişlerdi. Jean grey ise kişilik bozukluğu gösteriyordu phoneix tarafı baskına gelip cyclops un optik gücü ile inanılmaz bir güç oluşturuyordu. Buda cyclops için iyi olmuyordu onu seven diğer kişiliği sayesinde pırt olmayı seçti. Bir ara geri gelmişti bu seferde onu seven wolverine tarafından pırt edildi. Filmde kesinlikle Hugh Jackman Wolverine rolünün hakkını veriyor ve vermekte. Bundan 5 - 10 sene sonra dediğin doğru olacaktır.

Ya ben eskiden yürüyebildiğini biliyorum.Hatta bi çizgi romanında okumuştum.Profesör magnetoyla savaşıyodu...Storm,jean grey,beast,mysthic ve bide adını hatırlayamadığım biri daha vardı...
    3e 4 kapışıyolardı.Hatta magnetonun kafasındaki o metal şeyide o savaştan sonra kullanmaya başladı...

Ama ne oldu da Xavier tekerlekli sandalyeye mağruz kaldı????
    4.film bence bu yüzden çekilmeli....
    Hem eski mutantları gösterirler hemde bu soruya cevap verirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkei_Lee -- 6 Eylül 2007; 21:52:06 >

• Ya şu spoiler olan konuların başlığına spoiler yazın 3. filmide bu ara izlemeyi planlıyodum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

Ya şu spoiler olan konuların başlığına spoiler yazın 3. filmide bu ara izlemeyi planlıyodum.

Düzeltildi hocam.Böyle bir hatadan dolayıda özür dilerim.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkei_Lee -- 6 Eylül 2007; 22:15:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • X-men in ilk çıkan serisinde bile tekerlekli sandalyedeydi. Öğrenirsen haberim olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kryeck

Sopiler içerik vardır.

X-MEN i azıcık seyredip bırakmıştım. Bana bi kez bile seyretmeye değmeyecek bir film gibi gelmişti. Yukarıda ki yorumunuz beni güldürdü gerçekten. pırt edilme diye bişey var mı gerçekten merak ettim. Kusura bakmayın sırf bunun için filmi seyretmeyi düşünüyorum açıkcası.

• Pırt olmak ölmek anlamında mecazi bir deyim. İzleyin tabii ama filmin atmosferi kitabına kıyasla sönük ve daha anlamsız olmuş. Haksızda sayılmazlar aynen kitaptaki gibi efekt veremezlerdi senaryo ise başka konu. Ama herşeye rağmen izleyin tabii.
  • Bu Wolverine Adamantium dan Yapılmıştı Galiba ...Peki Bu Wolverine Ölmezmi ?
  • Bildiğiniz üzere Juggernaut Prof Xavier'in üvey kardeşi. Ona süper güç kazandıran taşı ele geçirdiğinde sanırım Xavier'i sakat bırakıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: * Deniz *

Bu Wolverine Adamantium dan Yapılmıştı Galiba ...Peki Bu Wolverine Ölmezmi ?

Wolverine'in inanılmaz bir iyileşme gücü var, yani şöyle ki; kolu kopsa dahi yeniden çıkabileceği söyleniyor çok kısa zamanda hem de.

Bu iyileşme gücünden ötürü bu kadar yaşlı olmasına rağmen genç görünüyor, aslında 1800'lü yıllarda doğmuştur kendisi.

Ölmez mi, ölür tabii. Neden ölmesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: bladeofdarkness

quote:

Orjinalden alıntı: * Deniz *

Bu Wolverine Adamantium dan Yapılmıştı Galiba ...Peki Bu Wolverine Ölmezmi ?

Wolverine'in inanılmaz bir iyileşme gücü var, yani şöyle ki; kolu kopsa dahi yeniden çıkabileceği söyleniyor çok kısa zamanda hem de.

Bu iyileşme gücünden ötürü bu kadar yaşlı olmasına rağmen genç görünüyor, aslında 1800'lü yıllarda doğmuştur kendisi.

Ölmez mi, ölür tabii. Neden ölmesin

Fakat Bu Adamın Kemikleri Adamantium Denilen Metal Kolu Bacağı Kopmaz.Kafaya Kurşun Attılar Metal Olduğu İçin İçeri Girmedi

• tabiki ölür herkesin bir zayıf noktası vardır ... wolverine nin vücudu bir nevi metalle kaplı magneto da bu durumu kullanıp cok rahat acı cektirebiliyordu yani ölebilirde..

hastayım bu karaktere...
  • Veya wolverine yi sağlam bi yere kapatır aç susuz bırakırız, bu kadar basit.
  • arkadaşlar çizgi romanda zaten magneto wolverine'in kemiklerini kaplayan bu adamantiyum tabakayı söküp alıyor. Sonrasında olaylar baya bi karışıyor, wolvi geri alıyo felan..

Ama harbi sağlamdır, yanlış anlaşılmasın, Wolverine'in asıl mutant gücü iyileşme faktörü ve içgüdüleri.. Ha bir de pençeleri de orijinal, orjinal halleri kemikten, ama sonra onlar da metalle kaplanıyo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bladeofdarkness

arkadaşlar çizgi romanda zaten magneto wolverine'in kemiklerini kaplayan bu adamantiyum tabakayı söküp alıyor. Sonrasında olaylar baya bi karışıyor, wolvi geri alıyo felan..

Ama harbi sağlamdır, yanlış anlaşılmasın, Wolverine'in asıl mutant gücü iyileşme faktörü ve içgüdüleri.. Ha bir de pençeleri de orijinal, orjinal halleri kemikten, ama sonra onlar da metalle kaplanıyo..

Açıklaman İçin Teşekkür Ederim.Ama Aklıma Takılan Ölüp Ölmemesiydi.
  • Ölür ölür Fani dünya, hepimiz birer yolcuyuz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.