Şimdi Ara

X men Origins:Magneto hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tür : Aksiyon / Fantastik / Bilim Kurgu / Çizgi Roman
    Senaryo: Sheldon Turner
    David S. Goyer
    Yapım: 2009, ABD
    direktör: David S. Goyer
    dil: ingilizce

Oyuncular

Ian McKellen (Eric Lensherr/Magneto)

yukarıda belirttiğim gibi şimdilik sadece lan mckellen belli oyuncu olarak. bu filmde magnetonun gençliğinide görücez bence mesela nazi kamplarındaki hayatı xavierle tanışması falan izleyenler bilir xmenin 1. filminin başında kısa bir bölüm gösterdiler magnetonun gençliği ile ilgili demiri yeni kontrol etmeye başlıyo falan zaten magnetonun insanlara karşı duyduğu öfkenin nedeni de nazi kamplarında gördüğü işkenceler!
    yapımcıların dediğine göre magnetonun filmi wolverine den hemen sonra çekilecekmiş! magneto da sevdiğim karakterlerden biri film güzel olur heralde

bi yazı buldum:
    X-men serisinin bir yan filmi olan filmde seride en başa dönülor ve Magneto´nun hayatı anlatılıyor. Film, magnetizmin efendisinin gençlik zamanlarını gösterirken, kötülük dolu mutant’ın psikolojisinin köklerine inilecek ve Charles Xavier (Profesör X) ile olan dostluğunun bozulmasına da yer verilecek.
    Bakalım magneto ne gibi planlarla 2009 da Karşımıza Çıkacak.

• süper olcak bence
  • Sinemaya en güzel uyarlanan marvel serisi..
  • magneto zaten benim favorim filmi merakla bekliyorum
  • benim favorim pyro ama magneto'yu da seeverim kesin bu filme gidicem
  • Benim favorum ismini hatırlayamadım hani o iskambil kartı atan mutant
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxAziZxx

Benim favorum ismini hatırlayamadım hani o iskambil kartı atan mutant

Gambit..

Profesör x ile Magnetonun arası kız meselesi yüzünden açılıyor ..

Şaka biryana güzel bir habermiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: sendenbenden

Sinemaya en güzel uyarlanan marvel serisi..

bencede.....
  • Prof X İle Magneto Zaten Arktı Ama Magetonun Nazi Kampında Gördüğü Akıl Almaz İşkenceler Onu İnsanlıktan Soguttu Prof İlede Arası Bu Yüzden Açıldı Her Ne Kadar Çok Büyük Düşman Olsalardı Magneto Prof X e Çok Büyük Saygı Duyar
  • yapım:2009 ??
  • merakla beklediğim filmlerden biri buda magnetoyu pek sevmem ama gambit ile cyclops üzerine yapsalar süper olur bence
  • Ben de pek sevmem Magneto'yu ama seri bozulmaz.
  • seri hep wolverine üzerine dönüyordu , karekterin karizması göz önüne alınırsa doğal tabi... diğer karekterlerin orginide pek iş yapmaz... gene en iyi hikaye magnetodan çıkardı herhalde iyi bir seçim gibi

ama bence orgins yerine gene wolverine ağırlıklı yeni bir film çekilmeliydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 2 Aralık 2009; 12:57:04 >
  • Fassbender Magneto'yu Seçti!

İki farklı uyarlamada birden ismi geçen Fassbender sonunda birinde karar kıldı...

Geçen haftalarda Michael Fassbender'in ismi Marvel dünyasının iki ünlü uyarlamasında birlikte geçiyordu: Biri Matthew Vaughn'un yeni X-Men uyarlaması X-Men: First Class'ta Magneto rolü; diğeri ise Marc Webb'in beklenen filmi Spider-Man Reboot'da ismi henüz açıklanmayan kötü adam rolü.

Fazla sürmedi, görünen o ki, Fassbender kararını X-Men'den yana kullandı. Daha önce Ian McKellen'in canlandırdığı Magneto rolü yeni X-Men'de Fassbender'in oldu.

Diğer kesinleşen karakterler, Profesör Xavier rolünde James McAvoy, Dr. Hank rolünde Benjamin Walker ve Rosamund Pike rolünde ise Emma Frost. Henüz kesinleşmeyen Mystique rolünde de Amber Heard'ın olması bekleniyor.

Resmi açıklama önümüzdeki aylarda Comic-Con'da yapılacak.

• Wolverine'den sonra bence gayet yerinde ve güzel bir seçim.
  • Bence x men origins:Jean Grey çıkmalı ve Famke Jannsen oynamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Fassbender Magneto'yu Seçti!

İki farklı uyarlamada birden ismi geçen Fassbender sonunda birinde karar kıldı...

Geçen haftalarda Michael Fassbender'in ismi Marvel dünyasının iki ünlü uyarlamasında birlikte geçiyordu: Biri Matthew Vaughn'un yeni X-Men uyarlaması X-Men: First Class'ta Magneto rolü; diğeri ise Marc Webb'in beklenen filmi Spider-Man Reboot'da ismi henüz açıklanmayan kötü adam rolü.

Fazla sürmedi, görünen o ki, Fassbender kararını X-Men'den yana kullandı. Daha önce Ian McKellen'in canlandırdığı Magneto rolü yeni X-Men'de Fassbender'in oldu.

Diğer kesinleşen karakterler, Profesör Xavier rolünde James McAvoy, Dr. Hank rolünde Benjamin Walker ve Rosamund Pike rolünde ise Emma Frost. Henüz kesinleşmeyen Mystique rolünde de Amber Heard'ın olması bekleniyor.

Resmi açıklama önümüzdeki aylarda Comic-Con'da yapılacak.

Doğru bir seçim yapmışlar. Magneto her ne kadar yaşlı olsa da çizgi romanda zayıf çelimsiz bir ihtiyar değildi. Ian McKellen hakkını verememişti daha önceki X-menlerde. Bu güzel olacak gibi umarım sağlam bir kurgu yaparlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.