Şimdi Ara

X-MuO Server Open!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Server' ımız Herkese Hayırlı Olsun Özellikker:

Exp : 2000x
    Drop : 100
    Point : 5/7

Acc Alımları İcin walpaper_cs@hotmail.com adresine
    Acc İsim :
    Şifre :
    Mail :
    Gizli Soru :
    Gizli Cevap :
    Bunları Yazmanız Yeterlidir

Spotlar Full Shoplarda Guzel İtemler Var İsterseniz Girebilirsiniz Launcher Asagıda Site Yapım Asamasındadır Server Hakkında Yardımda Bulunan Oncelikle Hurricane Arkadasıma Tesekkur Ediyorum Server'ımıza GM Alınmaktadır Ayrıntılı Bilgi İcin walpaper_cs@hotmail.com msn Adresine Basvurabilirsiniz (Gazete İlanı Gibi Oldu Ama)
    X-MuO Patch:

http://rap-id-sha-re.de/files/33404743/X-MU.zip ( ARalardaki - İsaretini Siliniz!!!)

SAygılarımla Witch_King(AtakaN)

• sey cilentide koysaydınız hangi cilent yokmu? ayrıca şuan başvurucam hesap için onaylayınız lütfen
  • hadi girin süper server
  • http://www.euro-net.pl/~spireneusz/apocalypsemu.exe Buyrun Client Yalnız Bişi Dicem Ben Size Haber Vericem Server Su An Acık Deil Acıyorum Haber Bekleyin
  • herkese tavsiye ederim
  • herşey hazır açılmasını bekliyorum güzel bi server inşallah diğer türk serverları gibi 1-2 haftada kapanmaz :D
  • bu server güzel ama Witch_King nereye gitti anlamadim hala acilmasini bekliyom msn yi felan kapadi ama süper bi server heralde siteyide hecklemesinler diye acmadi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad Private Server'lar
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dead tmm geliyom asma okul yüzünden fazla kasamam ok birde server şu an offline dimi bari en azından accleriş hemrn açsada açıldfığı anda girsek.
  • beyler serverı acıcagım bekleyin su an bisiler test ediyorum site yapmayı dusunmuyorum zaten siz acc leri mail atın bana
  • bişi oldu heralde msnyi felan kapadi Witch_King
  • msn kapalı cunku serverda bişi deniyorum bazı degisiklikler yapıcam ondan sonra buraya yazıcam zaten acıldı die zaten bi acıcam bir daha kapanmicak belki bazı geceler oda 2 veya 3 gunder 1 pc rahatlasın
  • ne zaman acilcak peki??????????
  • + site olmazsa oto reset falan koymak gerekmezmi sonra point ad için komutlar yoksa elle basamam ben o kadar pointi :D
  • acilsada kassak
  • evet yaw boş geçen son günüm kasalım az :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr. AkTiF

evet yaw boş geçen son günüm kasalım az :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeaD_BK -- 17 Eylül 2006; 11:20:57 >

• server online dermisim

• cadı kral daha çok sürcemi yemek falan yecemde :d
  • hadi ac su serverida kasalim

• kardeş sabaha anca acican herhalde :D
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.