Şimdi Ara

X-MuO Server Open!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamın topicini gereksiz post için atmış olduğun mesajlarla kirletmişsin
  • Ban-Mu nun ilginç haftasonu uygulamasından başka bir serwer arıorum

Serwerin açık kaldığı süre ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squixse -- 17 Eylül 2006; 21:14:32 >
  • ewet ofkeli kalabalığa katılıyorum biz enle bi server bulalım orda kasalım iyi olur
  • olm bu gidişle serverın açılışı gelecek yaz olcak herkes rahat rahat oynasın diye
  • yaaa hadi yaa aç artık serverı zaten okul açılcak kasamıcaz fazla ya off yaa.
  • SERVER ONLİNE ARKADASLAR BUYURUN ACC Sİ OLMAYANLAR MAİL ATSIN GONDERİLEN ACC LER KULLANIMA HAZIRDIR
  • arkadaslar server ı su an kapadım gece acmıstım girin bi deneyin die oda size uymuyor tabikide yarın server ı ayarlıyorum ve hiç kapanmiyacak sekilde devam edicektir yarın sabah 8 de acıcam server ı en gec 8:30 acılısımıza bekleriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Witch_King

arkadaslar server ı su an kapadım gece acmıstım girin bi deneyin die oda size uymuyor tabikide yarın server ı ayarlıyorum ve hiç kapanmiyacak sekilde devam edicektir yarın sabah 8 de acıcam server ı en gec 8:30 acılısımıza bekleriz

tmm
  • bende geliorum serwera acc alımı icin mail attım acarsanız accaunt u sewinirim...
    bu arada server hayırlı ugurlu olsun herkeze umarım iyi olur 7/24 online olur umarım...
  • nie server kapali hani acıcaktin
  • saat 10 oldu server offline 8 weya en gec 8:30 acilacakti
  • heralde 8 weya 8:30 diyecektin
  • TAMAM ARKADASLAR SERVER 5 DK SONRA ACIK
  • server wersionu nedir full clientı indirmeyeyim launcher ı indirecemde wersion ney bilmiorum ?
  • versiyon 97tr
  • SERVER ONLİNE ARTIK MUTLU ACILIS GİREBİLİRSİNİZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr. AkTiF

+ site olmazsa oto reset falan koymak gerekmezmi sonra point ad için komutlar yoksa elle basamam ben o kadar pointi :D

bana mail yoluyla haber verirsin ben basarım mesela str 500 bas falan dersin yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLCoHoL111

Adamın topicini gereksiz post için atmış olduğun mesajlarla kirletmişsin

evet buda sana kapak olur herhalde gordunmu post u ben post icin yapsaydım bunları ooo cok sey yazardım hade sana
  • TAMAMDIR SERVER 7/24 OLMUSTUR SAYGILARIMLA
  • GM ALINACAKTIR

GM UCRETİ 20 YTL DİR BASVURULAR walpaper_cs@hotmail.com ADRESİNE
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.