Şimdi Ara

X-MuO Server Open!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • basarılar dilerim... insallah uzun ömürlü olur. ha bu arada gm olmak istiyom abi ama 5 ytl versem olur mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: RE5P3CT

basarılar dilerim... insallah uzun ömürlü olur. ha bu arada gm olmak istiyom abi ama 5 ytl versem olur mu ?

saol kardesim kusura bakma 5 ytl olmuyor 15 daha bul oyle gel abisi

• HANİ NE OLDU SERVER İSTEYENLER İSTEDİNİZ ACTIM NE OLDU SOLESENİZE
  • EVET SERVER I ACTIMDA NE OLDU SERVER İSTEYENLER BAGIRANLAR CAGIRANLAR AYNI MAİLİ 50 KERE GONDERENLERİ GORDUK SERVER DA SU ANDA 5 KİŞİ ONLİNE
  • olm millet okulda atakan saf saf konusma leyn
  • biliom len sadece post gelsin azcık saka len saka dun basımı yediler ne oldu acılmadı hala die 500 tane mail geldi
  • basarilar süper server
  • cevap yazar misin e-mail e cevap lutfeeeeen
  • server süper olmusta bende lag war
  • launcher bozuk
  • aga hadi aç artık accyi yaf 2. emaili attım 1.nin üstünden 2-3 gün geçti hadi be ad:sagopa-k çabuk aç pls
  • quote:

Orjinalden alıntı: ataovsky

launcher bozuk

launcher bozuk olamaz launcheri clientin icine attınmı ya beyler launcheri bozuk olan varmı he bu arada bana gelen butun acc ler acılmıstır server elektrikler gittiginden kapandı kusura bakmayın arkadaslar 1 saate kadar acıcagım cok ozur dilerim kusura bakmayın
  • cok guzel bi server am a okul war
  • saat kaçta açcan çok geçse uyucam yarın kascam çünkü sabahçıyım bende
  • ac ac ac oynıcam bende sabahcyım :D
  • ya bu sefer de versionla ilgili bişeyler diyo yaa yeni versionu indir bu versionla oynama diyo
  • he ata bak onun icin yapman gereken pathc teki mainleri degistir bu oyun 97tr sendeki 97d insallah yardimci olmusumdur
  • BU ARADA ARKADASLAR SERVER I SABAH 8 DE ACICAM GECE 12 YE KADAR ACIK OLUCAK YARIN EXP 5000X OLMUSTUR HADİ HAYIRLI OLSUN ARKADASLAR HORROR GM SİN SEN UNUTMA ARADA SIRADA GİR LEN SERVER A OTEKİLERE GİRİPTE BENİ DELLENDİRMELARIM SENİ
  • yaw sitesiz serverden ne hayir gelir allahaskina hacki yapcak olsan servere baglandigin ip dende yaparsn 2 side ayni iş.siz kısacası yapmayi bilmioz deseniz daha güsel olr... millet pointleri elinlemi bascak pk nsl temizlicek ranking ? bunlari düşünmeden o serveri açtisaniz 3 5 güne olaylar ckar

• konana katılıorum hadi pointi komutla bastın.

pk nasıl temizlencek geçsin die 2 saat kasacakmı millet?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.