Şimdi Ara

[X]-R-[4]-P bu adama beni ulaştıranlara 500tl verceğim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
0
Favori
6.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Teklifim hala gecerli, hayrina doverim bu cocugu. Oyle "Chari geri ver karismayayim" muhabbetine de girmem. Hem Chari alirim hemde doverim yani kacari yok.

Alıntıları Göster
    sanırım burda dönen muhabbetlerden sonra çocuk paşa paşa vericek o charı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbdogukan

Seri katiller bile bu şekilde aranmıyor hiçbirşey bilinmiyorken adamın herşeyini buldunuz helal olsun valla hepinize :) Ankaradayım ama bursa tarafına gelicem temmuz sonlarında eğer ihtiyaç olursa her zaman gelirim.Profesyonel bir Kick Boksör olarak.

Not:Havamıda atarım

bi kere senin bi kavgaya girmen yasak degilmi..? resmi bişi olursa spor hayatın bitiyo bildigim kadarıyla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiFeMaTRaX

quote:

Seri katiller bile bu şekilde aranmıyor hiçbirşey bilinmiyorken adamın herşeyini buldunuz helal olsun valla hepinize :) Ankaradayım ama bursa tarafına gelicem temmuz sonlarında eğer ihtiyaç olursa her zaman gelirim.Profesyonel bir Kick Boksör olarak.

bi kere senin bi kavgaya girmen yasak degilmi..? resmi bişi olursa spor hayatın bitiyo bildigim kadarıyla..

karşıdaki şikayet ederse mahkemeye gidersek haksız bulunursam lisansım alınıyor maçlara çıkamıyorum birdaha.Böyle bir prosedür var ama emin ol bizim için hiç sorun olmuyor Şuana kadar çevremde kaç kişi mahkemelik oldu adamları öldürdüler nerdeyse ama haksız bulunmadılar.Birazcık korunuyoruz yani :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 1 9 0 7

quote:

quote:

karşıdaki şikayet ederse mahkemeye gidersek haksız bulunursam lisansım alınıyor maçlara çıkamıyorum birdaha.Böyle bir prosedür var ama emin ol bizim için hiç sorun olmuyor Şuana kadar çevremde kaç kişi mahkemelik oldu adamları öldürdüler nerdeyse ama haksız bulunmadılar.Birazcık korunuyoruz yani :)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende bilmiyorum tam olarak facebook ları var... tam olarak adreslerini bulamadım

bornova dan... burdan bilen arkadaşlar var.. sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: 1 9 0 7

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Böyle çocuğum olsun konfeksiyona bile vermem

• quote:

Orijinalden alıntı: RSnazdrovia

Alıntıları Göster
    Ben hemen benzinlikte pompacı yaparım. Arabaları pompalasın biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RSnazdrovia

Alıntıları Göster
    Bende izmir karşıyakadayım adres yazılsın akşamına alıp internete sokar burada özür dilettiririm agzını yüzünüde kırarız alıncak ne varsada alırız Emek hırsızı...

• quote:

Orijinalden alıntı: TonyMontana1912

Bende izmir karşıyakadayım adres yazılsın akşamına alıp internete sokar burada özür dilettiririm agzını yüzünüde kırarız alıncak ne varsada alırız Emek hırsızı...

Alıntıları Göster
    Çok heyecanlı gidiyor son durum nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Eren

Bornova Anadolu Lisesinde okuyor belki lazım olur.
    Arkadaşmış facede :)

Alıntıları Göster
    o adam benim sen benim hesaba 500tl geç hemen yanına geliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: asc2

Çok heyecanlı gidiyor son durum nedir

Aynen Son Durum Nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren

Bornova Anadolu Lisesinde okuyor belki lazım olur.
    Arkadaşmış facede :)

Alıntıları Göster
    Açıklıoyurummm artık dayanamıyorumm... Çünküü o benim biricik ip oğlumm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_ProXy

Açıklıoyurummm artık dayanamıyorumm... Çünküü o benim biricik ip oğlumm...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar facebooktan konuştum arkadaşla Cuma gününden beri İstanbuldaymış o günde arkadas takas yaptığı zamanda çevrimdışı olması otobüse yetişmek içinmiş bana öyle dedi yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: JusT1Turk

Arkadaşlar facebooktan konuştum arkadaşla Cuma gününden beri İstanbuldaymış o günde arkadas takas yaptığı zamanda çevrimdışı olması otobüse yetişmek içinmiş bana öyle dedi yani.

Alıntıları Göster
    Madem Öyle Çıkıp Açıklama yapması Gerekiyor. Aradan 1 Gün Geçti adamdan Hala Ses Yok. Eger Öyle ise Özür Dilemesi Gerekiyor Yinede.

• quote:

Alıntıları Göster
    Bu kadar kendini pataklamaya meraklı kişiyi görünce uzlaşmaya gitmesi doğal. Ama yaptığı açıklama inandırıcı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asc2 -- 29 Haziran 2010; 17:51:49 >

• quote:

Alıntıları Göster
    FBI bile bu kadar hızlı değildi. Eleman da süte benziyor konuşacağınıza gidin benzetin.

• quote:

O zaman şimdi nerede ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrozenFist

quote:

O zaman şimdi nerede ?

Alıntıları Göster
    Yalana bak Adam dün online oldu forumda girip bi açıklama yazabilirdi. Korktum demiyoda istanbuldayım ayağına yatıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

Yalana bak Adam dün online oldu forumda girip bi açıklama yazabilirdi. Korktum demiyoda istanbuldayım ayağına yatıyo

Alıntıları Göster
    Donanım Haber KO bölümünün tarihi boyunca en çok cevap gördüğü konudur yeminle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FedericoAlvarez -- 29 Haziran 2010; 16:08:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FedericoAlvarez

Donanım Haber KO bölümünün tarihi boyunca en çok cevap gördüğü konudur yeminle

Alıntıları Göster
    [X]-R-[4]-P (erkeksen bu konuya cevap yazarsın) yoksa karısın dimi arkadaşlarda bana katılıyo, evet desenize evet desenize

• quote:

Orijinalden alıntı: CoOLMuSTi

Arkadaşlar ben 40 yaşında biri olarak konuyu tam kavrayamadım, online oynanan karaktermi çalmış arkadaş...

naber abi?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.