Tam 14 gün geçti bi icraat yok hala. Niye açtın ozaman konuyu,adammısın ya?
quote:
Orijinalden alıntı: AC DC
B.A.L da okuduğuna emin misiniz ? Okul öğretmen adları tutmuyor.
İlk önce BAL dediler. Sonra Seyit Şanlı'ya döndüler galiba. Çocuğun e-okul kayıtları var. Oradan bulunabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: airsilver960
Tam 14 gün geçti bi icraat yok hala. Niye açtın ozaman konuyu,adammısın ya?
adamlarda hala tık yok mağdururm ne biçim iş bu beyler ya
Mağdursan git al charını bilader. Evi adresi belli.
Polisi arasan en azından sorguya çekerler. Bilişim suçları için yeni yasalar var. İlgilenirler.
mağdursan git al ev adresi belli okulu belli milletmi gitsin alsın senin charı
milletle dalga geçmek içinmi açtın bu konuyu ? Hala mağdurum diyosun ya
bu kadar açık ve net söylüyorum
Eğer adam olsaydın zaten gider alırdın charını
Artık kendini ne olarak düşünyüyosun bilemem
quote:
Orijinalden alıntı: Burn in Hell
bu kadar açık ve net söylüyorum
Eğer adam olsaydın zaten gider alırdın charını
Artık kendini ne olarak düşünyüyosun bilemem
Kardeşim tüm yorumları okudum mağdur olan sensin millet senin için en fazla adres vb. bilgilerini bulabilir çarı çalan adamın, senin çarın için kimse kendini tehlikeye atıp çocuğu arayıp-sorup bulup 'kaba kuvvet' kullanmaya yönelmez. Bence sen bu konuyu 'XRAP bu konuyu görünce işin ciddiyetini anlayıp çarımı geri verir' diye umut ederek gerisini düşünmeyerek açmışsın.
Geçen sene bizim arkadaşın başına gelmişti. Adamda nasıl bir hırstır. Servarda takibe aldı adamı. Biraz da çevresi vardı hafiften. 10 gün peşinden ayrılmadı. 2 hafta sonra ad/soyad/tel/adres hepsini döktü. Abi hiç üşenmeden vurdu gitti Ankara'dan Adana'ya. 2 gün sonra aldı geldi çarı ama itemsiz olarak. İtemleride para olarak tazmin etmiş polis sayesinde.
Herif harbi sağlamdı ama. 5 yıldır oyunun içinde, pazardan çıkmayan ticaret adamı siz düşünün artık.
Git derim kardeş.. Hani o kadar emek vermişsin. Eğer bilgilerin doğruluğuna eminsen durma.
Bu adam bidaha gelip mağdurum kimse bişey yapmıyo derse küfürü basacağım.
Bırakın Hocam ya Adam Konuyu Açtı toz Oldu Ondada Var birşeyler
quote:
Orijinalden alıntı: AC DC
Bu adam bidaha gelip mağdurum kimse bişey yapmıyo derse küfürü basacağım.
+1
quote:
Orijinalden alıntı: Cloaky
Kardeşim tüm yorumları okudum mağdur olan sensin millet senin için en fazla adres vb. bilgilerini bulabilir çarı çalan adamın, senin çarın için kimse kendini tehlikeye atıp çocuğu arayıp-sorup bulup 'kaba kuvvet' kullanmaya yönelmez. Bence sen bu konuyu 'XRAP bu konuyu görünce işin ciddiyetini anlayıp çarımı geri verir' diye umut ederek gerisini düşünmeyerek açmışsın.
aynen öyle..
quote:
Git derim kardeş.. Hani o kadar emek vermişsin. Eğer bilgilerin doğruluğuna eminsen durma.
yok bee ne gitmesi adam psikolojik baskı olsun diye açmış konuyu.
gitmez bu ya. bizde heyacanlandıydık .gider döveriz diye oeahh
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme