çocuğu dövmeyin boşuna gidin konuşun charı versede vermesede polise ihbar edin. kanıtları gösterin yatsın içeride.
ohooo naptın sen hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Bloodbower
çocuğu dövmeyin boşuna gidin konuşun charı versede vermesede polise ihbar edin. kanıtları gösterin yatsın içeride.
Bu iş idama kadar gider
quote:
Orijinalden alıntı: Delling
İzmirdekiler 4-5 adam toplayıp gidin işte. 5 kişi olsanız 500tl yi böl 5 e 40 eder yani fena para deil.
quote:
İzmirdekiler 4-5 adam toplayıp gidin işte. 5 kişi olsanız 500tl yi böl 5 e 40 eder yani fena para deil.
500 ü böl 5 e 40 eder !! Mhp nin 40. yılı.
Hiçmi konu dışı taılmıyonuz
Ya arkadaş bu kadar uzatmaya ne gerek var izmirden yardımcı olucak 3-4 kişi bul gidin bulun bi güzel hırpalayın bak nasıl veriyor charını
para konusunda dereyi görelim paçayı sıvayalım..istersen duruma göre dayak fantazileri de yapabiliriz.3 5 torbacıya 20 kağat da sıkıştırabilirim.
sen bana özelden ulaş.izmir benim :)
adamın umrunda degilki.. eminim almamıştırda..
quote:
Orijinalden alıntı: Kénan
Bu tür aciz insanlara acıyorum. Gerçekten acınası haldeler. Başkasının emeğini nasıl çalarsın? Elbet gün gelip devran dönecek aynısı sanada olacaktır. Aldığından daha fazlasını kaybedeceksindir. Muhakkak olacak. Zamanında arkadaşlarım oyun içi çalıp çırpardı sonra bir bakardık ellerinde avuçlarında hiçbir şey kalmamış.. Hayattan ders almak gerek. Umarım kaybettiğin karakterini geri alırsın ve bundan kendine bir pay çıkartırsın.
Aynen.Hayattan ders alacak yaşta gibi değil fotodaki halinde.. Oyunda olsa haram haramdır.
quote:
Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet
quote:
500 ü böl 5 e 40 eder !! Mhp nin 40. yılı.
Hiçmi konu dışı taılmıyonuz
Yıl 2009..
2+9 = 11 sıfırları at 29
29+11=40
Ne gülmüştüm izlediğimde
hala alamadım charım onlarda hala beyler.... izmirden olan arkadaşlar...
quote:
Orijinalden alıntı: Satriykon
quote:
Orijinalden alıntı: FrozenFist
quote:
Orijinalden alıntı: neXuiz
quote:
Orijinalden alıntı: asımmavzer1
quote:
500 Tlyi unutma ha bilgileri aldın sende kaçma verecen herkeze
tmm 500 tl kolay kolay olmayan gururun incilmesi 500 tl neki..
bana cogugun adresini ve 200 tl ver, charin bilgilerini döve döve alayim..
bilgi + 100 tl ver cocugun leişini getirim .
1 milyar verecem 5 kişiyi vurmanı istiyorum
UP :)
Suç sende abi. Gidip alamıyorsun charını. Yerinde kim olsa gidip alırdı charı. Biri charını alıp sana msn den geri vermeye kalksa konuşma penceresini kapatacağından korkuyorum.
Ciddi isen gidip çocuğu döve döve veya dövdüre dövdüre istediğin mesajı buraya yazdırırım. Charını ister mektup, ister e-mail istersen msn üzerinden geri verdirtirim.
B.A.L da okuduğuna emin misiniz ? Okul öğretmen adları tutmuyor.
Kayıt.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: FrozenFist
quote:
Orijinalden alıntı: neXuiz
quote:
Orijinalden alıntı: asımmavzer1
quote:
500 Tlyi unutma ha bilgileri aldın sende kaçma verecen herkeze
tmm 500 tl kolay kolay olmayan gururun incilmesi 500 tl neki..
bana cogugun adresini ve 200 tl ver, charin bilgilerini döve döve alayim..
bilgi + 100 tl ver cocugun leişini getirim .
1 milyar verecem 5 kişiyi vurmanı istiyorum
koptum ya
quote:
abi 500ü 5e bölüp nasıl 40 buldun onu çözemedim
Beyler şimdi çocuk tam olarak nerede istanbul da ise bilgisayarın kasasına kadar eve teslim yaparım
Avrupa Yakası tercihimdir anadolu da olur gerçi yeterki lavuk istanbulda olsun...
bu nası bi adamdır ya buraya konu açıo o kdar yardım için gönüllü arkdaş var anca car hala onda diyip duruyor.. insan bi takip eder..
abi herkes nasılda atıp tutuyor ya, klavyenin başından sallaması ne kadar güzel. izmir benim, istanbul benim, onu asarım bunu keserim.. yok bankanın özel istihbaratında çalışıyomuşş bankanın istihbaratı nedir ?? ayrıca orda çalışan adamın ko'nun forumunda gezme olasılığı nedir ?? bence sen kendin kalkıp elindeki adrese gitmeyeceksen, hiç boşuna heveslenme o chardan ümidinide kes.