Şimdi Ara

[X]-R-[4]-P bu adama beni ulaştıranlara 500tl verceğim (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
0
Favori
6.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir bankanın istihbarat birimde çalışıyorum. İstiyorsan, faydası dokuncaksa pmden tam adresini verebilir ve telefon numarasıa bu şekilde ulaşabilrisin. Bazı arkadaşların fantezi malzemesi haline gelen bu kişinin yapmış olduğu şeyin çirkiniliğine rağmen daha kötü olaylara sebebiyet vermekten çekinmemden ötürü adresin bir kısmını özelden vermeyi uygun görüyorum...

Adres:
    İzmir Bornova İnönü Mah. 821 Sk. ... Çarı çalan zibidi mesajı okuyorsa durumun ciddiyetine varım umarım doğru olanı yapar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasdasd1980

Bir bankanın istihbarat birimde çalışıyorum. İstiyorsan, faydası dokuncaksa pmden tam adresini verebilir ve telefon numarasıa bu şekilde ulaşabilrisin. Bazı arkadaşların fantezi malzemesi haline gelen bu kişinin yapmış olduğu şeyin çirkiniliğine rağmen daha kötü olaylara sebebiyet vermekten çekinmemden ötürü adresin bir kısmını özelden vermeyi uygun görüyorum...

Adres:
    İzmir Bornova İnönü Mah. 821 Sk. ... Çarı çalan zibidi mesajı okuyorsa durumun ciddiyetine varım umarım doğru olanı yapar...

tmm saolun evt...olayın ciddiyetini anlasın arkadaşda
  • olayı sadece dısardan takıp ettıgın kadarıyla dusuncelerımı yazayım

charı çalan {O}orman {C}ocugu ortaya cıktıgına gore sonuca ulastırın artık .
  • 500 Tl verecem demişsin, atla arabaya git İzmir'e en fazla 2 gün kalırsın orada yapacağın harcama en fazla 200 tl... Her şeyini buldu adamlar daha ne bekliyorsun? Charınıda biz mi alacağız...
  • hala alamadın mı karakterini..?
  • Bu adam izmire falan gidemez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

Bu adam izmire falan gidemez...

+1 Hersey buraya kadardı burdan gerısı gelmez bencede .
  • Burdan Dh adminlerine sesleniyorum Dh CIA Bölümü derhal açılmalı
  • bence bu konu uzar gider böyle
  • hala almadın mı
  • Adamı ayagına getirseler alamazsın sen charı.Daha ne bekliyorsun arkdaşım ev adresi bile elinde?
  • evet beyler hala alamadım ... beyler hala ulaşamadım bu çocuga ama açık adresini öğrendim...
  • İzmirde oturan biri yakınsa halledsin yardım etsin 2-3 kişi toplanın gidin daha char için gidilmezki oraya
  • tam adresi bu

İnönü Mahallesi 821. Sok 14/1 İzmir Bornova

umut Turan
  • amacı çocuğu korkutup charı kendisinin vermesini beklemek, gidip de bir şey yapmak falan değil zaten
  • İzmirdekiler 4-5 adam toplayıp gidin işte. 5 kişi olsanız 500tl yi böl 5 e 40 eder yani fena para deil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delling

İzmirdekiler 4-5 adam toplayıp gidin işte. 5 kişi olsanız 500tl yi böl 5 e 40 eder yani fena para deil.

• quote:

İzmirdekiler 4-5 adam toplayıp gidin işte. 5 kişi olsanız 500tl yi böl 5 e 40 eder yani fena para deil.

• quote:

Saat o kadar da geç değil ki?
  • çocuğu dövmeyin boşuna gidin konuşun charı versede vermesede polise ihbar edin. kanıtları gösterin yatsın içeride.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.