Şimdi Ara

[X]-R-[4]-P bu adama beni ulaştıranlara 500tl verceğim (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
0
Favori
6.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kabadayılık 18. yüzyılın sonlarından 1970lerin ortalarına kadar süren bir gelenek.Bunlar tek takılır icraatlarını yalnız yapardı.Tabanca, saldırma tabir edilen bıçaklar,falçata gibi silahlar taşır,giyimlerine dikkat eder, bol para harcarlar.Mahalleyi korur itlik puştluk yapanların haddini bildirirlerdi.Cesur olurlardı....

Haddini bil ve Kabadayılara kurban ol sen !
  • quote:

Orijinalden alıntı: labroxxxx

Kabadayılık 18. yüzyılın sonlarından 1970lerin ortalarına kadar süren bir gelenek.Bunlar tek takılır icraatlarını yalnız yapardı.Tabanca, saldırma tabir edilen bıçaklar,falçata gibi silahlar taşır,giyimlerine dikkat eder, bol para harcarlar.Mahalleyi korur itlik puştluk yapanların haddini bildirirlerdi.Cesur olurlardı....

Haddini bil ve Kabadayılara kurban ol sen !

belediyenin açtığı okuma ögreniyorum kurslarına katılmanı öneririm ...
    ben kabadayılara laf atmadım kendini kabadayı sanan 'Astıgım astık kestiğim kestik' takılan fakat kabadayılıgın ve adamlıgın ne oldugunu bilmeyen çocuklar burda getirin onu öldüreyim döveyim felan yazmış ondan bahsediyorum [bu sözüm herkese değil bazı kişilere]
  • Bu arada bizim forumda baya kabadayı varmış böyle bi konumu bekliyordu herkes ? döverim keserim biçerim vsvs. çok atarlıysan çık sokağa tipini beğenmediğini döv egolarını tatmin et. ....

yazından ben öyle anlamadım. yanlış anlamışım demekki. özr dilerim patron ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: labroxxxx

Bu arada bizim forumda baya kabadayı varmış böyle bi konumu bekliyordu herkes ? döverim keserim biçerim vsvs. çok atarlıysan çık sokağa tipini beğenmediğini döv egolarını tatmin et. ....

yazından ben öyle anlamadım. yanlış anlamışım demekki. özr dilerim patron ;)

önemli değil yanlışını görebildiysen hemde hiç önemli değil istemeden kırdıysam sende kusura bakma .
  • bu çoçuğu en iyisi amuda kaldırıp sabunsuz .... sonrda bir güzel meydan dayağı eşşek sudan gelmeyecek gibi:))
  • Kaplumbaga Sudan Gelinceye Kadar Dövmek en İyisi
  • İzmir'deyse çocuk yardımcı olabilirim.Bornova Anadolu'ysa daha da yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrsChevChelios

Kaplumbaga Sudan Gelinceye Kadar Dövmek en İyisi

@GencFB35! yardımcı olmak derken ? Dayak konusu mu
  • artizmi artiz ne arar DH de
  • quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

quote:

Orijinalden alıntı: asımmavzer1

quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

quote:

Orijinalden alıntı: asımmavzer1

hala bulamadım beyler hiçbir iz yok :S char hala onda bi yardım beyler..

İyice saçmaladın. Millet senden çok ugrasıyor sen günde 1 kez bakıyon konuya.Millet okulunu , kimlikteki bilgilerini yaşadığı semti bile buldu hala iz yok diyorsun. Git İzmire al charını.

kardeşim ciddi diyorum 3 gündür uğraşıyorum bende .... ağır sözler söledin ama mağdur taraf benim biraz mantıklı olalım ben niye uğraşmıyım

Bornova Anadolu Lisesi nin öğretmenlerinin isimlerini bul facebookta konuş durumu anlat. Git maliyeci bi tanıdığın varsa ver tc kimlik noyu bilgisayara yazsın açık adresini bul. Olmadı Bornova Anadolu Lisesi ne git okulun içine gir memur ya da müdür yardımcısına git durumu anlat ailesini arasın ya da adresini al. Eğer ciddiysen bunları yaparsın. Forumdan birşey beklemekle birşey elde edemezsin. Madur olan sensin ama burdaki herkes senden çok uğraşıyor. Ki tahminimce İzmir'e bile gitmeyeceksin...

Adam haklı.Şu kadar bilgiye bi telefon bulamadınmı hala?

• resimler varmış. şantaj yapsak mesela

bu şekil
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWorldLord

resimler varmış. şantaj yapsak mesela

bu şekil

• biri lisesini yazmış git okula ev no'sunu adresini güzel bir dille istersen verirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan_52

biri lisesini yazmış git okula ev no'sunu adresini güzel bir dille istersen verirler

Niye versin ki?Oyunda charımı çaldı mı dicek müdüre
  • Sanal ortamda hırsızlık yaptı diyecek, hesabımı çaldı diyecek bu kadar basit.
  • İnternet üzerinden kaç TL ise o kadar liraya dolandırdı bu beni şikayetçiyim diyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FedericoAlvarez -- 1 Temmuz 2010; 15:18:49 >
  • asımmavzer1
    Bu hırsızlık olayıyla ilgili herhangi bir kanıt sunabilirsen sana yardımcı olacağım. Ama işin gerçeklik boyutunu ispatlaman şartıyla. Özel mesajdan adres bilgilerini gönderebilirim. Sadece ikna olmak istiyorum.
  • beyler hala charıma ulaşamadım şimdi yardım etmek isteyen arkadaşlar ne yapmam gerek
  • e-okul hesabına girdim. biyoloji zayıf sadece. eleman vakit bulup ders çalışıyor demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

e-okul hesabına girdim. biyoloji zayıf sadece. eleman vakit bulup ders çalışıyor demek.

kopya
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.