Şimdi Ara

[X]-R-[4]-P bu adama beni ulaştıranlara 500tl verceğim (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
0
Favori
6.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artislik martislik bilmem ama bu konuya yazanlar çocuğu görürse dayağı yiyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asc2 -- 30 Haziran 2010; 15:58:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©hessmaste®

quote:

Orijinalden alıntı: Can`

quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

quote:

Orijinalden alıntı: Flovan

Konunun sahibinden ses seda yok son durum nedir ?

Ya adam süs olsun diye açtı konuyu yok 500 TL vercem yok adamı öldürcem falan..

Artizlik yapıyor diyosun yani.

artiz ne arar la Vorumda

Tıkırtının ve sıkırtının çok olduğu yerde artizde olur.

• İstanbulda anadolu yakasında falan olsaydı bulabilirdim onu ama. İldışındaysa üzgünüm. Az çekmedim bu hırsızlardan, doya doya dövme keyfinden mahrum kalmak ne kötü.

Burada bi hukukçu arkadaş vardı, ona danışın halleder olayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shoturday -- 30 Haziran 2010; 16:27:04 >
  • DeLüRüK'n bahsettiği döküntü nickli Raşit Abimiz...Pm atarsan yardımcı olabilir..
  • Hocam ne yapacaksınki bu adamı? Sana birşeymi yaptı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Hocam ne yapacaksınki bu adamı? Sana birşeymi yaptı?

Karakterini çalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can`

quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: Kaan*

Şahanesin. O zaman konuşmayacaksın.

Sağol sende mükemmelsin.

Sen bölümleri karıştırdın sanırım. Geçmişte attığın mesajlara baktım, KO ile alakan yok.

Evet bölümler karışmış bende yeni farkettim Konu dışı sanıyorum burayı

• hala bulamadım beyler hiçbir iz yok :S char hala onda bi yardım beyler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: asımmavzer1

hala bulamadım beyler hiçbir iz yok :S char hala onda bi yardım beyler..

okulunu verdik hocalarını bilion nasıl iz yok ya

anasının babasının adı bile var elinde ara 118 i ev telefonunu bulmaya calis bi sürü secenek var????
  • quote:

İyice saçmaladın. Millet senden çok ugrasıyor sen günde 1 kez bakıyon konuya.Millet okulunu , kimlikteki bilgilerini yaşadığı semti bile buldu hala iz yok diyorsun. Git İzmire al charını.
  • quote:

quote:

İyice saçmaladın. Millet senden çok ugrasıyor sen günde 1 kez bakıyon konuya.Millet okulunu , kimlikteki bilgilerini yaşadığı semti bile buldu hala iz yok diyorsun. Git İzmire al charını.

kardeşim ciddi diyorum 3 gündür uğraşıyorum bende .... ağır sözler söledin ama mağdur taraf benim biraz mantıklı olalım ben niye uğraşmıyım
  • quote:

quote:

quote:

kardeşim ciddi diyorum 3 gündür uğraşıyorum bende .... ağır sözler söledin ama mağdur taraf benim biraz mantıklı olalım ben niye uğraşmıyım

Çok ciddisin ama senden daha çok tasalanan forum üyeleri ?

• quote:

quote:

quote:

Bornova Anadolu Lisesi nin öğretmenlerinin isimlerini bul facebookta konuş durumu anlat. Git maliyeci bi tanıdığın varsa ver tc kimlik noyu bilgisayara yazsın açık adresini bul. Olmadı Bornova Anadolu Lisesi ne git okulun içine gir memur ya da müdür yardımcısına git durumu anlat ailesini arasın ya da adresini al. Eğer ciddiysen bunları yaparsın. Forumdan birşey beklemekle birşey elde edemezsin. Madur olan sensin ama burdaki herkes senden çok uğraşıyor. Ki tahminimce İzmir'e bile gitmeyeceksin...

• dostum kimlik numarası,
    facebook hesabı(arkadaşlarınin akrabalarının felanda)

oturduğu şehir. izmir bornova, muhtemelen inönü mahallesi .;)(araştırmalarıma göre kardeşi o mahallede bir okulda)..

kardeşinin gittiği okulu unuttum. istersen bulurum, cocuk bornova anadolu lisesinde. bu kadar bilgi var. git oraya, bulman çok kolay ;)

istanbul olsayıdın birlikte bulurduk k.bakma..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bornova Anadolu Lisesi nin öğretmenlerinin isimlerini bul facebookta konuş durumu anlat. Git maliyeci bi tanıdığın varsa ver tc kimlik noyu bilgisayara yazsın açık adresini bul. Olmadı Bornova Anadolu Lisesi ne git okulun içine gir memur ya da müdür yardımcısına git durumu anlat ailesini arasın ya da adresini al. Eğer ciddiysen bunları yaparsın. Forumdan birşey beklemekle birşey elde edemezsin. Madur olan sensin ama burdaki herkes senden çok uğraşıyor. Ki tahminimce İzmir'e bile gitmeyeceksin...

Sana yardım edecek birsürü adamda var forumda. Adamlara 1 kere bile cevap verdiğini görmedim.

• Çocugun seceresi dökülmüş charını almak isteyen bu saatten sonra çok rahat alır tabi charın masrafını geçer =)
    senin yerinde olsam evini arar babasıyla görüşürüm tabi tc kimlik no ve o ad soyad gerçekse (Sallamışta Olabilir) [Bi arkadaşınında olabilir] ...
    Bu arada bizim forumda baya kabadayı varmış böyle bi konumu bekliyordu herkes ? döverim keserim biçerim vsvs. çok atarlıysan çık sokağa tipini beğenmediğini döv egolarını tatmin et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Çocugun seceresi dökülmüş charını almak isteyen bu saatten sonra çok rahat alır tabi charın masrafını geçer =)
    senin yerinde olsam evini arar babasıyla görüşürüm tabi tc kimlik no ve o ad soyad gerçekse (Sallamışta Olabilir) [Bi arkadaşınında olabilir] ...
    Bu arada bizim forumda baya kabadayı varmış böyle bi konumu bekliyordu herkes ? döverim keserim biçerim vsvs. çok atarlıysan çık sokağa tipini beğenmediğini döv egolarını tatmin et.

kabadayılığa laf mı atıldı ben mi yanlış anladım ???
  • sallama yok. kimlik numarası gerçek.

21872239374
    umut turan

doğum yılı 1993. belki lazım olur.
  • çok saolun arkadaşlar cevap vermediklerim k.bakmayın..şimdi ne yapmam gerek izmire atla git demeyinn benim izmirde sağlam vekil kılcağım birileride yok bu charı kim alabilir o kişiden..... burdan sizlere soruyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: labroxxxx

quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Çocugun seceresi dökülmüş charını almak isteyen bu saatten sonra çok rahat alır tabi charın masrafını geçer =)

kabadayılığa laf mı atıldı ben mi yanlış anladım ???

yazdığım çok açık yanlış anlaşılacak birşeyi yok bence.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.