Şimdi Ara

X-s20 spor için kullanılabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son zamanlarda video ve fotoğraf yetenekleri nedeniyle x-s20'yi araştırıyorum ve onu yarı profesyonel F-log ve ham resimlerle kullansam da, aynı zamanda kameradan çıktığı anda güzel fotoğraflar elde etmesini de seviyorum. kız arkadaşı kullanıyor.

Ancak incelemeleri kontrol ederken her zaman otomatik odaklamanın (diğer markalarla karşılaştırıldığında) o kadar da iyi olmadığını duyuyorum veya okuyorum ve bunun spor fotoğrafçılığı ve videografisi için yeterince iyi olup olmadığını merak ediyorum.

AF, xs10'a göre bir yükseltme yaptı ancak herkes hala Sony'den daha kötü olduğunu söylerken ben de eski Sony 6600'den daha kötü olup olmadığını merak ediyordum, çünkü x-s20'nin çok rekabetçi bir fiyatı olduğundan bu benim diğer seçeneğim. ve 6600'e yaşadığım yerdeki 6700'den daha yakın.

Öyleyse sorum şu: x-s20'yi (çoğunlukla) basketbol maçlarının yarı profesyonel fotoğraflarını ve videolarını çekmek için kullanabilir miyim? Ve bununla ilgili herhangi bir deneyimi olan veya bunun nasıl yapılacağına dair ipuçları/ayarları olan var mı? https://19216801.one// https://192168ll.onl//

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eakhd -- 29 Temmuz 2024; 16:19:37 >

• 9 aydır 70-300 lens ile X-S20 kullanıyorum. Çoğunlukla futbol fotoğrafları çekiyorum. Alet şu an 130k shutter'da. İlk zamanlarda otomatik odaklama yeterliyken her gelen güncellemede daha kötü oldu. Şu an geldiğim noktada cidden işler benim için çığrından çıktı. Dönebilirsem eski firmware e dönmeye çalışacağım. İşin ilginç yanı videoda pek sıkıntılı bir durum yok. Manzara olsun portreler olsun onlar da sıkıntılı değil fakat yoğun hareketin olduğu futbol gibi alanlarda alet resmen odak yapmak için can çekişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61 TRABZON 61 -- 30 Temmuz 2024; 10:32:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.