Şimdi Ara

!X_Seller! & !Aliexpres! Güvencesi İle Tüm Çin Telefon Modelleri (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
36
Favori
25.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Tablet Marka #OnePlus
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Liste berbat olmuş. Mobilden bir şeye bakmak zulüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subat

İmei değişimini kim yapıyor acaba. ?

Tony e bir kaç tane telefon sordum imeileri değişiyor mu ? diye değişmiyor diye cevap verdi.. Mi6 var sorduğum telefonlar arasında. MTK işlemcili Ulefone gemini pro var. imei değişmiyor diye cevap verince ben de alışverişten vazgeçtim.

Grupta bu konu hakkında duyuru yapmıştım, huawei hariç tüm tellere destek veriliyor ücretsiz yapılıyor.

https://www.facebook.com/groups/X.Seller.Cin.Pazari/permalink/1578280185526466/

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• FreeShah kullanıcısına yanıt
    Google play den excell kurun hocam, sonra listeyi download edip bakabilirsiniz excell ile

• X_Seller kullanıcısına yanıt
    Ben direkt değişitirip her şey hazır şekilde gönderiyorlar sanmıştım. Bu şekildeyse baya uğraştırır herkes anlamaz bu işlerden. Neyse anlayanlar illa ki alacaktır. İyi satışlar dilerim.
  • Subat kullanıcısına yanıt
    Çinde yapılabilenler dediğiniz şekilde geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: X_Seller

Google play den excell kurun hocam, sonra listeyi download edip bakabilirsiniz excell ile

İlgiye teşekkürler ama daha basit bir şekilde olması lazım.

• 17 Temmuzda OP5 sipariş etmiştim. Kutusu 5 Ağustosta geldi. Telefonu hala bekliyorum, 1 ay oldu. Beklediğimden daha uzun sürdü bu teslimat. Bayramdan önce elime geçseydi bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkug

17 Temmuzda OP5 sipariş etmiştim. Kutusu 5 Ağustosta geldi. Telefonu hala bekliyorum, 1 ay oldu. Beklediğimden daha uzun sürdü bu teslimat. Bayramdan önce elime geçseydi bari.

Geçecek hocam

• Mi5x alan arkadaşlara

!DUYURU!

Telefon yeni çıktığı için tüm xiaomi tellerde olduğu gibi daha hiç multi rom çıkmamış dolayısıyla google uygulamalarıda yokmuş o yüzden bekletiliyor bu model ellerinde. Yani telefonunuz tedarik edilmiş ama yollanmıyor. Bu şekilde yolla derseniz yollarlar. Çok dilli rom ve google yüklemesi ileride çıkacak ama daha tel yeni olduğu için çinde bile çıkmamış yazılımı

• Samsung A3 yada İphone 5 gibi küçük telefon arıyorum. Önerisi olan var mı?
  • X_Seller kullanıcısına yanıt
    Yeni mi5x siparişi versek erken gelme ihtimali var mı Hasan bey ?
  • _numlock_ kullanıcısına yanıt
    Evet yeni sipariş edilen mi5x ler hemen yollanıyor şu anda

• merhaba mi5x in fiyatını bulamadım excellden burada belirtebilir misiniz?@X_Seller

edit: buldum dikkate almayınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crona -- 22 Ağustos 2017; 16:12:10 >
  • quote:

17 Temmuzda OP5 sipariş etmiştim. Kutusu 5 Ağustosta geldi. Telefonu hala bekliyorum, 1 ay oldu. Beklediğimden daha uzun sürdü bu teslimat. Bayramdan önce elime geçseydi bari.

Telefon bugün elime geçti. 35 gün sürdü. İyice sarıp sarmalanmış kargoda. Ekranın üzerindeki koruyucu film üzerinde hafif bir çizik vardı, bunun dışında sorun yok. Şeffaf kılıfa takılı şekilde geliyor. Umarım sıkıntısız bir cihaz olur, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkug -- 22 Ağustos 2017; 20:13:32 >

• kkug K kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın hocam

• quote:

quote:

Telefon bugün elime geçti. 35 gün sürdü. İyice sarıp sarmalanmış kargoda. Ekranın üzerindeki koruyucu film üzerinde hafif bir çizik vardı, bunun dışında sorun yok. Şeffaf kılıfa takılı şekilde geliyor. Umarım sıkıntısız bir cihaz olur, teşekkürler.

Hocam, maliyeti ne oldu acaba?

• bulgaristandaki adam çantasında telefonlarla gelirken araba çarpsa telefonumuz kırılsa ya da orda çalınsa vs paramız boşa mı gitmiş oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: FedeBankai

bulgaristandaki adam çantasında telefonlarla gelirken araba çarpsa telefonumuz kırılsa ya da orda çalınsa vs paramız boşa mı gitmiş oluyor

Dispute açarsınız

• vakur42 V kullanıcısına yanıt
    Bana 2200 civarına geldi ama şu anki liste fiyatı ve dolar kuruna göre sanırım 2100 civarina gelir. Bir de bu artıway denen site üzerinden aldım 100 lira civarı bir bonus ödemesi gözüküyor ama alabilecek miyim görecez.
  • quote:

Bana 2200 civarına geldi ama şu anki liste fiyatı ve dolar kuruna göre sanırım 2100 civarina gelir. Bir de bu artıway denen site üzerinden aldım 100 lira civarı bir bonus ödemesi gözüküyor ama alabilecek miyim görecez.

Artıway ve avantajx ile yapılan alımların yollanmamasına karar verildi, ilk mesajda 1 ay kadar önce duyuru şeklinde bahsedilmişti

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.