Şimdi Ara

X, TikTok'u hedef alan yeni özelliğini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • X, TikTok'u hedef alan yeni özelliğini duyurdu
    X, TikTok ve diğer ByteDance uygulamalarının ABD uygulama mağazalarından kaldırılmasını fırsat bilip yeni video akışını kullanıma sunmaya başladı.

Ayrıca Bkz.Instagram, CapCut'ın yerini alacak Edits uygulamasını duyurdu

Kullanıcılar, X’te paylaşılan videolara alt bölümdeki video sekmesinden hızlıca erişebilecek. Akışlarındaki bir videoya dokunarak ve yukarı kaydırarak kısa videolara göz atabilecek. X, yeni özelliği “Videolar için yeni ve sürükleyici ana sayfa, ABD’deki kullanıcılara sunulmaya başlandı” açıklamasıyla paylaştı.

X, TikTok’un ABD'de geçici yasaklanmasını değerlendiren tek sosyal ağ olmadı. Meta, ByteDance'in CapCut'ına rakip olmak için Edits adlı video düzenleme uygulamasını duyurdu. X’in rakibi Bluesky da dikey videolar için özel bir akış sunmaya başladı.

Kaynak:https://techcrunch.com/2025/01/20/x-is-rolling-out-a-dedicated-vertical-video-feed-for-us-users/

• Arkadaşlar inanılmazsınız, Elon uygulamayı aldı alalı uygulamanın tadı kalmadı. Mavi tiki alan en üstte çıkıyor her yer bot doldu. Özel mesajlarda musallat olan botlardan bahsetmiyorum bile. Elon’un elini atıp mahvetmediği hiçbir şey yok. Sırf alternatifi yok diye kullanmak zorunda kalıyoruz yoksa bu kadar manipüle edilen ölü İnternet kokan başka bir platform yok.
  • Bence Elon Twitterı aldıktan sonra uygulama daha güzel hale geldi.Son bir yılda özellikle çok gelişti.Ben şuandaki halini çok beğeniyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elon botları temizledikten sonra bu botlar çok az görünmeye başladı platform biraz düzeldi.

• Arkadaşlar inanılmazsınız, Elon uygulamayı aldı alalı uygulamanın tadı kalmadı. Mavi tiki alan en üstte çıkıyor her yer bot doldu. Özel mesajlarda musallat olan botlardan bahsetmiyorum bile. Elon’un elini atıp mahvetmediği hiçbir şey yok. Sırf alternatifi yok diye kullanmak zorunda kalıyoruz yoksa bu kadar manipüle edilen ölü İnternet kokan başka bir platform yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Parayla mavi tık alan troller yüzünden girmiyorum artık

• Ahaha bunun olacağını tahmin edemeyen yoktu, abd ölü bir ülke yemin ediyorun

• Gerek var mıydı ki zaten X'te videolar görünüyordu. Saçmasapan eklentiler, butonlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.