Şimdi Ara

X trail alınırmı cvt şanzıman sorun cikarirmi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
15.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla 1 saat oldu olmadı X-Trail kullandım sorunlu sorunsuz pek bilmiyorum ama arabayı çok beğendim kesinlikle qashqai ile kıyaslamayın
    Hem heybetli hem konforlu hem de donanımlı ben çok beğendim valla cvt de bu sınıf arabada keyif aranmayacağı için çok kötü gelmedi bana
  • Her şanzıman sorun çıkartır.
    Bu şanzımanın özelliği masrafsız olması 1 tane kayış 2 tane kasnak çok basit bir çalışma mantığı var komple sıfırının bile çok pahalı olacağını düşünmüyorum.
    Cvt'de tek sorun gerçek vites hissini vermiyor olması devir sabit ama araba hızlanıyor.
    Tabi bunu beğenen olur beğenmeyen olur orası ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: iCrush

Her şanzıman sorun çıkartır.
    Bu şanzımanın özelliği masrafsız olması 1 tane kayış 2 tane kasnak çok basit bir çalışma mantığı var komple sıfırının bile çok pahalı olacağını düşünmüyorum.
    Cvt'de tek sorun gerçek vites hissini vermiyor olması devir sabit ama araba hızlanıyor.
    Tabi bunu beğenen olur beğenmeyen olur orası ayrı
    Bence de ya hepsi sorun cikartabilir ama dediginiz gibi fiyati uygun olabilir ama servisler fazla fiyat cikartiyor diyorlar ondan cekiniyodum ama alicam gibi kafama yatti
  • quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

Valla 1 saat oldu olmadı X-Trail kullandım sorunlu sorunsuz pek bilmiyorum ama arabayı çok beğendim kesinlikle qashqai ile kıyaslamayın
    Hem heybetli hem konforlu hem de donanımlı ben çok beğendim valla cvt de bu sınıf arabada keyif aranmayacağı için çok kötü gelmedi bana
    Ben de memnun kalicagimi dusunuyorum performansta gozum yok zaten ailemle ferah ferah binmek istiyorum
  • 2014 lerin çoğu arizaliydi.2015 lerde nadir.2016 larda hiç ariza duymadim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömer1244

2014 lerin çoğu arizaliydi.2015 lerde nadir.2016 larda hiç ariza duymadim.
    Ben de ilk serilerinde sikinti fazla diye biliyodum tesekkur ederim
  • sikayet sitelerine gir sanziman arizalari gelelde ilk serilerde oldugunu goreceksin.tabii araba şanstir.sikinti cikabilirde ama dsg ye gore saglam oldugu kesin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: risipkaylic

Ben de memnun kalicagimi dusunuyorum performansta gozum yok zaten ailemle ferah ferah binmek istiyorum

Alıntıları Göster
    O açıdan asla pişman etmez
    Dediğim gibi konfor donanım falan bu konularda harika ama sorduğunuz CVT sorusuna inan fikrim yok :(
    Bindiğim araba da 1800kmde daha geçen hafta alındı
  • quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

O açıdan asla pişman etmez
    Dediğim gibi konfor donanım falan bu konularda harika ama sorduğunuz CVT sorusuna inan fikrim yok :(
    Bindiğim araba da 1800kmde daha geçen hafta alındı

Alıntıları Göster
    Gule gule kullanin alicagim aracta da sorun olacagini dusunmuyorum 15 binde
  • Up
  • En konforlu şanzıman... Tek geçerim...
  • Baska fikri veya deneyimi olan?
  • Up
  • Yardim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.