Valla 1 saat oldu olmadı X-Trail kullandım sorunlu sorunsuz pek bilmiyorum ama arabayı çok beğendim kesinlikle qashqai ile kıyaslamayın Hem heybetli hem konforlu hem de donanımlı ben çok beğendim valla cvt de bu sınıf arabada keyif aranmayacağı için çok kötü gelmedi bana
Her şanzıman sorun çıkartır. Bu şanzımanın özelliği masrafsız olması 1 tane kayış 2 tane kasnak çok basit bir çalışma mantığı var komple sıfırının bile çok pahalı olacağını düşünmüyorum. Cvt'de tek sorun gerçek vites hissini vermiyor olması devir sabit ama araba hızlanıyor. Tabi bunu beğenen olur beğenmeyen olur orası ayrı
quote:
Orijinalden alıntı: iCrush
Her şanzıman sorun çıkartır. Bu şanzımanın özelliği masrafsız olması 1 tane kayış 2 tane kasnak çok basit bir çalışma mantığı var komple sıfırının bile çok pahalı olacağını düşünmüyorum. Cvt'de tek sorun gerçek vites hissini vermiyor olması devir sabit ama araba hızlanıyor. Tabi bunu beğenen olur beğenmeyen olur orası ayrı
Bence de ya hepsi sorun cikartabilir ama dediginiz gibi fiyati uygun olabilir ama servisler fazla fiyat cikartiyor diyorlar ondan cekiniyodum ama alicam gibi kafama yatti
quote:
Orijinalden alıntı: oozgur16
Valla 1 saat oldu olmadı X-Trail kullandım sorunlu sorunsuz pek bilmiyorum ama arabayı çok beğendim kesinlikle qashqai ile kıyaslamayın Hem heybetli hem konforlu hem de donanımlı ben çok beğendim valla cvt de bu sınıf arabada keyif aranmayacağı için çok kötü gelmedi bana
Ben de memnun kalicagimi dusunuyorum performansta gozum yok zaten ailemle ferah ferah binmek istiyorum
2014 lerin çoğu arizaliydi.2015 lerde nadir.2016 larda hiç ariza duymadim.
quote:
Orijinalden alıntı: ömer1244
2014 lerin çoğu arizaliydi.2015 lerde nadir.2016 larda hiç ariza duymadim.
Ben de ilk serilerinde sikinti fazla diye biliyodum tesekkur ederim
sikayet sitelerine gir sanziman arizalari gelelde ilk serilerde oldugunu goreceksin.tabii araba şanstir.sikinti cikabilirde ama dsg ye gore saglam oldugu kesin bence
quote:
Orijinalden alıntı: risipkaylic
Ben de memnun kalicagimi dusunuyorum performansta gozum yok zaten ailemle ferah ferah binmek istiyorum
Alıntıları Göster
O açıdan asla pişman etmez Dediğim gibi konfor donanım falan bu konularda harika ama sorduğunuz CVT sorusuna inan fikrim yok :( Bindiğim araba da 1800kmde daha geçen hafta alındı
quote:
Orijinalden alıntı: oozgur16
O açıdan asla pişman etmez Dediğim gibi konfor donanım falan bu konularda harika ama sorduğunuz CVT sorusuna inan fikrim yok :( Bindiğim araba da 1800kmde daha geçen hafta alındı
Alıntıları Göster
Gule gule kullanin alicagim aracta da sorun olacagini dusunmuyorum 15 binde
Up
En konforlu şanzıman... Tek geçerim...
Baska fikri veya deneyimi olan?
Up
Yardim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme