Bildirim
X-Trail İçin Start-Stop Akü Tavsiyeniz ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Daha önce garantiden değişti mi yoksa fabrika çıkışlı mı.Ben agm varta öneririm 1000 1250 lira civarıdır ama efbye göre daha uzun süre dayanır tşk gerek yok -
Teşekkür ediyorumquote:
Orijinalden alıntı: defiant82
Daha önce garantiden değişti mi yoksa fabrika çıkışlı mı.Ben agm varta öneririm 1000 1250 lira civarıdır ama efbye göre daha uzun süre dayanır tşk gerek yok
Daha önce hiç değişmedi. 2015 Ekim ayında aracı sıfır olarak aldım, üzerinde gelen akü. EFB tavsiye ediyorlar genelde bu araba için, fren geri kazanımı olmadığı için boşuna AGM' ye masraf etme diyorlar, yetkili servis bile dedi biz de EFB cinsi akü takıyoruz diye. Fakat AGM' nin daha uzun ömürlü olduğu bir gerçek. Karar veremedim bir türlü..
-
Tabi efb daha ekonomik ama agm gerçekten çok uzun ömürlü .Karar sizin marka olarak varta silver var sanırımquote:
Orijinalden alıntı: VGroove
Teşekkür ediyorum
Daha önce hiç değişmedi. 2015 Ekim ayında aracı sıfır olarak aldım, üzerinde gelen akü. EFB tavsiye ediyorlar genelde bu araba için, fren geri kazanımı olmadığı için boşuna AGM' ye masraf etme diyorlar, yetkili servis bile dedi biz de EFB cinsi akü takıyoruz diye. Fakat AGM' nin daha uzun ömürlü olduğu bir gerçek. Karar veremedim bir türlü..
Alıntıları Göster
-
Bosch s5 -
Ben qashqai için İnci Akünün 72 Amperlik EFB aküsünü taktım, 3 ay falan oldu daha, 485TLye aldım, AGM akülerin fiyatı iki katıydı, ömür olarak iki kat uzun gideceğini düşünmüyorum, 5 sene dayansa kafi. Hoş üstündeki akü 2 yılı bile çıkarmadı ya neyse...
Garantisi bitmeden akü bitti, yağ bakımını dışarıda yaptım diye servis aküyü değiştirmedi. -
İnci aküyü takınca ss adaptasyonu yaptırdınız mı yoksa direkt ssye girdi mi araç bi de şöyle bişey araçtan çıkan dandik reno akülerini nissan kendi aküleriyle değiştiriyo o sorunsuz 1 yıldır kullanıyorum hemen hemen her yerde ss hemen devreye giriyoquote:
Orijinalden alıntı: apia
Ben qashqai için İnci Akünün 72 Amperlik EFB aküsünü taktım, 3 ay falan oldu daha, 485TLye aldım, AGM akülerin fiyatı iki katıydı, ömür olarak iki kat uzun gideceğini düşünmüyorum, 5 sene dayansa kafi. Hoş üstündeki akü 2 yılı bile çıkarmadı ya neyse...
Garantisi bitmeden akü bitti, yağ bakımını dışarıda yaptım diye servis aküyü değiştirmedi. -
Kusura bakmayın yeni gördüm mesajı, herhangi bir adaptasyon yapmadım, ben aküyü kendim değiştirdim diğer aküyü sökerken sisteme 12v elektrik verdim küçük bir akü yardımıyla, şu an ss sorunsuz çalışıyor, gerçi ben arabaya bindiğim anda kapatma düğmesine basıyorum ya neyse :)quote:
Orijinalden alıntı: defiant82
İnci aküyü takınca ss adaptasyonu yaptırdınız mı yoksa direkt ssye girdi mi araç bi de şöyle bişey araçtan çıkan dandik reno akülerini nissan kendi aküleriyle değiştiriyo o sorunsuz 1 yıldır kullanıyorum hemen hemen her yerde ss hemen devreye giriyo
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X