Şimdi Ara

x-trap=ızdırap=isyan!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya beyler bıktım!!! denemediğim b*k kalmadı girmediğim link kalmadı yüklemediğim pacth kalmadı çalıştırda 50 kez cmd yaptım olmadı! x-trap programlarını indirdim knighti 5-6 defa sildim yükledim internet cafeden knight onlinenin kurulu halini çektim bu olur dedim olmadı! 10 milyona orjinal setupunu aldım olmadı! googleyi x-trap yazılarıyla doldurdum x yazınca ekran doluyo girmediğim site denemediğim yöntem kalmadı! ama bi türlü *********************min oyununu açamadık! ALLAH razısı İçin bana knight online yi program filesten atın çalışsın 1480 pacth olsun gözünüzü seviyim olmadı evim istanbul/küçükyalıda msn LoganLectra@hotmail.com yardım etmek isteyenler evime gelebilir kendi program filesteki knighti cd sine kopyalıyıp gelebilir evim hafta içi boştur tek ben varımdır msn den atabilirseniz msn den atın AMA LÜTFEN Bİ ŞEYLER YAPIN duvara kafa ata ata her yer kan içinde kaldı tansiyonum bi çıkıp bi iniyo 3 gün üstü üste aralıksız uyumuyorum o kadar kötü durumdayımki içinizde biraz allah sevgisi olan bana yardım etsin kendimi biraya vurdum knight krizi nedir bilmezsiniz siz hadi allaha emanet olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RAHZEN -- 11 Haziran 2007; 2:18:39 >

• UP
  • baba bunuda denedim

ben diyorumki körüm sen diyosunki gözlerim ne renk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RAHZEN -- 11 Haziran 2007; 2:22:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.