X10 mini tanıtıcı videolarda gayet hoşuma gitti. hızı felan gayet iyi gözüküyor fakat çoğu yorumda okuduğuma göre Ideos X5 çok tavsiye edilmiş. Bu iki telefon arasında kaldım. Daha önce SE kullandım kalitesini beğeniyorum peki X5'de o kaliteyi görebilirmiyim. 2 telefondan hangisini seçmeliyim sizce yardımcı olursanız sevinirim.
Ben de daha önce iki SE telefon kullandım. T630 ve W810i, ikisi de şahaneydi zamanına göre. X5de o kaliteyi fazlasıyla görebilirsin. Hemen her açıdan çok üstündür Xperia miniye. X5i eline aldığında anlıyorsun zaten ne kadar kaliteli bir telefon olduğunu.
Ekran kartından, işlemcisinden, ekranından tut da dahili hafızasına kadar her yönden X5 çok daha iyidir. Dokunmatiği de çokiyi, çok çabuk cevap veriyor. Hiç takılma olmadan rahatça geziyorsun menülerde ve internette. yani kesinlikle Huawei Ideos X5 u8800 almanı tavsiye ederim. İlle Sony Ericsson alıcam diyorsan, Xperia X10, Arc veya Neo da güzel telefonlar ama şahsi düşünceme göre, bir telefona verilecek o kadar paraya yazık.
Maksisini alabilecekken minisiyle yetinme
ben olsam x5 derim
x5 kardeşim oyun program hiç takılma yok tüm oyunları çalıştırıyor 1000 tl nin üstündeki telefonlarla kapışıyor
x5
İkisi arasından ideos X5 derim bende
teşekkürler tercihler için arkadaşlar fakat tercihimi SE kalitesine güvendiğimden x10 mini pro'dan yana kullandım. telefon oldukça hoşuma gitti dokunmatiği oldukça hassas. bayağı karıştırdım android marketten uygulamalar felan indirdim gayet hızlı hiç bi takılma sorunu yaşamadım. bazı yerlerde ekran çözünürlüğü küçük olduğu için bazı uygulamaları çalıştırmaz gibi yazılar okumuştum ama indirdiğim hiç bi uygulamada bi sorun çıkmadı yada o çalışmayan uygulamalar bana denk gelmedi. en başta telefon çok küçük gibi kalıyor fakat kullandıkça o kadar küçük olmadığını anladım. fakat daha önce kullandığım K810i'deki fotoğraf kalitesini 5mp olduğu halde bu telefonda o kaliteyi yakalıyacağımdan biraz şüheli gibiyim ama ilk izlenimimde telefondan gayet memnunum şu an. diğer büyük telefonlara göre ufak olan bu cihaza bu teknoloji çok iyi denecek kadar iyi bence.