Şimdi Ara

x1600 cod2 50-100 fps arası!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: murderer_utku

Hocam Kullanılan program ne ben alman bi forum sitesinde gördüm bazı fps ölçen programlar bazı oyunlarda sapıtıyomuş

mesela Company Of heroes de 820 fps görenler falan varmışşş

kıvırma kıvırma milletle dalga geçiceğinize adam gibi şeyler söyleyin ayıp ayıp.

ama kapak iyiydi

• kesilen ahkamlara bakarsan bişi biliyorlar zannedersin sağlam bir kapak oldu sanırım susma haklarını kullanıyorlar

• dostum, o kart ile o ayarlarda o fps yi alman mümkün değil. ölçtüğün programda sorun var mutlaka. neden tartışılıyorki? ben senin kartının 300 400 500 hatta 1000 fps almasını isterim ama ne yazıkki gerçek değil. millet bence susma hakkını seni ikna edemedikleri için kullanıyorlar. gene diyeceksin ki bilmeden atıyolar. o programın yanlış ölçüpte senin bilmeden atmadığın ne malum?

http://www.mtuncel.com/ekrankartlari.htm umarım bilgi vermiş olur.

yani kısacası 9600XT o oyunu 200 - 300 fps de oynayabilecek bi kart değil. ölçtüğün programda sorun olmalı. yada istersen başka bir oyunda bidaha dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1907 -- 20 Kasım 2006; 16:31:10 >

• yok dostum zaten benim kart x1650 benima rkın kartı x9600xt adam 125 fps yapıyo onu anlamıyom yoksa bişey değil yani.Ama kalkmışlar yok 100 ü geçmez falan filan saçma salak konuşuyolar hatta tpt_kahuna abi yeni bi kart aldı offf gidin ona sorun kaç fps yaptığını
  • yaa arkadaş ben 100 fps geçmez diyenler için koydum o ss leri fotomontaj değil imzamdaki sistem alınmış fps ler onlar ben x1650 ile bu fps alırsın demedim arkadaşa ama 150 fps alınabilecek bir kart oda sonuçta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tttttt

.....yani kısacası 9600XT o oyunu 200 - 300 fsb de oynayabilecek bi kart değil.

fsb değil FPS

FPS = Frame Per Second

FSB = Front Side Bus
  • quote:

quote:

fsb değil FPS

FPS = Frame Per Second

FSB = Front Side Bus

klavye sürçmesi dostum hemen ders vermeye kalkmayın yaw, dikkat edersen yukarıda fps olarak doğru yazmışım, neyse düzelttim rahat olun.iş yerinde f klavye ile yazıyorum olsun o kadar.hatırlatma için teşekkürler. amma gergin milletiz. ben oyunlarda 100 fps sınırlaması olup olmadığı hakkında yorum yapamıcam ama 3dmark testlerine bakarsanız fps nin özellikle 2001 testinde benim kartta 200-300 oluyor. buradan yola çıkarsak böyle bir sınırlama olmadığını tahmin ediyorum (sadece tahmin ha yanlış anlamayın bunuda). birde verdiğim link e bakacak olursanız her arayüzün (pci, agp , pci - x) bir bant genişliği var, saniyedeki kare ve çözünürlükle orantılı resim kalitesi belli bir bant genişliği tutuyor, eğer gerekli hesaplamayı yaparsak sanırım kaç fps olduğu hakkında bir yorum yaparız. neyse uzatmayalım.

herkese kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1907 -- 20 Kasım 2006; 16:32:52 >

• allah kahretsin bnm x550 90 fps alio :D:D:D
  • quote:

quote:

quote:

fsb değil FPS

FPS = Frame Per Second

FSB = Front Side Bus

klavye sürçmesi dostum hemen ders vermeye kalkmayın yaw, dikkat edersen yukarıda fps olarak doğru yazmışım, neyse düzelttim rahat olun.iş yerinde f klavye ile yazıyorum olsun o kadar.hatırlatma için teşekkürler. amma gergin milletiz. ben oyunlarda 100 fps sınırlaması olup olmadığı hakkında yorum yapamıcam ama 3dmark testlerine bakarsanız fps nin özellikle 2001 testinde benim kartta 200-300 oluyor. buradan yola çıkarsak böyle bir sınırlama olmadığını tahmin ediyorum (sadece tahmin ha yanlış anlamayın bunuda). birde verdiğim link e bakacak olursanız her arayüzün (pci, agp , pci - x) bir bant genişliği var, saniyedeki kare ve çözünürlükle orantılı resim kalitesi belli bir bant genişliği tutuyor, eğer gerekli hesaplamayı yaparsak sanırım kaç fps olduğu hakkında bir yorum yaparız. neyse uzatmayalım.

herkese kolay gelsin...

E sende konuyu tam anlamadan gelip avukatlık yapıyorsun 100 fps geçmez diyenler için ss koyduk muhalefet oldun. Fps ölçmek için harici program kullanmadım dedim sen başka program kullanmamı önerdin vs.. Klavye sürçmesi dedin ne alaka F klavyede bu FPS harfleri birbirine o kadar yakın değil ona algılama hatası dersen anlarım neyse gg

• quote:

Orjinalden alıntı: diego-21

o ha ne lakası var ya millet anasını astim 150 200 hatta 250 fps de oynuyop niye yalan söylesinler

abi benim kart normalde 300 fps ama NOS'a basınca 500'e çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nos23 -- 20 Kasım 2006; 17:01:36 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

fsb değil FPS

FPS = Frame Per Second

FSB = Front Side Bus

herkese kolay gelsin...

E sende konuyu tam anlamadan gelip avukatlık yapıyorsun 100 fps geçmez diyenler için ss koyduk muhalefet oldun. Fps ölçmek için harici program kullanmadım dedim sen başka program kullanmamı önerdin vs.. Klavye sürçmesi dedin ne alaka F klavyede bu FPS harfleri birbirine o kadar yakın değil ona algılama hatası dersen anlarım neyse gg

eeeee sende tamam sen herşeyin en iyisini biliyosun. madem dediğiniz dedik ne yazıyosunuz kardeşim buraya. bildiğinizle kalın. bu arada burası donanimhaber sizinde bildiğiniz kadarı ile. eğer benim yaptığım avukatlık ise; hoşgeldin burası avukatlarla dolu.

• Biraz yanlıs anlasılma olmus yukarda sanırım. Bi kac arkadaş 100 ü geçmez demiş fps. Halbuki gecer. Sonra olay suna donmuş işte dx9 da full ayarda geçmeze dönmüş. Sonra sonra sonra işte. Konuyu acan arkadaşın derdi oyunu başka bi arkadaşının daha düşük kartla daha yüksek fps de oynaması. Bi kaç grafik ayarı farklıdır yada driverdan olabilir ama 100-120 fps cok. Detayları arttırıp 40-45 fps de oynamak daha mantıklı bence
  • ben aldım cevabı yardımda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Ama gereksiz insanlarında var olduğunu anladım burda olsun kervan hesabı kendinize iyi bakın bye.
  • evet doğrusun burak08 bende mantıklı bir açıklama getirmeye çalışıyorum. madem yorumlardan rahatsız olunuyor, yazmasın kimse bişey dimi? kimseye muhalefetimiz yok. madem oluyo açıklansın ayarlar bizde oynayalım 200 bilmemkaç fps de. ama hayııır fps yerine fsb yazdık ya tamam bitti olay.sadece arkadaş biliyor sanırım fps ile fsb farkını, orada takılırız. neyse uzatmayalım. işi iyi bilen üstadlarımızda konuştu, bizde bilgimiz dahilinde yardımcı olmaya çalıştık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: diego-21

ben aldım cevabı yardımda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Ama gereksiz insanlarında var olduğunu anladım burda olsun kervan hesabı kendinize iyi bakın bye.

Sadece burda mı? Heryerde war bu tür olaylar. Büyütmeye gerek yok. Hoşgörülü olmak lazım İyi forumlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

100-150 yani tam yalan soyluyon en fazla oyun 100fps zaten max_fps ile en fazla 100 yapıyon hic bir ekran kartı 100+ yapamaz cunku kapalı--acamazsın

yani bu kadarda sallanmaz be abicim ne diyim ben sana 100-150miş pffff

istiyosa 8800gtx dx7 de en alt cozunurluk ve en az detay aa off af off olsun yinede 100fps gecemez cunku sınır 100fps max_fps sınırıda 100fps...

max. fps 100 diil. 120 ye çıkılan oyunlar var..
  • tmam olay daah fazla büyümesin framt çektikten sonra cevap gelicek zaten
  • o SS hepsi PS bana ogretmeyin cod2yi....o oyunun sınırı 100fps dir gecilmez...BİDE DİKKAT ETTİYSENİZ DX9.0 200FPS ya bunlara inananırsanız yuhh yaaa dx9 200fps olurmu yaaa

adamın teki 500fps demiş yaaa valla yuh yaaaya aksam aksam güldürmeyin yaaa

zaten cod2 oynuyanlar skıkı bir takipcisi olanlar bilir bunu yaa benden size tavsiye inanamayin son sozum budur....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 20 Kasım 2006; 18:06:49 >
  • hay allah senin belanı töbe töbe geliyom şimdi 125 x9600xt geliyoo bekle bakaım uyuz ederler adamı

• sus şimdi beni de banlattırma !!!!Lütfen

kapak olayı artık tescillenmiştir

ayrıca çok kıvırıyosun çok ben en üstte dikkat ettiysen d.7 de bile 100'ü bırak 70'i geçemiyorum.40 kadar indiğim oluyo.Ebe bilmem ne bundan sonra konuşursan kapak olarak bu konuyu imzama eklicem artık yazık sus biraz sus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diego-21 -- 20 Kasım 2006; 18:47:21 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.