Bildirim
x1600 cod2 50-100 fps arası!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
100-150 yani tam yalan soyluyon en fazla oyun 100fps zaten max_fps ile en fazla 100 yapıyon hic bir ekran kartı 100+ yapamaz cunku kapalı--acamazsın
yani bu kadarda sallanmaz be abicim ne diyim ben sana 100-150miş pffff
istiyosa 8800gtx dx7 de en alt cozunurluk ve en az detay aa off af off olsun yinede 100fps gecemez cunku sınır 100fps max_fps sınırıda 100fps...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 19 Kasım 2006; 23:38:08 > -
dx7 oynarsan yaparsın tabiquote:
Orijinalden alıntı: No Way Out
100-150 yani tam yalan soyluyon en fazla oyun 100fps zaten max_fps ile en fazla 100 yapıyon hic bir ekran kartı 100+ yapamaz cunku kapalı--acamazsın
istiyosa 8800gtx dx7 de en alt cozunurluk ve en az detay aa off af off olsun yinede 100fps gecemez cunku sınır 100fps max_fps sınırıda 100fps... -
o ha ne lakası var ya millet anasını astim 150 200 hatta 250 fps de oynuyop niye yalan söylesinlerquote:
Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_
dx7 oynarsan yaparsın tabi
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: diego-21
o ha ne lakası var ya millet anasını astim 150 200 hatta 250 fps de oynuyop niye yalan söylesinler
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: diego-21
o ha ne lakası var ya millet anasını astim 150 200 hatta 250 fps de oynuyop niye yalan söylesinler
yok daha neler
-
kimmiş o 250 ile oynayanlar göster bakalım ispatla da görelim cod2 dx9 modunda en üst ekran kartlarında bile 67-70fps veriyor 8xxx serisinden bahsetmiyorumquote:
Orijinalden alıntı: sierraquote:
yok daha neler
Alıntıları Göster
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
dünyadan diego-21'e dünyadan diego-21'e ordamısın????
-
ben niye ispatlim adam resmen dalga konusu olmuşum sen bana ne diyon 100'ü geçtim 802ini bile göremedim daha 20lere iniyo nasıl olacak bu durum yol.gösterin diyom siz bana yok ispatla yok bilmem ne diyosunuz.Yardım edecekseniz edin yawquote:
kimmiş o 250 ile oynayanlar göster bakalım ispatla da görelim cod2 dx9 modunda en üst ekran kartlarında bile 67-70fps veriyor 8xxx serisinden bahsetmiyorum
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diego-21 -- 20 Kasım 2006; 1:37:30 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: No Way Outquote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: darkswordman
quote:
-
dostum yanlış soruyan yada cevaplara fazla tepkilisin..eğer ekran kartımdan en iyi şekilde nasıl faydalanırım deseydin eminimki iyi cevap alırdın..ama verdiğin örnek biraz ilgi çekici olunca ister istemez konu cod2 fps olayına dönmüş... ekran kartının driverlarını falan güncelle..biraz overclock yap..ondan sonra biraz fark olur..zaten 60 fps ile oynamanın ve 90 fps ile oynamanın arasında bir farkın olacağını sanmam...quote:
ben niye ispatlim adam resmen dalga konusu olmuşum sen bana ne diyon 100'ü geçtim 802ini bile göremedim daha 20lere iniyo nasıl olacak bu durum yol.gösterin diyom siz bana yok ispatla yok bilmem ne diyosunuz.Yardım edecekseniz edin yaw
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper1391 -- 20 Kasım 2006; 0:05:47 >
-
quote:
ben niye ispatlim adam resmen dalga konusu olmuşum sen bana ne diyon 100'ü geçtim 802ini bile göremedim daha 20lere iniyo nasıl olacak bu durum yol.gösterin diyom siz bana yok ispatla yok bilmem ne diyosunuz.Yardım edecekseniz edin yaw
Alıntıları Gösterquote:
lan ben niye ispatlim adam resmen dalga konusu olmuşum sen bana ne diyon 100'ü geçtim 802ini bile göremedim daha 20lere iniyo nasıl olacak bu durum yol.gösterin diyom siz bana yok ispatla yok bilmem ne diyosunuz.Yardım edecekseniz edin yaw
Anlaşılan dünyadasın.
O oyunu DX9 ayarı ile oynamalısın. DX7 de performans alamazsın. Senin kartın DX9C kartı. 9600XT ise DX9B kartı. Farkı burada.
Senin görüntü kaliteni 9600xt yakalayamaz. Ortalama 35 fps de oynarsın diye tahmin ediyorum.(DX 9 da) Bu da oldukça iyi biri rakam. 1024x768 çözünürlüğünden bahsediyorum bu arada. Kısa bir süre kullanmıştım o kartı ama tam rakamı hatırlayamadım kusura bakma.
-
yok dostum ya fps gerçekten önemli m1 grand mesela düşük fpsde oynanmaz ama yüksek fpsde gerçek süper bi silah haline geliyo.O zman o adamlar yalan mı söylüyo bana normali 30-70 arası mı eger evetse neden benim arkadaş 100lerde oynuyomuş yalan söylemez çünkü o banaquote:
Orijinalden alıntı: alper1391
dostum yanlış soruyan yada cevaplara fazla tepkilisin..eğer ekran kartımdan en iyi şekilde nasıl faydalanırım deseydin eminimki iyi cevap alırdın..ama verdiğin örnek biraz ilgi çekici olunca ister istemez konu cod2 fps olayına dönmüş... ekran kartının driverlarını falan güncelle..biraz overclock yap..ondan sonra biraz fark olur..zaten 60 fps ile oynamanın ve 90 fps ile oynamanın arasında bir farkın olacağını sanmam...
Alıntıları Göster
-
COD2 yi unuttum desem yeridir. Aylardır oynamıyorum. Sadece test amaçlı bakmıştım bir ara.quote:
yok dostum ya fps gerçekten önemli m1 grand mesela düşük fpsde oynanmaz ama yüksek fpsde gerçek süper bi silah haline geliyo.O zman o adamlar yalan mı söylüyo bana normali 30-70 arası mı eger evetse neden benim arkadaş 100lerde oynuyomuş yalan söylemez çünkü o bana
Alıntıları Göster
Kartında hata veya oyunda kilitlenme yoksa herşey normaldir. İçini rahat tut.
Dediğim gibi; 9600xt ile x1600 farklı kulvarlarda koşan atlar.
-
Söylediğin ayarlara göre oldukça düşük değerler alıyorsun. Oyundan ve ekran kartı sürücü ayarlarından antialiasing ve anisotropic filtering seçeneklerini kapat, büyük ihtimal onlardandır. Sonra da en son sürücüyü kur.quote:
Orijinalden alıntı: SavageWarrior
COD2 yi unuttum desem yeridir. Aylardır oynamıyorum. Sadece test amaçlı bakmıştım bir ara.
Kartında hata veya oyunda kilitlenme yoksa herşey normaldir. İçini rahat tut.
Dediğim gibi; 9600xt ile x1600 farklı kulvarlarda koşan atlar.
Alıntıları Göster
Ayrıca arkadaşı yanlış yönlendirmeyelim. Mesela ben cod2'de 250-400 fps görebiliyorum. Bunun için komut satırına com_maxfps xxx (xxx yerine maksimum fps değerini girin, ör: 500) Ayrıca yüksek fps, m1 gibi silahların daha seri ateş etmesine olanak sağlıyor. Mesela 40 fps ile 100 fps arasında oldukça fark var, ancak 100 fps ve üzerinde bir artış görünmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 20 Kasım 2006; 1:36:31 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: No Way Out
istiyosa 8800gtx dx7 de en alt cozunurluk ve en az detay aa off af off olsun yinede 100fps gecemez cunku sınır 100fps max_fps sınırıda 100fps...quote:
istiyosa 8800gtx dx7 de en alt cozunurluk ve en az detay aa off af off olsun yinede 100fps gecemez cunku sınır 100fps max_fps sınırıda 100fps...
@forious
@sierra
@darkswordman
demek 100 fps den fazla olmaz !!! sallamayın isterseniz bilip bilmeden konuşarak anlamadığınız konularda ahkam kesmeden önce bir bilene sorun Al sana SS
Directx 7.0
Directx 9.0
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 20 Kasım 2006; 2:24:23 >
-
Bu arada AA 4 x de 1024 X 768 çözünürlükte çekilmiştir SS lerquote:
Orijinalden alıntı: Kumandanquote:
@forious
@sierra
@darkswordman
demek 100 fps den fazla olmaz !!! sallamayın isterseniz bilip bilmeden konuşarak anlamadığınız konularda ahkam kesmeden önce bir bilene sorun Al sana SS
Directx 7.0
Directx 9.0
Alıntıları Göster
Kapalı mekanda dx7 de 500 fps dx9da 300 fps kadar çıkabiliyor. Çözünürlüğü düşürüp AA kapatarak ortaya çıkabilecek rakamlarıda sen hesab et
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 20 Kasım 2006; 2:20:26 >
-
şu yüksek fps leri birde kalabalık alanda bide çatışmada al bakalımquote:
Orijinalden alıntı: Kumandan
Bu arada AA 4 x de 1024 X 768 çözünürlükte çekilmiştir SS ler
Kapalı mekanda dx7 de 500 fps dx9da 300 fps kadar çıkabiliyor. Çözünürlüğü düşürüp AA kapatarak ortaya çıkabilecek rakamlarıda sen hesab et
Alıntıları Göster
-
Hocam Kullanılan program ne ben alman bi forum sitesinde gördüm bazı fps ölçen programlar bazı oyunlarda sapıtıyomuşquote:
şu yüksek fps leri birde kalabalık alanda bide çatışmada al bakalım
Alıntıları Göster
mesela Company Of heroes de 820 fps görenler falan varmışşş
-
konuya hakim olmadığınız belli oluyor ve sanırım zaten bu durumda bu olayın sizi pek enterese etmediğini gösteriyor. Fps çatışmada değil sisli tozlu ortamda düşer.Ki en bariz durum SİS BOMBASI atıldığında sisin en koyu yerinde aldığınız fps miktarıdır. Sisin en koyu yerinde 200 fps olan SS de gönderebilirim ama bu ss lere pek inancınız yoksa onunda bir önemi olmayacaktır. Siz boşverin cod oynayanlar anlar siz K.O. oynamaya devam edinquote:
Orijinalden alıntı: murderer_utku
Hocam Kullanılan program ne ben alman bi forum sitesinde gördüm bazı fps ölçen programlar bazı oyunlarda sapıtıyomuş
mesela Company Of heroes de 820 fps görenler falan varmışşş
Alıntıları Göster
Ayrıca fps görmek için harici bir program kullanmadım ben. consoldan cg_drawfps 1 komutuyla oyun kendi fps hızını gösterebiliyor.
Hadi diyelimki en kalabalık çatışmaya girdik sizce normal ortamda 400 fps çatışmalı ortamda yüzde kaçlık bir kayıp olması lazımki 100 fps nin altına düşsün ? bu hangi mantık ? Birde ben güleyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 20 Kasım 2006; 11:58:42 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kumandan
konuya hakim olmadığınız belli oluyor ve sanırım zaten bu durumda bu olayın sizi pek enterese etmediğini gösteriyor. Fps çatışmada değil sisli tozlu ortamda düşer.Ki en bariz durum SİS BOMBASI atıldığında sisin en koyu yerinde aldığınız fps miktarıdır. Sisin en koyu yerinde 200 fps olan SS de gönderebilirim ama bu ss lere pek inancınız yoksa onunda bir önemi olmayacaktır. Siz boşverin cod oynayanlar anlar siz K.O. oynamaya devam edin
Ayrıca fps görmek için harici bir program kullanmadım ben. consoldan cg_drawfps 1 komutuyla oyun kendi fps hızını gösterebiliyor.
Hadi diyelimki en kalabalık çatışmaya girdik sizce normal ortamda 400 fps çatışmalı ortamda yüzde kaçlık bir kayıp olması lazımki 100 fps nin altına düşsün ? bu hangi mantık ? Birde ben güleyim
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Kumadan
konuya hakim olmadığınız belli oluyor ve sanırım zaten bu durumda bu olayın sizi pek enterese etmediğini gösteriyor. Fps çatışmada değil sisli tozlu ortamda düşer.Ki en bariz durum SİS BOMBASI atıldığında sisin en koyu yerinde aldığınız fps miktarıdır. Sisin en koyu yerinde 200 fps olan SS de gönderebilirim ama bu ss lere pek inancınız yoksa onunda bir önemi olmayacaktır. Siz boşverin cod oynayanlar anlar siz K.O. oynamaya devam edin
bırak dostum onları bilip bilmeden atıp tutuyolar işte teşekkür ederim.Kapak niteliğindeki fotoları gösteriyon onlar başka bişey söylüyo YAZIK başka bişey değil.İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.Gerisi bu fomu kirletmetmekten başka bişeye yaramıyor.
Benzer içerikler
- yüksek duyarlıklı olay süreölçeri nedir
- beklenmedik sistem arızası nedeniyle varsayılan performans optimizasyon ayarları geri yüklendi
- gigabyte garanti sorgulama
- düşey senkronizasyon nedir
- gddr6 nedir
- rtx 5050
- 4060 ne zaman çıktı
- intel iris xe graphics kaç gb
- rx 7600 neye denk
- ekran kartı resetleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X