Şimdi Ara

x1600 cod2 50-100 fps arası!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @diego-21 kes sesini gibi laflar pek hoş olmamış.
  • usta bunlar bundan hoşlanırlar baksana neler diyolar adamı sinir ediyolar.
    not:senin için değiştirdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

Söylediğin ayarlara göre oldukça düşük değerler alıyorsun. Oyundan ve ekran kartı sürücü ayarlarından antialiasing ve anisotropic filtering seçeneklerini kapat, büyük ihtimal onlardandır. Sonra da en son sürücüyü kur.

Ayrıca arkadaşı yanlış yönlendirmeyelim. Mesela ben cod2'de 250-400 fps görebiliyorum. Bunun için komut satırına com_maxfps xxx (xxx yerine maksimum fps değerini girin, ör: 500) Ayrıca yüksek fps, m1 gibi silahların daha seri ateş etmesine olanak sağlıyor. Mesela 40 fps ile 100 fps arasında oldukça fark var, ancak 100 fps ve üzerinde bir artış görünmez.

Oğuz çok ayıp bu yaptığın hadi biz montaj yaptık sen niye yalan söylüyorsun 400 fps falan diye birde admin olacaksın utan utan

• quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

o SS hepsi PS bana ogretmeyin cod2yi....o oyunun sınırı 100fps dir gecilmez...BİDE DİKKAT ETTİYSENİZ DX9.0 200FPS ya bunlara inananırsanız yuhh yaaa dx9 200fps olurmu yaaa

adamın teki 500fps demiş yaaa valla yuh yaaaya aksam aksam güldürmeyin yaaa

zaten cod2 oynuyanlar skıkı bir takipcisi olanlar bilir bunu yaa benden size tavsiye inanamayin son sozum budur....

İmzamı takip et kim cod oynuyor kim aktif kim iyi anlar görürsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: diego-21
    sus şimdi beni de banlattırma !!!!Lütfen

kapak olayı artık tescillenmiştir

ayrıca çok kıvırıyosun çok ben en üstte dikkat ettiysen d.7 de bile 100'ü bırak 70'i geçemiyorum.40 kadar indiğim oluyo.Ebe bilmem ne bundan sonra konuşursan kapak olarak bu konuyu imzama eklicem artık yazık sus biraz sus

kapak mapak ne oluyor boyle????kıvırıyorsun falan??terbiyenizi takının özellikle sen diego_21...yoksa gerçekten ban sana gelecek...

burası DH forum,mahallenin kıraathanesi deil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: diego-21

x1600 cod2 50-100 fps arası!!!!

sus şimdi beni de banlattırma !!!!Lütfen

kapak olayı artık tescillenmiştir

ayrıca çok kıvırıyosun çok ben en üstte dikkat ettiysen d.7 de bile 100'ü bırak 70'i geçemiyorum.40 kadar indiğim oluyo.Ebe bilmem ne bundan sonra konuşursan kapak olarak bu konuyu imzama eklicem artık yazık sus biraz sus

fraps ac bana oyle SS yolla server'in fps gostermesi ile deyil...frapss hadi... sevrer'in fps belirleyicisi yanlıstır.... FRAPS CEK VE GOSTER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 20 Kasım 2006; 19:25:39 >

•  x1600 cod2 50-100 fps arası!!!!

max_fps 91 yapmıs kendini sever ayarlatyamıyorsun oyunun max_fps ile en fazla 100 oluyo zaten.... resim aa off af off 640x480 minmum detay ve resim her hangi bir grafik uygulaması olmayan bir yerde cekilmiştir yani VGA'nın FPS düşürcek hic bir yer yoktur.....resim acıklıyor herşeyi fraps ile cekilmiştir SS ekran kartı sapphıre 256mb 128bit avivox1300pro 600/800

ya sizle ugraşamam.... hic bir şeyden anlamadıgınız bellii sizle muhattab bile olmak hataydı zaten siz bilinki bu oyunun max fps 100 dürwww.oynasana.com sunucları 91 gore ayarlanmıstır ondan onun üstüne cıkamadım...

bu resim herşeyi anlatıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 20 Kasım 2006; 19:33:45 >

• sen ne saçmalıyorsun neyi ispatlamaya çalışıyorsun ? Fraps ile tabiki alamazsın o fpsyi ama yine alırım benim sistem ile 150 fps Fraps oyun açıkken çalışıyormu sen Fraps açarakmı oyun oynuyorsun Fraps render işlemi yapıyor arka planda ekran kartından nasıl performans beklersin Yaa git işine kardeşim bilmiyorsun anlamıyorsun sus bari öğrendin sayemizde bişiler teşekkür et.

Al sana 500 fps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 20 Kasım 2006; 19:57:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Kumadan

sen ne saçmalıyorsun neyi ispatlamaya çalışıyorsun ? Fraps ile tabiki alamazsın o fpsyi ama yine alırım benim sistem ile 150 fps Fraps oyun açıkken çalışıyormu sen Fraps açarakmı oyun oynuyorsun Fraps render işlemi yapıyor arka planda ekran kartından nasıl performans beklersin Yaa git işine kardeşim bilmiyorsun anlamıyorsun sus bari öğrendin sayemizde bişiler teşekkür et.

Al sana 500 fps

1_şiakyet edildin2_frapsssss ile SS CEK3_500FPS de hic bir oyun oynanamaz..cunku oynanamazz kontrol edemessin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 20 Kasım 2006; 19:57:23 >

• Normalde karşılıklı ithamlarınızdan dolayı konuyu silecektim ama burada bir çok kişiyi yanlış yönlendirdiğinizi gördüm. Sanırım bu SS'ler yanlış olan bilginizi düzeltmeniz için olanak sağlayacaktır.

Fraps + Oyun console fps göstergesi açıktır.

Ayrıca lütfen bir daha fikirlerinizi paylaşırken saygınızı koruyunuz. Konu kilitlenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 20 Kasım 2006; 20:04:04 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.