Şimdi Ara

X1600 pro ekran kartı ile oyunlarda donmalar oluyor yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ati X1600 pro agp 256 mb ekran kartı kullanıyorum ses kartım realtek ac97
    (onboard) bu kartta bazı oyunlarda ( 30mb lık dandik tekken de dahil olmak üzere) oyunda donmalar yaşıyorum yani odun gıdım gıdım harket ediyor. yani adam bi adım atıyor bekliyor tekrar hareket ediyor tekrar bekliyor. mesela 9550 ile rahat oynadığım fear artık açılmıyor bile ama config ayarlarından tüm sesleri disable yaptığımda ancak oyun açılıyor. bu donmaların sebebini anlayamadım ? bazı oyunları rahat ve hemen hemen full ayarlarda aynı sistemle oynayabiliyotum (swat4 gibi) bana yardımcı olabilirmisiniz???

diğer sistem bileşenleri
    amd athlon 3000+
    3x512 ddr 400
    samsung 160 gb ide
    epox 8kda3+

ati radeon un son driveri (v11) hatta omega driver bile yükledim değişsen birşey yok ses kartının driveri de güncel ama 2006 nın driveri nvidia nforce3 güncel driver zaten nvidia da yok en son ne yayınlamışsa o yüklü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thepolat -- 14 Aralık 2007; 20:32:02 >

• arkadaalr yok mu yardımcı olacak kimse ??*
  • donma problemleri yapıyorsa işlemciden kaynaklanabilir sen yinede garantiye al işi format at dicem başkada bişi gelmiyor aklıma
  • kartın işlemcisin,n üstüne dokununca sıcak oluyor aama bunun normal oldupunu düşünüyorum. kart üzerindeki soğutucu levha sallanıyor ayrıca bilgisayrın tüm parçalarını söktüm temizleyip taktım sıfırdan farmat attım ilk driveri (kutudan çıkan cd deki) sonra kartın sıcaklığını ölçmek için bir program yükledim driver eski dedi:) karttan kaynaklanan bir sorun yoktur. umarım çünkü kartı aldığım yerle bulunduğum yer arasında 1100 km var ve beko ancak satıcıdan gelen kartları kabul ediyor. swat ı oynatıp fear ı oynatmaması kafamı çok karıştırdı ? BU durumda başka tavsiyeniz va rmı ??
  • peki kartı ilk taktıktan sonra windows kurdunmu bende X1650 de buna benzer bir sorun yaşamıştım tekrar sistem kurunca düzeldi
  • format at ve kurtul...yalnız bence son driveri yükleme 1600 lerde sorun..mümkünse7.10 sonrasını kurma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tam ekran ve Hd oynayamıyorum
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.