Şimdi Ara

x1600pro yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, forumda ati radeon x1600pro ekran kartının açılırken titreme ve oyun esnsında görüntüde küçük hatalar meydana geldiğini ve bunun bios ayarlarını yaptıktan sonra düzeldiğini okudum. aynı problem benim aldığım kartta da var. anakartım "epox amd 9npa ultra nforce4".
    Forumda bazı bilgiler var ama bios ayarlarını değiştirince garanti kapsamından çıkar mı bunu bilmiyorum..
    x1600pro nun bios ayarlarının düzeltilmesi hakkında en küçük bir bilgim yok, mümkünse nasıl olduğunu anlatabilir misiniz..? ne yapmalıyım ve nasıl yapmalıyım...? kişisel önerilerinizi bekliyorum.. Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lokumbiskuvi -- 1 Mayıs 2006; 11:29:57 >

• bıos ayarlarıyla ıstedıgın gıbı oynaya bılırsın
    baktınkı ısın ıcınden cıkamıyosun
    anakart uzerındekı bıos pılını cıkartıp 5 dakıka beklersın bıos sıfırlanır garantı ıle alakası yoktur okıs
  • sağolasın arkadaşım bilgi için. bir de bu ayarları nasıl yapacağımızı öğrensek.. anakartın biosunu olduğu gibi güncellemek mi gerekiyor yoksa bir kaç küçük ayarla halledebiliyor muyuz?
    quote:

Orjinalden alıntı: Metin ALDEMİR

bıos ayarlarıyla ıstedıgın gıbı oynaya bılırsın
    baktınkı ısın ıcınden cıkamıyosun
    anakart uzerındekı bıos pılını cıkartıp 5 dakıka beklersın bıos sıfırlanır garantı ıle alakası yoktur okıs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hıs ıceq 3870 fan sorunu yardım
    15 yıl önce açıldı
    palit 3870 512 ddr3 yardım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.