Şimdi Ara

X1800 GTO Alcam Ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus A8N-E marka anakart alacam birde işlemci olarak Athlon 64 3200+(S939).Ekran kartı olarak Sappire X850xt düşünüyordum hatta siparişini bile verdim yarın gidecek alacaktım.Fakat forumlardan okudum ve Sapphire X1800 gto almaya karar verdim.Her ikiside aynı fiyat.X1800 gto daha yeni teknoloji fakat sanırım az da olsa x850 xt den daha yavaş.Bu doğrumu?Birde bilgisayarcım X1800 serisinin sorunlu olduğunu söyledi.Bazı anakartlarda sorun çıkarıyormuş.Özellikle nforce 4 olmayanlarda.Böyle bir şey varmı bende böyle bir sorun olurmu?Cevap verirseniz çok iyi olur hemen sipariş vermem lazım da :)

• X1800 gto X850xt'ye göre daha yawaş bir kart fakat daha yeni bir teknoloji sonucta biri sm3 biri sm2..bunun ne kadar önemli olduğu tartışılır,şahsen benim için problem olmaz pek ama bazı X1800 modellerinin çok problemli olduğunu forumda duyduk,daha yeni bir kart olduğu için yorum yapmak zor X1800gto hakkında,kullanan arkadaşlar warsa yorumlarını yazarlarsa sana yardımcı olurlar..bana sorarsan X1800gto alsan daha ii olur derim ama sorun çıkarır mı bişi diemicem
  • x1800xt lerde hiç sorun yok
  • Ben x1800 gto nun rakibi olan 7600gt aldım. Ama daha o zaman bu kart yoktu, olsa alırdım. Evet formlarda sorunlu olduğu yazıyor ama bugün alacak olsam x1800 gto'yu tercih ederdim...
  • buna benzer bi topic açılmıştı arkadaş x1800gto almaya karar verdi

x1800gto alırsan o/c ile x1800xl 'ye modlayabilirsin
    hem x850xt sm3 özelliği desteklemiyorki buda büyük bir dezavantaj. . .

burayı* okumadan karar verme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R4V3N -- 1 Mayıs 2006; 13:49:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hd 6670-gt 730 hangi daha ii
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.