Şimdi Ara

X1800XL testleri (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
544
Cevap
0
Favori
13.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

Ne zamandır nvidia ati kavgası olmuyordu burda

Şu an için iki kartta eşit güçteler bence...Eğer su soğutma vs bağlanacaksa kesınlıkle x1800xl alınmalı...gerek programla voltaj ayarlamaları,gerekse oc potansiyeli olarak çok iyiler...Ama x1800xl kartlar o voltajlarla ve o soğutucuyla günlük kullanılmaz kesınlıkle...benim kanım o..(tabi hava soğutma ile günlük o voltajlarla kullanmak isteyenler için söylüyorum)

7800gtler ise extereme overclocka pek yatkın olmayan aletler(cold ,thermalthrotlıng vs..)...hava ile 460-470/1200-1250 arası ortalama yapabilen nvidianın high-end grafık kartlarından biri...SLI olayı ile bir kaç nesıl sonrakı vga performansını şimdiden ayağımıza getirebilecek teknolojık aletler...

Bence sonuç ortada;

Tek takılırım,su soğutmamı bağlarım,oyunumu oynarım diyorsanız x1800xl
    SLI yaparım,havayla kullanırım vs. dıyorsanız 7800gt...

zor karar

Başarcııııııım gözlerinden öperim ne de güzel yazmışsın ben 15C su soğutmamı bağlarım 7800GTX i tokatlar oyunumu oynarım diyorum

• 245 MHz 2.5-4-4-8 ramlerle ve 2655 MHz takoz 3000+ ile 10k zor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

Ne zamandır nvidia ati kavgası olmuyordu burda

Şu an için iki kartta eşit güçteler bence...Eğer su soğutma vs bağlanacaksa kesınlıkle x1800xl alınmalı...gerek programla voltaj ayarlamaları,gerekse oc potansiyeli olarak çok iyiler...Ama x1800xl kartlar o voltajlarla ve o soğutucuyla günlük kullanılmaz kesınlıkle...benim kanım o..(tabi hava soğutma ile günlük o voltajlarla kullanmak isteyenler için söylüyorum)

7800gtler ise extereme overclocka pek yatkın olmayan aletler(cold ,thermalthrotlıng vs..)...hava ile 460-470/1200-1250 arası ortalama yapabilen nvidianın high-end grafık kartlarından biri...SLI olayı ile bir kaç nesıl sonrakı vga performansını şimdiden ayağımıza getirebilecek teknolojık aletler...

Bence sonuç ortada;

Tek takılırım,su soğutmamı bağlarım,oyunumu oynarım diyorsanız x1800xl
    SLI yaparım,havayla kullanırım vs. dıyorsanız 7800gt...

zor karar

Başarcııııııım gözlerinden öperim ne de güzel yazmışsın ben 15C su soğutmamı bağlarım 7800GTX i tokatlar oyunumu oynarım diyorum

• @pol
    sonuçları bütün forum dört gözle bekliyor!!!

@pegasus
    ben birkaç nesil sonranın high end vga larını kasdetmiştim...şu andaki herhangi bir high end vga arada sırada oyun oynayan bir ev kullanıcısını birkaç yıl boyunca idare edecektir
  • yaw ben bişey anlamadım iyi güzel de
    ateş ederken bench mi yapılır minicik düşmanlara karşı :)
  • Oldu olacak Ati x1800xl ile beraber su soğutma hediye etsin o voltajı yedikten sonra anca soğur
  • quote:

Orjinalden alıntı: PoL--E 2½

fx55 ve 7800gtx 3dmark03 bahsi geçince zıpladı hemen. 05 ss'i alabilir miyiz?

tabi neden olmasin
     X1800XL testleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: Iron_Maiden

yaw ben bişey anlamadım iyi güzel de

euehuehu

çok güzel nokta....beyazbüyü hiç mi insafın yok
  • 500 dolar verip 1024 çözünürlüğünde oynayacaksanız hiç almayın.Paranız cebinizde kalsın.Sli yapacaklar için acı son geliyor.X8 sli yerine x16 sli geliyor bu bir.Ayrıca s940 işlemciler çıkınca anakart değiştirmek gerekecek bu da iki.Fanatikseniz ve kroyum ama para bende diyorsanız amenna.SLI ya da crossfire ev kullanıcıları için gereklimi değilmi.Onu bir düşünmek lazım önce.
    Herbiri birbirinden üstün olmayan iki ürünü bu kadar çok övmek metetmek,söz düellosuna girmek.. Anlamıyorum bu reklammıdır nedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ascha

quote:

Orjinalden alıntı: Iron_Maiden

yaw ben bişey anlamadım iyi güzel de

euehuehu

çok güzel nokta....beyazbüyü hiç mi insafın yok

x1800xl ve 7800gt en çok beğendiğim ekran kartları arasında ancak benchmark için ekran kartı
    alıcaksak ben x1800xl alırdım...ama benchmark testlerini de oturup saatlerce yapmamın bir amacı olmalı
    ya bir firma sponsor olacak kart vericek yada bu kadar parayı bench için ödemeyeceğim.

7800gt kullandığım bir ürün kimse malını kötülemez ama 400$ ve üzeri bir parayı ödeyeceksem
    ben oyun oynarım arkadaş olay benim için budur.Oturup bench alıp kartı kenara kaldırmam.

80 derece ısınan bir kart 100 olsa kaynayacak eskiden beri ati ısınıyor bu nasıl iştir 9800se,x800xl,
    x800gt,x800gto kullandım onlarda böyleydi.

1600x1200 oynanamıyacak uçuk bir değer ama F.E.A.R. için ss vermiştim özellikle x1800xl
    kullanıcıları ss verirse memnun olurum...Benchmark testlerinden ziyade oyun performansı nasıl
    fikrimiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 30 Kasım 2005, 21:40:05 >

• sen FEAR testi isteyerek ATI kartı olanlara haksızlık yapıyosun. NFS Most Wanted FarCry fln istesen??

ayrıca kartı 80C fln olmuyor. DEFAULT hızlarda ben en fazla 67C gördüm max LOAD da.. 80C lafı kartı bilmemkaç mhz OC yapanlardan çıkmıştır
  • quote:

sen FEAR testi isteyerek ATI kartı olanlara haksızlık yapıyosun. NFS Most Wanted FarCry fln istesen??

ayrıca kartı 80C fln olmuyor. DEFAULT hızlarda ben en fazla 67C gördüm max LOAD da.. 80C lafı kartı bilmemkaç mhz OC yapanlardan çıkmıştır

ocde nasıl değerlere ulaştın ben neyazıkki şu ana kadar pek başarılı olamadım.şu lanet oc programı bende düzgün çalışmıyo ati toollada volt molt işe yaramadı

• hade ya üzüldüm şimdi.psu yetmiyodur dicem o değildir.geçmiş olsun abi.bişey vardır heralde ya
  • quote:

sen FEAR testi isteyerek ATI kartı olanlara haksızlık yapıyosun. NFS Most Wanted FarCry fln istesen??

eVGA 7800Gt
    1600x1200
    4xaa, 16xaf

resim boyutu sığmadı kırptım biraz

X1800XL testleri

X1800XL testleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 30 Kasım 2005, 23:02:40 >

• eVGa 256mb 7800GT VIVO getircem 10 güne kadar amerikadan isteyen varmı?

stok hızı 460/1100 yada 470/1200 olucak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

quote:

eVGA 7800Gt
    1600x1200
    4xaa, 16xaf

X1800XL testleri

X1800XL testleri

tamam.. pazartesi günü Most Wanted ın orjinali geliyomuş.. alınca ben de vericem aynı sahnede FRAPS SS

• quote:

Orjinalden alıntı: cemalefendi

hade ya üzüldüm şimdi.psu yetmiyodur dicem o değildir.geçmiş olsun abi.bişey vardır heralde ya

valla çözemedim kartı birtürlü ama vmodsuz 550 1200 de 8300 alıyo kart.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WebEX

eVGa 256mb 7800GT VIVO getircem 10 güne kadar amerikadan isteyen varmı?

almak isteyenler için çok iyi fırsat.

bildiğim kadarıyla iki farklı modeli var gt lerin ilk çıkan modeli 445/1070 geliyor
    soğutucu üzerindeki sticker siyah diğer modelin saat frekansı biraz daha yüksek
    onunda sticker rengi koyu lacivert ti öyle hatırlıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WebEX

eVGa 256mb 7800GT VIVO getircem 10 güne kadar amerikadan isteyen varmı?

kaça getirirsin acaba açıkça sorayım dedim kusura bakmassan
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

quote:

eVGA 7800Gt
    1600x1200
    4xaa, 16xaf

X1800XL testleri

X1800XL testleri

tamam.. pazartesi günü Most Wanted ın orjinali geliyomuş.. alınca ben de vericem aynı sahnede FRAPS SS

Aynı sahneyi yakalamak biraz zor olucak gibi

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.