Şimdi Ara

X1800XL testleri (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
544
Cevap
0
Favori
13.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Iron_Maiden

sapphire x1800xl'de
    atitool default ayarlarda artifact buluyor.
    fan %100 calisiyor.
    neden olabilir ?

ya ilk zamanlar bendede buluyodu sonra düzeldi takma kafana senin kart nasıl çıktı test edebildinmi.
  • test edecem de
    bu işten hiç hoşlanmadım yaw
    ee napacaz aletin motoru mu açacaz
    ben bi istanbul yapıp gelim bari

ayrıca gpu voltajını hafif artırıyorum makine kitleniyor.
    bu da mı oldu sende ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrakOff -- 17 Aralık 2005, 22:55:18 >
  • quote:

test edecem de

bu da mı oldu sende ?

Sen kasayı bana bırak nasılsa aynı şehirdeyiz ben denemeleri yaparım sende gideceğin yere gidersin
  • quote:

test edecem de

bu da mı oldu sende ?

şimdi benim kart sorunlu diğer arkadaşlarınki gibi volt yemiyo en iyi stabiliteyi 1.75de yakalayabildim.sen voltajı ati tooldanmı veriyosun yoksa octooldanmı.benim oc tooldan verdiğim anda pc kapanıyo.ati tool beta 10 dan bi dene.mesela gpu voltunu 1.75 yap ve 600 mhzye al oşekilde bir dene.remlerde genelde 2 de 1300 lerde çalışıyo.1.4ns olan kartlarda.
  • selam
    ramlerimde bir problem çıkmadı 1.95de 1300 calisiyor hatta 1330 da calisiyor 1300de sabitledim.
    voltajı 1.150 yapsam da makine kilitleniyor gpu hızı kaç olursa olsun.
    az önce 3dmark aldım 550/1300 , 6986 puan verdi yaw. bu işte bi gariplik var.
    driverlar 5.12 bunla llgili olma ihtimali var mı. driver ayarları default.
  • quote:

selam
    ramlerimde bir problem çıkmadı 1.95de 1300 calisiyor hatta 1330 da calisiyor 1300de sabitledim.

gpu artmıyorsa ve default değerlerdede artifact veriyorsa kartı iade et derim alper başka kart al
  • yaw tamam da nasıl olur ben anlamdım kartın etiketini ben çıkardım resmen sıfırdı
  • quote:

yaw tamam da nasıl olur ben anlamdım kartın etiketini ben çıkardım resmen sıfırdı

abi sıfır olunca illa sağlam olacak diye birşey yokki ben olsam acayip kıllanırdım o tip durumlardan peki ya oyunlarda da veriyormu artifact def. değerlerde
  • yok def degerlerde oynuda problem görmedim ama artifactlar zaten nokta nokta oyunlarda bu tür artifact olsa da kolay kolayu zaten göremezsin.
    bir de default bırakırsam fan hızlı dönmüyor need for speed her türlü kitleniyor.
    atitool ile fan'ı sonuna kadar açıyorum neyse onu geçtik.

skor nede bu kadar kötü çıkmış olabilir ?
    bilgisayarda baska prg calismiyor ve hiç ellemedim.
  • quote:

yok def degerlerde oynuda problem görmedim ama artifactlar zaten nokta nokta oyunlarda bu tür artifact olsa da kolay kolayu zaten göremezsin.
    bir de default bırakırsam fan hızlı dönmüyor need for speed her türlü kitleniyor.
    atitool ile fan'ı sonuna kadar açıyorum neyse onu geçtik.

skor nede bu kadar kötü çıkmış olabilir ?
    bilgisayarda baska prg calismiyor ve hiç ellemedim.

Bilgisayarı formatlamadan mı taktın kartı.
  • evet de
    neden formatlayayım ki ?
  • fan hızını rivatuner ile ayarla ozaman 100 de 100 dönüyor
  • Ben de aynı şeyleri yaşamıştım ilk taktığımda.Eski sürücülerin kalıntıları mı nedendir bilinmez uğraştım didindim olmadı.Mecbur sıfır windows kurdum kart canavar kesildi.Daha önce ne atitool tanıdı kartı ne anakart.Age of empires 3 oynamaya çalışmıştım.Adamlar yoktu gölgeleri yürüyordu.renkler pembeydi .oyunların hepsi takılıyordu vs.Formattan sonra 5.11 yükledim herşey düzeldi.
  • Alper format at
  • yaw format atmaya gerek yok zaten kuracaktmı yeniden de
    ben 2 tane daha samsung sata2 80gb almayı bekliyorum 4lü raid yapıp makineyi tamamlamak için.
    bugun alamadım o yuzden de format atmicam valla sonra bi daha yukleyemem.

en iyisi ben cpu testlerine döneyim saat 00:30 olmuş zaten :)
    x1800xl'i sonra hallederiz.

antiyoba : yüreğime su serptin dostum eyvallah moral verdin valla
  • Atitool beta oldugu icin 3d view inde her sekilde artifact veriyor 50 kere yazıldı zaten.

Ama yine de format at ve sp2 li windows un uzerine catalyst 5.12 yi kur.
  • quote:

selam

bu hızları ati tooldanmı yaptın.eğer öyleyse puan en az 8500 civarı olmalıydı.inan ati tool bende ilk aldığımda sürekli artifakt uydutuyordu bir kaçkere kaldırıp kurdum sonra düzeldi.inşallah senin kartta benimkigibi çıkmaz.neysrki ben su soğutma ile 621 1300de stabilite yakaladım gibi.1.175 2v ile ah benim kart bide 1.25v yese neler yapar allah bilir.bu arada su soğutmadan sonra kart 46yı geçmiyo loaddabu arada soultrap ve overclockinge teşekkürler blok için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plakton -- 18 Aralık 2005, 0:36:09 >

• Valla hislerini aynen anlıyorum.Strese girmiştim resmen o halde görünce kartı.Ulan dedim iyi bi kazık yedik.Şimdi keşke daha önce alsaymışım diyorum.Ati tool da halen Sarı renkte saçaklı bir çerçeve çıkıyor o tüylü zamazingonun önünde ama takmıyorum onu zira atitoolun saçmalığı o.Oyunlarda en ufak artifact yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plakton

quote:

selam

bu hızları ati tooldanmı yaptın.eğer öyleyse puan en az 8500 civarı olmalıydı.inan ati tool bende ilk aldığımda sürekli artifakt uydutuyordu bir kaçkere kaldırıp kurdum sonra düzeldi.inşallah senin kartta benimkigibi çıkmaz.neysrki ben su soğutma ile 621 1300de stabilite yakaladım gibi.1.175 1.2 v ile ah benim kart bide 1.25v yese neler yapar allah bilir.bu arada su soğutmadan sonra kart 46yı geçmiyo loadda

Blok guzel oldu anlasılan load degeri icin 46c gayet iyi.

Benim karti 1.150v/2.001v/1.903v de 621/1280 de gunluk kullanıyorum. Overclock u atitooldan yaptıgım icin bu hızlarda neredeyse default X1800XT gibi tepki veriyor yani Full kalite ayarlarında 9020 alıyor 3dmark05 den.

• quote:

Orjinalden alıntı: Soultrap

quote:

Orjinalden alıntı: Plakton

quote:

selam

bu hızları ati tooldanmı yaptın.eğer öyleyse puan en az 8500 civarı olmalıydı.inan ati tool bende ilk aldığımda sürekli artifakt uydutuyordu bir kaçkere kaldırıp kurdum sonra düzeldi.inşallah senin kartta benimkigibi çıkmaz.neysrki ben su soğutma ile 621 1300de stabilite yakaladım gibi.1.175 1.2 v ile ah benim kart bide 1.25v yese neler yapar allah bilir.bu arada su soğutmadan sonra kart 46yı geçmiyo loadda

Blok guzel oldu anlasılan load degeri icin 46c gayet iyi.

Benim karti 1.150v/2.001v/1.903v de 621/1280 de gunluk kullanıyorum. Overclock u atitooldan yaptıgım icin bu hızlarda neredeyse default X1800XT gibi tepki veriyor yani Full kalite ayarlarında 9020 alıyor 3dmark05 den.

bende 621 1300 de performans ayarlarında 9130 aldım.kalite ayarlarında denemedim ama bu kartlar harika.su soğutmanın fanını fazla hızlandırsam ve macunda oturduktan son ra bu ısıları bile görmem her halde.ayrıca odada kalorifer yanıyo.zaten kartın masa üstü 40 derece civarı yani sadece 5 6 derecelik artış oluyo loadda hemde 1.175 voltla

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.