Şimdi Ara

X1800XL testleri (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
544
Cevap
0
Favori
13.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeniden denedim 600 mhz de sorun yok voltajı yemeye başladı sanırım yavaş yavaş.
    ram 685 mhz 'de 2 voltta bitiyor daha fazla voltaj vermedim.
    2.1 deneyeyim bari.
  • Ağzımın suları akmaya basladı banada aldırıcaksınız bu kartı(babam bu yazdıklarımı görse bi)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Iron_Maiden

yeniden denedim 600 mhz de sorun yok voltajı yemeye başladı sanırım yavaş yavaş.
    ram 685 mhz 'de 2 voltta bitiyor daha fazla voltaj vermedim.
    2.1 deneyeyim bari.

ramlerin manyak cıkmıs benim 2.0v de 640mhz anca yapıyor ramler.
  • ramler 700 çalışıyor az sonra geliyorum
  • Bekliyoruz
  • ramlerin fabrika spec değerinin 1.8 Volt, max değerininde aynı spreadsheetde 1.9 Volt olduğunu, multimetre ile ölçtüğümde de atitoolun okuduğu voltajla örtüştüğünü, karta da 400 küsür dolar ödediğinizi hatırlatırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PoL--E 2½

ramlerin fabrika spec değerinin 1.8 Volt, max değerininde aynı spreadsheetde 1.9 Volt olduğunu, multimetre ile ölçtüğümde de atitoolun okuduğu voltajla örtüştüğünü, karta da 400 küsür dolar ödediğinizi hatırlatırım.

• hehe
    güzel bir tesbit.
    atitool 1.889 ölçüyor default.
    yani 1.9 diyelim. 2.05 veriyorum 700 mhz OK.
    gpu'da yavaş yavaş 600'e alıştı. daha önce 550 blie calismiyordu.

600/1400 (1.125/2.05/1.95) Sıfır Artifact

X1800XL testleri
  • quote:

ramlerin fabrika spec değerinin 1.8 Volt, max değerininde aynı spreadsheetde 1.9 Volt olduğunu, multimetre ile ölçtüğümde de atitoolun okuduğu voltajla örtüştüğünü, karta da 400 küsür dolar ödediğinizi hatırlatırım.

MVDDQ degerinin tehlikeli oldugu dogru.

Ama yurt dısında normal ramsinklerle 2.1v gunluk kullanan cok kisi var. Bende 2 gun kullandım canavar gibi, ısınma yok. Bise olmas insallah.

@Iron maiden,

Eet kartın burn in oldugu dogru. Ilk aldıgımda benim GPU da cok gitmiyordu simdi 1.225v 650 full+full stabil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soultrap -- 19 Aralık 2005 23:26:06 >

• benimki de şöle bi 650yi görse 10k'yı bulur belki. Az bişi kalırsa da 3100'e çekerim cpu'yu
    bugünlük bu kadar yeter biraz da oynu oynayalım
  • quote:

1800xtnin remlerinide bu şekilde araştırdığında 1.8 1.9 yazıyodu galiba voltajlar ama kart 2.1 le geliyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plakton

quote:

1800xtnin remlerinide bu şekilde araştırdığında 1.8 1.9 yazıyodu galiba voltajlar ama kart 2.1 le geliyo.

bu güzel bi tespit.. gerçekten XT nin ramlerinin de 1,9 mu max değeri spreadsheetde..

• İronMaiden:
    XT Bios mod yapabilirsin.Ramler iyi çünkü
    Ram hızını 1400'e düşürüp denemen daha sağlıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 19 Aralık 2005 23:45:57 >
  • yav beyler manyak skorlar yapmışsınız bende bugün javadan aldım kartı ilk denemelerim hüsran gibi ilk olarak 650/650 denedim oyunlarda şimdilik stabil görünüyor fakat aldığı puanlar çok düşük 8400 gibi bişi aldı işlemcimde 3,8 idi defaultta da 7400 falan gibi yani bu kadar oc ye bu skormu tabiki bi yanlışlık var normal 5,12 driver kullanıyorum sorun neden acaba format atmammı lazım acep valla olmadı formatta atıcam ne yapiyim
  • opteron > p4
  • ya işlemci bu kadar farkettiriyormu bea opteron > intel = , > amd3000 ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Iron_Maiden

opteron > p4

selbalın sorun işlemciden değil.formatlaması lazım gibi gözüküyo.
  • ben saka yaptım zaten işlemci minimum düzeyde etkili bi saatten sonra..

ama format yemesi şart.
    yaw şaka maka formattan sonra benimki de düzeldi.
    formattan önce 550/1200 = 6970 puandı
  • vay ohh be format zamanı inşallah düzelir
    birde bi acayiplik var mesela most wanted ta 650 /640 ta oynarken 1280 de kullandığım lcd denmi bilmiyorum 19 '' kullanıyorum 60 hz destekliyor oyunda ne alaka ise 30 fps ye kitleniyor fakat 1024 yapınca 35-60 arası görüyorum anlamadım gitti bu kadar fark olması normalmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

İronMaiden:
    XT Bios mod yapabilirsin.Ramler iyi çünkü
    Ram hızını 1400'e düşürüp denemen daha sağlıklı.

xtremede xl ye xt biosu yukleyen biri windowsun ve ati driverlarının kartı tanımadıgını ve windowsun normal vga driveri ile sadece calısabildiğinden bahsediyordu.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.