Hayırlı olsun.Benim alacağım yer belli de önce anakart bekliyorum.Malum agp yiz halen daha.
sağolun arkadaşlar.bu arada 1800 lerle ilgili bir üst konu gerekeçek galiba.
Bir şey sorucam,bu xl modelleri nvidianın gt modellerine mi tekabül ediyor?Mesela sıralama X800XT,X800 Pro ve X800 Xl olarakmı devam ediyor?Yoksa xl xt den sonraki gelen modelmi?Yani pro ile xt arasına yeni bir modelmi soktular?Çünki hep xl lafını duyuyoruz ati çok karıştırdı ekran kartı işini.
x800xl x800pro dan iyiydi xl ler xt den sonra heralde, kısacası araya bu modeli sokmuşlar
x800 serisi ayrı x1000 serisi ayrı.karıştırmamak lazım. yen. 1000 serisinde xt xl den daha iyi.
quote:
Orjinalden alıntı: Plakton
x800 serisi ayrı x1000 serisi ayrı.karıştırmamak lazım. yen. 1000 serisinde xt xl den daha iyi.
dediğin doğru zaten xt her modelde atide en iyi olan tabi pe serileri hariç şimdi sıralama xt xl pro diye gidiyor bu arada kartın hayırlı olsun plaktoncum haber vermedin ha al bakalım bench manyağı seni benide çağır bende lcd alcam
quote:
Orjinalden alıntı: Plakton
biz ne dedik sıralamayı sayıyorum xt xl pro
Tamam ben cevabımı aldım,teşekkür ederim.Bu arada x1000 serisinde x8xxx serisine oranla pek bir performans artışı göremedim.6800 ve 7800 deki olay olmuş sanırım
6ghz den sonra garip geldi ama tebrikler
quote:
Orjinalden alıntı: Jincx
ilk önce bu topici sonra 6ghz'i okursan sorunun çözülecektir. sırayı karıştırmaman dileğiyle.
quote:
Orjinalden alıntı: PoL--E 2½
quote:
ilk önce bu topici sonra 6ghz'i okursan sorunun çözülecektir. sırayı karıştırmaman dileğiyle.
quote:
Orjinalden alıntı: PoL--E 2½
quote:
quote:
PoL--E 2½ nin elinden bukadar geliyormuş
/>
arkadaşlar ben kartı şööle bi test ettim default hızlarda imzamdaki sistem. 250x9:2250MHZ de 3Dmark2001 24065 3Dmark2003 13389 3Dmark2005 7180
aldı. kart testlerin sonunda 65C civarında geziyor sıcaklık olarak. hiç OC denemedim henüz. kart geçrekten uzunmuş sulak yerde yetişmiş
Ancak bu testler sizi yanılmasın bence bişey ifade etmiyolar. CALL OF DUTY 2 gibi NVIDIA optimized bi oyunda bile daha önceki ASUS EXTREME 6800GT@ULTRA kartımla 1600x1200 de full AA AF açık olarak 8-12 FPS aldığım yerlerde (çatışma,duman,sis ne ararsan var sahnede)bu kart 20-25 arasında geziyor. yani yüksek çözünürlükte AA AF ler açıkken kart farkı koyuyor
@King_Arthur 2k1 ve 2k3 skorlari cok düsük gerci default almissin ama genede düsük.. özellikle 2k3.. kas bakalim nereye kadar yolu var..
arkadaşlar ben kartı şööle bi test ettim default hızlarda imzamdaki sistem. 250x9:2250MHZ de 3Dmark2001 24065 3Dmark2003 13389 3Dmark2005 7180
aldı. kart testlerin sonunda 65C civarında geziyor sıcaklık olarak. hiç OC denemedim henüz. kart geçrekten uzunmuş sulak yerde yetişmiş
Ancak bu testler sizi yanılmasın bence bişey ifade etmiyolar. CALL OF DUTY 2 gibi NVIDIA optimized bi oyunda bile daha önceki ASUS EXTREME 6800GT@ULTRA kartımla 1600x1200 de full AA AF açık olarak 8-12 FPS aldığım yerlerde (çatışma,duman,sis ne ararsan var sahnede)bu kart 20-25 arasında geziyor. yani yüksek çözünürlükte AA AF ler açıkken kart farkı koyuyor
cod2 ile ilgili yazdıkların çok iyi daha ocsiz hemde
bu kartın olayı Anti Aliasing ve Anisotropic filter diyorum
OC li testleri yapıcam yakında ama CPU soğutucum olmadığı için güzel bişey, 2250 MHZ den yukarı test yapmıyorum malum çiftçekirdek çok ısınıyor sonra. yoksa P4 4GHZ yalan yani
quote:
Orjinalden alıntı: King_Arthur
bu kartın olayı Anti Aliasing ve Anisotropic filter diyorum
OC li testleri yapıcam yakında ama CPU soğutucum olmadığı için güzel bişey, 2250 MHZ den yukarı test yapmıyorum malum çiftçekirdek çok ısınıyor sonra. yoksa P4 4GHZ yalan yani
masa üstü ekran kartı ayarları dengedemi.eğr öyleyse x850 xtde aynı fpsleri veriyo nerdeyse.bu ayarlarıda full yaptığımda cod2de zaman zaman 10 fpsnin altına iniyo.1600 1200 de ancak dengeli iken 20 25 arası oynuyo.
çift çekirdeğin tekini ACPI'den kapamak mümkün müdür