Selam arkadaşlar sistem topluyorum ilerde Crossfire yapacam büyük ihtimalle.Dolayısıyla 2 karttan birisi cf olmak zorunda bildiğimiz gibi.Ben bu kartı ilk olarak alsam bununla tek başına oyun oynayabilirmiyim acaba?İleride fiyatlar düşünce X1900Xt-veya Xtx alacam.O zamana kadar tek başına bunu kullanabilir miyim?
Teşekkürler
dostum niye oynayamayasın ki yafff,tabiki de oynarsın..şimdi master kart'ı alıyorsun ötekini almana bile bence gerek yok bu kart senin işini fazlasıyla görür zate..tek olarak kullanırsın merak etme sorun çıkmaz..
quote:
Orjinalden alıntı: Deniz//
Selam arkadaşlar sistem topluyorum ilerde Crossfire yapacam büyük ihtimalle.Dolayısıyla 2 karttan birisi cf olmak zorunda bildiğimiz gibi.Ben bu kartı ilk olarak alsam bununla tek başına oyun oynayabilirmiyim acaba?İleride fiyatlar düşünce X1900Xt-veya Xtx alacam.O zamana kadar tek başına bunu kullanabilir miyim?
Teşekkürler
Evet gayet rahat kullanabilirsin...
yok tek x1900xt ile oyun oynanmaz Allah iyiliğini versin, alemin en kral kartı o tek başına bile yeter sana uzun süre
Xtx le oynayacağımı biliyordumda Cf,çiftleştirmeye yaradığından tereddüt ettim ama ben Direct 10u bekliyim yaf dimi
aslında dx10 çıkmadan f/p dışında kart almak bana mantıksız geliyor (bana) acelen yoksa bekle varsa al bi 7600GT, dx10 çıkana kadar idare edersin
DX10 VE DX9c destekleyen iki kartı slı-crossfire yapmak mümkün mü?
@TROX: DX10'un çıkmasına 4-6 ay gibi bir süre var(duyumlara göre).O zamana kadar 200 küsür $ verip bir kart almak, daha sonra dx10 çıkınca kart değiştirmek masraflı bir iş olur.
6 ay garanti değil arkadaşım, sonuçta dx10 vista ile gelecek diyorlar vista öncelikle kasım ayında çıkacak deniyordu, bir Rus sitesinde şubat 2007 diye gördüm garanti bi tarih verseler eywallah ama hani garantimiz
quote:
Orjinalden alıntı: qtq
@TROX: DX10'un çıkmasına 4-6 ay gibi bir süre var(duyumlara göre).O zamana kadar 200 küsür $ verip bir kart almak, daha sonra dx10 çıkınca kart değiştirmek masraflı bir iş olur.
Bunu bir araştırmak lazım sanırım sorun olmaz
dx10 geldikten sonra x1900xtx lerin fiyatı sizce ne kadar düşer 400$ a gelir mi
quote:
Orjinalden alıntı: Marmarali
quote:
Bunu bir araştırmak lazım sanırım sorun olmaz
Sorun olmazsa SLI/Crossfire yapanların sayısı artacak demektir.Yani şimdi bende x1800XT var.İleride dx10'a geçmek maliyet bakımından zor olacak.6-10 ay vadede ekran kartımı değiştirmem imkansız.Onun yerine dx10 bir ekran kartı ile, mevcut dx9.0c destekli ekran kartımı Crossfire yapabilirim...tabi bu işlem için anakart değiştirmem gerek ama....
quote:
Sorun olmazsa SLI/Crossfire yapanların sayısı artacak demektir.Yani şimdi bende x1800XT var.İleride dx10'a geçmek maliyet bakımından zor olacak.6-10 ay vadede ekran kartımı değiştirmem imkansız.Onun yerine dx10 bir ekran kartı ile, mevcut dx9.0c destekli ekran kartımı Crossfire yapabilirim...tabi bu işlem için anakart değiştirmem gerek ama....
Böyle birşey söz konusu değil...
SLi yada crossfire için aynı gpular gerekli...bi 7800gtx ile 7800gt sli olmadığı gibi ,şu an elinde bulunan x1800xt ilede ilerde alacağın dx 10 desteklı bir kartı cross yapamazsın...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme