Şimdi Ara

X1950 Fps Sorunu Help me pls!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HIS X1950 RADEON PRO counter-strike olsun call of duty olsun ve bir çok oyunda iyi netice alamıyorum. İşlemcim AMD 3400+ 1.5 GB RAM var. Normalde counter-stike oynamama rağmen 100 fps alamıyorum. 100 fps gözüküyor ama combat a girince 50-60 bazen 40 fps bile oluyor. Bu sizce normal mi? Ama çoğu kişiye sorduğumda hiç de normal değil olmaması gereken bir sorun diyorlar. Sizin görüş ve fikirleriniz nedir? Beni aydınlatırsanız sevinirim.

• Catalyst den overdrive kilidini açtın mı ? kartın masaüstü saat hızlarıyla oyunuyor olabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 20 Eylül 2007; 22:21:21 >
  • zaten açsamda ayarları ile oynamasamda gene aynı oynasam nasıl olur nbilemem tehlikeye atmış olurum ozamanda ekran kartını....diye düşünüyorumm bu arada ekran kartım 512 MB..
  • Ramler 1024+512 sanırım.Çakışma yapıyor olabilirler.Aynı marka ramleri kullanmalısın.Harddiskinde bad sector ya da kafa vurma sorunu olmamalı.Power supply da çok ama çok önemli.O ekran kartıyla en az 400-450 watt GERÇEK güç kaynağı lazım.Ayrıca kasanda ekran kartının düzgün çalışması için ferah ve geniş olmalı.Bi de driverın sorunsuz olacak.Bunların hepsi sorunsuzsa en son 'overdrive' olayına gir derim kardeş.
  • CS hangi sürümünü oynuyosun?
  • elbette normal değil fx5200 ler bile csde sabit 100fps alıo bi kaç ayarla ve iyi işlemciyle.İllaki vardır bi sorun ramlerin uyumunu bida psunu kontrol et bence.
  • şunu unutmayalım ki ramler dual çalışması performansı çok etkiliyor ben olsam dual çalışmasını sağlarım ramların.eğer olmassa ya işlemci yada temiz bir format
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox Series S Isınma sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.