Şimdi Ara

x1950gt agp hiç çalışmıyor 478 sistemde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba x1950gt agp kartim çalismadi.asus p4p800se anakart p4 2.6 3.2ye oc lu.tagan 480 watt psu fx5200 sorunsuz calisirken bu kart? bugün ald?m güç kablolarini bagladim ama yok hiç açilmadi.crt monitörüm var. çeviriciyle her 2 dvi a da denedim.anakart 1012 beta biosu cikmis en son yüklemedigim yarin onu deniyecem.Arkadaşın msi soket 478 865pe anakart thermaltake 480 psu lu sistemde de aynı sorunla karşılaştım.Monitöre hiç sinyal gelmiyor.Başka kartla problem yok.Msi ın update son versiyon.Yardımlarınızı bekliyorum.Sapphire forumlarında birisi aynı sorunla karşılaşmış ama halledebildi mi bilmiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi level30 -- 11 Aralık 2007; 15:37:24 >

• o sistemde çalışması lazım sorun büyük ihtimal ekran kartındaaa...
  • evet bu sorunun cevabını ben de bekliyorum beraber bayağ bi uğraştık ama ilginç bir durumdur çözemedik..
  • Nasıl yani , karta elektrik mi gelmiyor , yoksa görüntü mü gelmiyor ? Bende 1950PRO AGP var , daha önce 6800 vardı.ATI'yi taktığım ilk gün sürekli restrart yaptı.Burada dikkat edilmesi gerek konu bir önceki sürücüleri kaldırmak.Eğer karta elektrik gelmiyorsa fikrim yok .
  • eski ekran kartınızın driverini komple kaldırdınızmı?
  • Ekran kartınızın güç girişini değiştirmeyi denedinizmi?

Psu da sorun olup olmadığını denedinizmi? ( pek sanmıyorum ama bir ihtimal )

CLRmos / Bios pilini çıkartmayı denedinizmi ?

Başka bir AGP sistemde denedinizmi?

Büyük ihtimal , vga da sorun olabilir ama emin konuşmayalım başka bir 865 / 875 çipset agp anakartta deneyin
  • format atmadan çalışmamıştı bende de 1950gt
  • anakart biosunu hemen güncelle. büyük ihtimalle ondan olabilir
  • extra güç girişinin 2 sinide bağlamanız lazım (psuda 6 pinlik pcı-ex molexi yoksa) eğer varsa direk onu takmayı unutmayın.Yoksa monitore hiç görüntü gelmez.Ayrıca güvenli kipte nvidia sürücüsünü muhakkak kaldırdıktan sonra kartı takın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.