Şimdi Ara

X1950gt için son görüşleriniz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu 3. başlığım ama kararsız kaldım iyice.x1950gt ekran kartım bugün yarın gelicek bimeks'ten.siparişi verdim vermesinede sistem kaldırcak mı bilmiyorum.forumda yaptıgım araştırmalar sonucunda acaba iade etsem mi diye düşünmeye başladım.ilk olarak işlemcim AMD Sempron 3000,ram:1 gb ddr,aopen 300 watt psu. psu'yu değiştirecek durumum yok şu an.bu psu'nunda gerçek 300 watt olduğunu okudum.sizce sorunsuz bir şekilde ben bu kartı(bu sistemle) kullanabilir miyim?hiç açmadan iade etme şansımda var.sistem kasılcakmış gibi bir his var içimde. birde bir başka sorum olacak benim bu sempron 3000 işlemcim pentium işlemcilerden hangisine eşittir?olmazsa SAPPHIRE HD 2600 PRO 512MB 128BIT (DirectX 10) AGP EKRAN KARTI alayım diyorum.son kez tavsiyelerinizi bekliyorum,teşekkürler. . .(ben sadece nfs most wanted,flatout 2,ship simulator,gta san andreas vs oynamak istiyorum halbuki)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc_yassin -- 31 Ekim 2007; 13:58:38 >

• aldığın kart la ,tavsiye istediğin kart arasında dağlar kadar fark var.Takma kafana ,güle güle kullan..Emin ol 2600 da dx 10 ları adam gibi çalıştırmaz.
    300 W olayına emin değilim.Muhtemelen yeni bir Psu gerekebilir..
  • En azından 350w bir psuya ihtiyacın var.Bende 300w la kullanıyordum o kartı şu anda 430 la kullanıyorum ve kartta hissedilir performans artışı oldu.
  • psu tarafında kesin sıkıntı sıkacaktır şüphesiz.istediğin oyunlar onlarsa eğer ben sana x1650xt'yi öneririm.illa x1950gt alıcam dersen psu'n yetmiycektir bana göre.işlemcinin intel tarafında karşılığı celeron 3ghzdir.
  • Psu'yu değiştirmezsen o kart sıkıntı yaratır arkadaşın dediği gibi 1650xt'de alabilirsin.Yazdığın oyunları bu kart da iyi şekilde çalıştırır.
  • arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler.kart ailem tarafından teslim alınıp kutusu açılmış bile iade söz konusu olmayacak herhalde.tekrar teşekkürler. . .
  • 1950gt 2600prodan daha ıyı bır kart. sadece directx10nu desteklemıyor. zaten 2600proylada dırectx10nun yanına yaklasma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7900XT için sistem tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_yassin

Arkadaşlar bu 3. başlığım ama kararsız kaldım iyice.x1950gt ekran kartım bugün yarın gelicek bimeks'ten.siparişi verdim vermesinede sistem kaldırcak mı bilmiyorum.forumda yaptıgım araştırmalar sonucunda acaba iade etsem mi diye düşünmeye başladım.ilk olarak işlemcim AMD Sempron 3000,ram:1 gb ddr,aopen 300 watt psu. psu'yu değiştirecek durumum yok şu an.bu psu'nunda gerçek 300 watt olduğunu okudum.sizce sorunsuz bir şekilde ben bu kartı(bu sistemle) kullanabilir miyim?hiç açmadan iade etme şansımda var.sistem kasılcakmış gibi bir his var içimde. birde bir başka sorum olacak benim bu sempron 3000 işlemcim pentium işlemcilerden hangisine eşittir?olmazsa SAPPHIRE HD 2600 PRO 512MB 128BIT (DirectX 10) AGP EKRAN KARTI alayım diyorum.son kez tavsiyelerinizi bekliyorum,teşekkürler. . .(ben sadece nfs most wanted,flatout 2,ship simulator,gta san andreas vs oynamak istiyorum halbuki)

Merhaba, 1950 GT ile ilgili daha geniş bilgi için BURAYA tıklamanız yeterli olacaktır

• Kartı dün taktım ve 300 psu'yla çalıştırdım sorun yok.istediğim oyunlarıda çok güzel çalıştırdım o sistemle.sadece hitman 4'te kasılma oldu baya.onuda öylesine kurmuştum zaten.umarım call of 2'de yaşamam aynı şeyi.hepinize teşekkürler. .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.