Şimdi Ara

x1950Pro alıyorum,son diyeceği olan? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu tür kartların sıfırını almak hiç mi hiç mantıklı değil arkadaşım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BusinezzBoY

evet kartı almadım daha ricco,

Isınma problemini duymadım daha önce pek herkes sessiz ve ısınmasız olduğunu söylüyordu..

Zaten kartı bulamıyıcam galiba , HIS X1950Pro buldum 150 $ + KDV 'ye ,

ayrıca güç kaynağıda gerekicek ve 132 $ + KDV 'lik PowerColor x1950Pro Extreme bulamazsam x1950Pro işi hayale dönüşücek,

yokmu arkadaşlar İstanbulda x1950Pro Extreme satan bir yer ? hiçkimse bilmiyor mu acaba ? :S

http://www.hiteknoloji.com/index.php?do=catalog/product&pid=15208

Tam istediğin fiyatta arkadaşım.

Not: Stokta var. Olmadığında zaten stokta yok diye kırmızı bir belirti oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 8 Ocak 2008; 19:56:21 >

• İnternet üzerinden alışveriş yapmıyorum maalesef ben,

teşekkürler yinede yorumlarınız için

kolay gelsin,
  • quote:

emre6128 kardeşim nereden ve kaça aldın ?

vallahi piyasada en ucuz 160 $ + KDV ... :S

bende hiç düşünmeden alıcamda bir bulabilsem,PowerColor'un x1950Pro Extreme'si var 132 $ + KDV onu bir bulabilsem anca online mağazalarda ve istanbul dışı mağazalarda var :S

dostum ben ikinci elden aldım forumda 3 aylık kart gigatekten alınmış 150 ye aldım 180 teklif eden arkadaş ikinci e kartı saa sıfır fiyatına satmaya çalışıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: RicCo

anladığım kadarıyla henüz almadın. iyiki bulamamışsın sakında alma. powercolor x1950pro extreme kullanıyorum. özellikle yeninesil oyunlarda sürekli ekran kararıyor reset atmadan düzelmiyor. problemin ısı olduğunu 1 ay uğraştıktan sonra çözebildim. şuan ekrankartına 2 fan daha üflüyor anca oyun oynayabiliyorum. ayrıca üzerindeki o accelero süper sessiz gerçekten ama 2 ay için. 3. aydan itibaren takur tukur çalışmaya başladı.

aman powercolordan uzak dur. benim tavsiyem o fiyat aralığı için nvidia 8600gt olacak. çünkü x1950 alan tüm arkadaşlarımdan belli bir süre sonra şikayetler duymaya başladım.

ne diyosun dostum kart 55 dereceyi geçmiyo gelmişsin karta ısıma sorunu var die çamur atıyosun senin buraya yazdığın yazıyı biçok kişi okuyor insanları yanlış yönlendirme gelmişsin bide 8600gt tavsiye etmişsin donanımdan ne kadar anladığın belli oluyor 256bitlik x1950pro güncel oyunlarda donam yapıyo 128bitlik 8600gt donma yapmayacak öylemi ben kaç ay 2660xt kullandım güncel oyunlarda asıl donma yapan o ve onun muadilleri x1950pro nun güncel oyunlarda donma falan yaptığı yok nfs street pro ve call of duty 4 oynuyorum 1280*960 full detay sen ne söylediğini bilmiyosun

• quote:

Orjinalden alıntı: emre6128

quote:

bende hiç düşünmeden alıcamda bir bulabilsem,PowerColor'un x1950Pro Extreme'si var 132 $ + KDV onu bir bulabilsem anca online mağazalarda ve istanbul dışı mağazalarda var :S

dostum ben ikinci elden aldım forumda 3 aylık kart gigatekten alınmış 150 ye aldım 180 teklif eden arkadaş ikinci e kartı saa sıfır fiyatına satmaya çalışıyo

bak arkadaşım bana sapphire x1950pro 512mb 256 bit DDR3 kartı 150 ytl ye veren birini göster ben de vereceğim...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: RicCo

anladığım kadarıyla henüz almadın. iyiki bulamamışsın sakında alma. powercolor x1950pro extreme kullanıyorum. özellikle yeninesil oyunlarda sürekli ekran kararıyor reset atmadan düzelmiyor. problemin ısı olduğunu 1 ay uğraştıktan sonra çözebildim. şuan ekrankartına 2 fan daha üflüyor anca oyun oynayabiliyorum. ayrıca üzerindeki o accelero süper sessiz gerçekten ama 2 ay için. 3. aydan itibaren takur tukur çalışmaya başladı.

aman powercolordan uzak dur. benim tavsiyem o fiyat aralığı için nvidia 8600gt olacak. çünkü x1950 alan tüm arkadaşlarımdan belli bir süre sonra şikayetler duymaya başladım.

ne diyosun dostum kart 55 dereceyi geçmiyo gelmişsin karta ısıma sorunu var die çamur atıyosun senin buraya yazdığın yazıyı biçok kişi okuyor insanları yanlış yönlendirme gelmişsin bide 8600gt tavsiye etmişsin donanımdan ne kadar anladığın belli oluyor 256bitlik x1950pro güncel oyunlarda donam yapıyo 128bitlik 8600gt donma yapmayacak öylemi ben kaç ay 2660xt kullandım güncel oyunlarda asıl donma yapan o ve onun muadilleri x1950pro nun güncel oyunlarda donma falan yaptığı yok nfs street pro ve call of duty 4 oynuyorum 1280*960 full detay sen ne söylediğini bilmiyosun

X1950PRO donma mı yapıomuş??? boşver emre sinirlendiğine değmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.alkan -- 10 Ocak 2008; 11:14:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: keskinbalta

quote:

quote:

bak arkadaşım bana sapphire x1950pro 512mb 256 bit DDR3 kartı 150 ytl ye veren birini göster ben de vereceğim...

kendi kartını sıfır olarak değerlendiriyosun galiba ben ikinci el dedim ve 256 mb sinden bahsediyorum

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: keskinbalta

quote:

quote:

kendi kartını sıfır olarak değerlendiriyosun galiba ben ikinci el dedim ve 256 mb sinden bahsediyorum

hım anladım benimkisi 512mb garantisi devam ediyor 3 aylık kart

• Başlığa cevap : benden yana helal olsun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.