Şimdi Ara

x1950Pro alıyorum,son diyeceği olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun karar dönemi,kafayı yiyişler , psikopat moduna girişlerden sonra karar verdim diyebiliriz

AMD Athlon 3500+ , 2 GB 667'lik Kingston ram 'im .. ve 2600XT IceQ , 8600GT Sonic+ , x1950Pro Extremeyi düşünüyordum..aslında 3850 düşünüyordum ama bazı terslikler oldu ve bütçe 230 ytl oldu(psu'da alıcağım için 3850 olamadı maalesef o yüzden 30 ytl daha ekle 3850 al demeyin : ))

Sistemi XP altında kullanacağım için x1950PRO Extreme'den yana kıldım kararımı , vede bu bileşenlere en iyi gidebilecek kart oydu .. dx10'a geçmiyeceğim içinde 8600GT'de uzatmadım çünkü dx10'a geçsem bile performansı ne kadar olacağı ortada..

x1950Pro Extreme hem 256 Bit hemde Dx9'da performansı ve yer itibariyle güveni tartışılmaz bir kart..bazı planlarım gerçekleşir ve yakın zamanda amd x2 işlemcisi takviyeside yaparsam doymayın keyfime : )

8600GT Sonic+ OC ile ne kadar x1950Pro ya yaklaşsada içim rahat etmedi tam olarak,son olarak x1950'lerin fiyatları son dönemlerdede aşağılara doğru düştükçe yeni seri kartların gelmesiyle birlikte iyi bir seçim olacağını düşündüm..

evet önerisi/yorumu/fikri olan varsa yazsın lütfen,çünkü yarın akşam üzeri kartı sipariş vermeye gideceğim..

Not:Ekran Kartı(Orta Segment) adlı konuda bana ait ancak o konuyla bu konu farklı temelde , yinede forum kirliliği yaptıysam kusura bakmasın kimse,zira birer kullanıcı ,müşteri olarak iyisi olsun ,paramızı hak etsin derken forumu biraz kirletebiliyoruz : )

kolay gelsin,

• hayırlı olsun
  • bu da moda oldu artık, " xxx alıyorum son diyeceği olan" yakında wc'ye gitmeden de ya ben bi küçüğümü yapacağım son diyeceği olan başlıklı konular göreceğiz sanırım.

Kardeşim elli tane x1950 -8600gt tartışmasının geçtiği konu var, bir araştıramıyor musun, sana son denilecekler başkalarına son denileceklerden farklı olmayacak, yine bi tartışmaya zemin hazırlıyosun, hatta aynı başlıkta açılan konu bile var galiba, poff
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

bu da moda oldu artık, " xxx alıyorum son diyeceği olan" yakında wc'ye gitmeden de ya ben bi küçüğümü yapacağım son diyeceği olan başlıklı konular göreceğiz sanırım.

Kardeşim elli tane x1950 -8600gt tartışmasının geçtiği konu var, bir araştıramıyor musun, sana son denilecekler başkalarına son denileceklerden farklı olmayacak, yine bi tartışmaya zemin hazırlıyosun, hatta aynı başlıkta açılan konu bile var galiba, poff
    az önce WC'ye gittim tüh son yorum almadım :P

tartışma olucaksa ben ne yaparsam yapıyım yinede olur ,nasıl mı ?

Bazı kişiler var bağnaz nvidia kullanıcısı ya da ati..her ne olursa olsun hep standart görüşlerini paylaşırlar.

yahu heleki bazıları var ki adam diyor en fazla ama en fazla 200 ytl bütçem var,gelipte 8800GT diyenler var..

böyle kişilerden ricam benim topiclerime gelmesinler : ) , ayrıca merak etmeyiniz neredeyse her testi vs. inceledim..

açmamda ki amaç kişisel deneyimler daha çok belki benim sistemi gibi sistemi olupta x1950pro kullanan varsa onların yorumunu vs. almak..

yinede kirlilik olduysa kusura bakmasın kimse,moderatörlerde gerekliyse silebilirler konumu.

kolay gelsin,

• quote:

Orijinalden alıntı: BusinezzBoY

az önce WC'ye gittim tüh son yorum almadım :P

tartışma olucaksa ben ne yaparsam yapıyım yinede olur ,nasıl mı ?

Bazı kişiler var bağnaz nvidia kullanıcısı ya da ati..her ne olursa olsun hep standart görüşlerini paylaşırlar.

yahu heleki bazıları var ki adam diyor en fazla ama en fazla 200 ytl bütçem var,gelipte 8800GT diyenler var..

böyle kişilerden ricam benim topiclerime gelmesinler : ) , ayrıca merak etmeyiniz neredeyse her testi vs. inceledim..

açmamda ki amaç kişisel deneyimler daha çok belki benim sistemi gibi sistemi olupta x1950pro kullanan varsa onların yorumunu vs. almak..

yinede kirlilik olduysa kusura bakmasın kimse,moderatörlerde gerekliyse silebilirler konumu.

kolay gelsin,

Alıntıları Göster
    bende aynı kartı kullanıyorum performansı çok iyidir o fiyata göre, hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: microgenius

bende aynı kartı kullanıyorum performansı çok iyidir o fiyata göre, hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    3ü arasında doğru seçim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

3ü arasında doğru seçim.

Alıntıları Göster
    3850 al 2.el o kartların 3 ünü toplayıp CF yapsan (8600GT olmaz biliyorum) 3850 nin yarısı etmez
    2. el dediğin fiyatlara bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: matttrak

3850 al 2.el o kartların 3 ünü toplayıp CF yapsan (8600GT olmaz biliyorum) 3850 nin yarısı etmez
    2. el dediğin fiyatlara bulabilirsin

Alıntıları Göster
    ben de kart alacakken x1950pro ve 8600 Gt Sonic+ arasında kararsızdım

palit 8600 gt sonic+ aldım ilk izlenimlerim kart gayet başarılı

• quote:

Orijinalden alıntı: LeoN7

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sur_tuna

x1950 256mb 256 bit 575mhz çekirdek hızı , 1600 yada 1400mhz olucaktı bellek veriyolu hızı , iş hatlar 32 adet ti sanırım , 8600gt 256mb 256 bit mi yoksa 128 mi ? çekirdek ve bellek veri yolu hızı ne kadardı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Necessa®i

quote:

x1950 256mb 256 bit 575mhz çekirdek hızı , 1600 yada 1400mhz olucaktı bellek veriyolu hızı , iş hatlar 32 adet ti sanırım , 8600gt 256mb 256 bit mi yoksa 128 mi ? çekirdek ve bellek veri yolu hızı ne kadardı ?

Alıntıları Göster
    Hayırlı uğurlu olsun. Güzel bir seçim.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

x1950Pro alıyorum,son diyeceği olan?

Bence alma. Gerekirse 1 ay daha bekle 8800gt al. Fiyatlar düşüyor giderek. x1900serisi iyidir ama çok problem çıkarır. Evine portatif trafo bile yaptıran var o kart için.http://www.sapphiretech.com/en/forums/showthread.php?t=5414 adresinde ekran kartı bölümüne girersen görürsün.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Necessa®i

quote:

dediğim kart 625 MHZ ÇEKİRDEK HIZI, 900 MHZ SHADER, 1800 MHZ BELLEK HIZI , DIRECTX 10 DESTEKLI

128 bit fakat performans olarak 256 bit x1950pro ya yakın bazı uygulamalarda kafa kafaya

• quote:

Orijinalden alıntı: LeoN7

quote:

Orjinalden alıntı: Necessa®i

quote:

dediğim kart 625 MHZ ÇEKİRDEK HIZI, 900 MHZ SHADER, 1800 MHZ BELLEK HIZI , DIRECTX 10 DESTEKLI

128 bit fakat performans olarak 256 bit x1950pro ya yakın bazı uygulamalarda kafa kafaya

Alıntıları Göster
    Bence iyi seçim yapmışsın. Fakat Palit 8600gt sonic'de sonradan çıkan driverler sayesinde x1950pro ya çok yaklaşmayı hatta bazı oyun testlerinde kafa kafaya gelmeyi başardı. Yinede şimdi alcak olsam yine x1950pro alırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Harimole

Bence iyi seçim yapmışsın. Fakat Palit 8600gt sonic'de sonradan çıkan driverler sayesinde x1950pro ya çok yaklaşmayı hatta bazı oyun testlerinde kafa kafaya gelmeyi başardı. Yinede şimdi alcak olsam yine x1950pro alırdım

Alıntıları Göster
    @ SavageWarrior problem derken tam olarak ne tür problemler ? :S ,

birde bu kartla birlikte 450W Asus PSU'da alıcağım sorun yaratmaz inş : )

yarın akşamüstü herhalde siparişi vericem ,bakalım yarın akşamüzeri ola hayrola : )

bu arada yorum , öneri , düşüncesi olan varsa alalım lütfen : )

• quote:

Orijinalden alıntı: Harimole

Alıntıları Göster
    seçimin iyi bütçenede uygun güle güle kullan
  • quote:

yarın akşamüstü herhalde siparişi vericem ,bakalım yarın akşamüzeri ola hayrola : )

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BusinezzBoY

FSP Bluestorm2 500 watt öneririm. Ama 8800gt için 450 watt yeterli gelir. Acele kara verme. Paran varsa biriktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: SavageWarrior

quote:

FSP Bluestorm2 500 watt öneririm. Ama 8800gt için 450 watt yeterli gelir. Acele kara verme. Paran varsa biriktir.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

quote:

SavageWarrior kardeşim acele etmeyelimde nasıl para biriktirelim bayram nedeniyle falan gelebildi bütçe buralara kadar :D ,bazı ihtimaller var misal yarın akşam bir mevzu olursa üzerine 150 YTL ekleyebilirim oda tam kesin değil,diyelim ki 150 ytl ekledim 380 Ytl oldu : ) , bu seferde güç kaynağı ne olacak :D

işte böyle sıkışık durumlar var,8800 GT 380 lerden 300'e kadar düşer mi ki ? yani okulların yarı tatil dönemine kadar bekliyim oda işte Ocak 25-26 falan,

senin fikirlerin neledir bu konuda ?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

quote:

SavageWarrior kardeşim acele etmeyelimde nasıl para biriktirelim bayram nedeniyle falan gelebildi bütçe buralara kadar :D ,bazı ihtimaller var misal yarın akşam bir mevzu olursa üzerine 150 YTL ekleyebilirim oda tam kesin değil,diyelim ki 150 ytl ekledim 380 Ytl oldu : ) , bu seferde güç kaynağı ne olacak :D

işte böyle sıkışık durumlar var,8800 GT 380 lerden 300'e kadar düşer mi ki ? yani okulların yarı tatil dönemine kadar bekliyim oda işte Ocak 25-26 falan,

senin fikirlerin neledir bu konuda ?

Alıntıları Göster
    Bence bekle. Tatilde derslerin iyiyse okkalı bir ödül daha alırsın belki. Fiyatlar düşme arifesinde zaten. Şimdi alırsan 1 ay sonra pişman olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: SavageWarrior

Bence bekle. Tatilde derslerin iyiyse okkalı bir ödül daha alırsın belki. Fiyatlar düşme arifesinde zaten. Şimdi alırsan 1 ay sonra pişman olursun.

Alıntıları Göster
    Yok dersler iyide olsa öyle okkalı bi' ödül olmaz yani,

ya zaten seneye haziranda pcyi yenilemeyi düşünüyorum , aşırı para dökmekte pek mantıklı olarak gelmiyor düşününce şuan için..

ya bakalım işte dediğim mevzu olursa 3850 , olmazsa x1950PRO Extreme..

Yoksa yani insan kafayı yer yok yeni seriler geliyor,yok driver çıktı çıkmadı ,yok öyle yok böyle psikopat moduna soktu beni :D

herkesin yorum,düşünce,önerileri için teşekkürler ..

ama!

yorumları,düşünceleri almaya devam lütfen : )

• quote:

Yok dersler iyide olsa öyle okkalı bi' ödül olmaz yani,

ya zaten seneye haziranda pcyi yenilemeyi düşünüyorum , aşırı para dökmekte pek mantıklı olarak gelmiyor düşününce şuan için..

ya bakalım işte dediğim mevzu olursa 3850 , olmazsa x1950PRO Extreme..

Yoksa yani insan kafayı yer yok yeni seriler geliyor,yok driver çıktı çıkmadı ,yok öyle yok böyle psikopat moduna soktu beni :D

herkesin yorum,düşünce,önerileri için teşekkürler ..

ama!

yorumları,düşünceleri almaya devam lütfen : )

Alıntıları Göster
    benim bir önceki kartımdı 1950PRO.. mükemmel bir karttı tek kelime ile.. performansı, sessizliği.. ancak en az gerçek 450W PSU ister sorunsuz çalışması için aklında bulunsun.. fiyatı çok uygun bir seviyede şu anda.. al gitsin hiç düşünme...

şimdiden hayırlı olsun

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.