Şimdi Ara

x1950Pro alıyorum,son diyeceği olan? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun. 3850 olmayacaksa gayet iyi bir secim..
  • biraz daha kasıp hd3850 alabilirdn ama ne diyelim hayırlısı güle güle kullan ;)
  • Öncelikle doğru seçim yapmışsın.Ancak kartı alıp 3d mark falan yaptığında moralin bozulmasın zira işlemci darboğazı oluşacak gibi...Ama yinede oyunlarda 1024 çözünürlikte neredeyse bütün oyunları orta üst ayarlarda oynarsın.
  • quote:

SavageWarrior kardeşim acele etmeyelimde nasıl para biriktirelim bayram nedeniyle falan gelebildi bütçe buralara kadar :D ,bazı ihtimaller var misal yarın akşam bir mevzu olursa üzerine 150 YTL ekleyebilirim oda tam kesin değil,diyelim ki 150 ytl ekledim 380 Ytl oldu : )

"O" mevzu olursa 3850 alırsın işte. Bir de FSP BS II 500W.

270 + 115 = 385 yapar.
  • 8600 gt sonic gibi yorumlar var elimdeki 1950 proyu satmış daha sonra 8800gt nin yokluk döneminde kartsız kalıp MSI 8600 GTS OC(düşün hem gts hem oc) almış biri olarak çok pişmanım o yüzden hiç düşünme 1950pro giriş seviyesi nin en iyi kartı...
  • başından beri diyoruz kanmayın 8600lere diye ama dinleyen olmadı.
  • PowerColor x1950Pro Extreme gittiğim bilgisayarcıda yok,

exa'dan , koyuncudan heryerden sorduk en düşük 180 $ + KDV,

geçmiş olsun bi halt alamıyorum.Yorum yazan arkadaşlara teşşekkürler.
  • 3850 ye psu yetmiyorsa 1950pro ya nasıl yetiyor ki?
    hem daha az güç çeken hem de nerdeyse kafa kafaya olan ve ekstradan directx 10 desteği olan 8600gt sonic+ almak daha mantıklı geldi ve çok memnunum kartımdan. vmod falan yapıp daha hızlananlar da var fakat benim gözüm yükseklerde değildi.
    bence ilerde satması 1950 pro dan daha kolay olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kujeste

3850 ye psu yetmiyorsa 1950pro ya nasıl yetiyor ki?
    hem daha az güç çeken hem de nerdeyse kafa kafaya olan ve ekstradan directx 10 desteği olan 8600gt sonic+ almak daha mantıklı geldi ve çok memnunum kartımdan. vmod falan yapıp daha hızlananlar da var fakat benim gözüm yükseklerde değildi.
    bence ilerde satması 1950 pro dan daha kolay olur.

Hayır ne 3850'ye nede x1950Pro'ya Güç Kaynağım yetiyor ancak,

x1950Pro Extreme gigatek'te 132 $ + KDV aynı fiyat hepsiburada içinde geçerli..bu kartı istanbulda bulabileceğimi sandım ama bulamadım eğer bu kartı alabilseydim üzerine bir miktar daha ekleyip Asus 450W PSU alıcaktım toplamda 250 Ytl gibi bir rakam yapıyor ekran kartı ve psu.

Ancak x1950Pro Extreme'yi bulamadım işte gigatek ve hepsiburadada var,onlarada güvenemediğim için kartsız olarak ortada kaldım.

8600GT Sonic+'e ısınamadım,20-30 Ytl daha ekleyip x1950Pro almak daha mantıklı geldi tabi bu kişisel görüşüm.

kolay gelsin,

• quote:

Orjinalden alıntı: BusinezzBoY

Merhaba arkadaşlar,

Uzun karar dönemi,kafayı yiyişler , psikopat moduna girişlerden sonra karar verdim diyebiliriz

AMD Athlon 3500+ , 2 GB 667'lik Kingston ram 'im .. ve 2600XT IceQ , 8600GT Sonic+ , x1950Pro Extremeyi düşünüyordum..aslında 3850 düşünüyordum ama bazı terslikler oldu ve bütçe 230 ytl oldu(psu'da alıcağım için 3850 olamadı maalesef o yüzden 30 ytl daha ekle 3850 al demeyin : ))

Sistemi XP altında kullanacağım için x1950PRO Extreme'den yana kıldım kararımı , vede bu bileşenlere en iyi gidebilecek kart oydu .. dx10'a geçmiyeceğim içinde 8600GT'de uzatmadım çünkü dx10'a geçsem bile performansı ne kadar olacağı ortada..

x1950Pro Extreme hem 256 Bit hemde Dx9'da performansı ve yer itibariyle güveni tartışılmaz bir kart..bazı planlarım gerçekleşir ve yakın zamanda amd x2 işlemcisi takviyeside yaparsam doymayın keyfime : )

8600GT Sonic+ OC ile ne kadar x1950Pro ya yaklaşsada içim rahat etmedi tam olarak,son olarak x1950'lerin fiyatları son dönemlerdede aşağılara doğru düştükçe yeni seri kartların gelmesiyle birlikte iyi bir seçim olacağını düşündüm..

evet önerisi/yorumu/fikri olan varsa yazsın lütfen,çünkü yarın akşam üzeri kartı sipariş vermeye gideceğim..

Not:Ekran Kartı(Orta Segment) adlı konuda bana ait ancak o konuyla bu konu farklı temelde , yinede forum kirliliği yaptıysam kusura bakmasın kimse,zira birer kullanıcı ,müşteri olarak iyisi olsun ,paramızı hak etsin derken forumu biraz kirletebiliyoruz : )

kolay gelsin,

bende sattım o dandik hd2600xt yi powercolor x1950pro aldım rahatladım vallaha 1280*960 full detayda oyunların tadını çıkarıyorum doğru seçim

• emre6128 kardeşim nereden ve kaça aldın ?

vallahi piyasada en ucuz 160 $ + KDV ... :S

bende hiç düşünmeden alıcamda bir bulabilsem,PowerColor'un x1950Pro Extreme'si var 132 $ + KDV onu bir bulabilsem anca online mağazalarda ve istanbul dışı mağazalarda var :S
  • 3850pro al pişman olma derim ama illa x1950pro alacaksan benimkini 180 ytl ye satayım 3 aylık kart
  • gigatekten ben kasa topladım kaç tane neden güvenmiyosun ki adamlara ,için rahat olsun
  • Arkadaşım bendede EVİMDEKİ PC başlığı altındaki ekran kartı kullanmaktayım, crysis, nfs pro street, call of duty4, FSX uçak simulasyonu full deyat oynuyorum, AA açık ve medium detayda 1024*768 pixsel de :)
    Hayırlı olsun, keyfini çıkar.
  • Gigatek'i bir arıyım dedim konuşıyım garanti , stok durumunu falan çalıyor ama 5 sn. sonra meşgule verdirtiyorlar.

Yani 1 telefona bakan kimseleri bile yoksa, neyse..

inventus'ta PowerColor satmıyormuş , dedim o zaman herhangi bir x1950Pro olsun x1950Pro'da getirtemiyorlarmış : )

yani süper dükkanlar,

başka bulabileceğim bir yer bilen varmı ? söylerse sevinirim çok uzadı bu iş çünkü

kolay gelsin,
  • anladığım kadarıyla henüz almadın. iyiki bulamamışsın sakında alma. powercolor x1950pro extreme kullanıyorum. özellikle yeninesil oyunlarda sürekli ekran kararıyor reset atmadan düzelmiyor. problemin ısı olduğunu 1 ay uğraştıktan sonra çözebildim. şuan ekrankartına 2 fan daha üflüyor anca oyun oynayabiliyorum. ayrıca üzerindeki o accelero süper sessiz gerçekten ama 2 ay için. 3. aydan itibaren takur tukur çalışmaya başladı.

aman powercolordan uzak dur. benim tavsiyem o fiyat aralığı için nvidia 8600gt olacak. çünkü x1950 alan tüm arkadaşlarımdan belli bir süre sonra şikayetler duymaya başladım.
  • evet kartı almadım daha ricco,

Isınma problemini duymadım daha önce pek herkes sessiz ve ısınmasız olduğunu söylüyordu..

Zaten kartı bulamıyıcam galiba , HIS X1950Pro buldum 150 $ + KDV 'ye ,

ayrıca güç kaynağıda gerekicek ve 132 $ + KDV 'lik PowerColor x1950Pro Extreme bulamazsam x1950Pro işi hayale dönüşücek,

yokmu arkadaşlar İstanbulda x1950Pro Extreme satan bir yer ? hiçkimse bilmiyor mu acaba ? :S
  • 2. el satan çok kişi var forumda. düşünmezmisin 2.. el??
  • bu arada bende şu sıralar ekran kartı alacam ve senin gibi çook kararsızım. x1950pro düşünüyodum. biraz para ekleyip (185YTL oldu) x1950xtx 'e çıkardım çıtayı. 2.el tabii. napacam bilmiyom..
    MSI 6800GS'ye devam:)
  • bu arada sıfır powercolor extrem hepsiburada'da indirimde...
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=204&productid=bd50114
    bilgin olsun...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.